Bir lise öğrencisiyim. Her gün iett ile Şahintepeden Avcılara giderim okula gitmek için. Ve orada bir kız gördüm. Gördüğüm gibi dönüp defalarca bir daha baktım. Birden afallamıştım. Neye uğradığımı şaşırmış bir şekilde tüm yol boyunca onu izledim. Sanki gözlerinde daha önce hiç kimsede görmediğim bir ışıltı vardı. Sanki onda diğer kimsede olmayan bir şey vardı. Ona bakarken içimi huzur kaplar olmuş, onu görmediğim vakitler huzursuzlanmaya başlar olmuştum. Neyse devam edelim. Sonraları bu durumu bi arkadaşıma anlatmaya karar verdim. O bana direk şunu söyledi "sen aşık olmuşsun". O ana kadar asla ve asla bunu kabul etmeyen ben bir anda duraksadım ve durumu hızlıca bir gözden geçirdim. Kafayı yemek üzereyken en sonunda şunu dedim: Evet o haklı. Arkadaşımla konuştukça ona olan hasretim daha da artmış oldu. Artık o benim nefesim ve ışığım olmuştu. Ben ışığım sönsün istemiyordum. Ben nefessiz kalmak istemiyordum. Kulağımda kulaklık arkada aşk şarkıları çalıyor. Ben onun gözlerine dalıyorum. Onun yanında hep bir kız arkadaşı oluyor. Arada şakalaşıp gülüyorlar. Nedense o gülünce dünyalar benim oluyor. İstemsiz bir şekilde ben de kocaman gülümsüyorum. Tabii insanım nihayetinde ara ara hata yapıyorum. Ben hata yaptıkça gözlerimiz birbirine değiyor. Gözlerimiz her birbirine değdiğinde içimde heyecan, korku ve sevinç karışımı tarifi olmayan bir duygu oluşuyor. Ona bakarken sanki sinemde bir alev topu varmışcasına yanıyorum. Ve sonraları hatalarım arttı. Artık o hiçbirşeyin tesadüf olmadığını anlamıştı. Artık o da bakar olmuştu. O bakmazken ben, ben bakmazken ise o bakıyordu. Ara ara o güzel gözlerini yumuyor ve kafasını cama yaslayarak uykuya dalıyordu. Ben ise bir çocuk sevinci içerisinde film seyreder gibi seyrediyordum o gül cemalini. Sonra gözlerini açtığı an direk gözlerimiz birbirine değiyordu. Tabi ben de özgüven sıfır, anında elim ayagıma dolaşıyor ve sanki ona bakıyormuşum gibi yapmaya çalışıyordum. Ama nafile! Eminim ki anlıyordu onu seyrettiğimi. Bu kadar fazla hata yapmam beni belkide bir sıkıntıya sokacaktı. Ama varsın soksun ben onu gördükten sonra tüm dertlerimi unutuyorum. Bir gün zihnim şu soruyla çalkalandı "Sen sapık mısın? Daha adını bile bilmiyorsun? Aynı okula bile gitmiyorsun? Boş bir hayal içinde olduğunun farkında değil misin?" Bu sorular içimi kemirmeye başlamış, geceler artık haram olmuş, bu sorular artık kabusum olmuştu. Şunu anlamıştım artık, o kalbime bir ok saplamıştı. Ve ya oku acıdan kıvranarak sökecektim ya da oku atan o kişi beni tedavi edecekti. Ben oku sinemden çıkramadım. Belki de onu unutmak istemedim bilmiyorum. Söyleyin dostlar ben onda yaşamın anlamını bulurken ya o bana bakarken bir duvara bakıyor gibi hissediyorsa? Ya onun gönlü başkasına aitse? Nasıl kaldırım böyle birşeyi? Nasıl dayanırım buna?
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği