İlişkimizi zamana bırakalım demek ne anlam içeriyor sizce?
Ben anlamadım belki anlamama yardımcı olan biri çıkar karşıma ne dersiniz?
Ben anlamadım belki anlamama yardımcı olan biri çıkar karşıma ne dersiniz?
Birinci olarak; Büyük harfle soru sorup, cevaplar verdiğin için, site moderatörlerinden seni ikaz eden olmadı mı.? Daha önce kaç kişiyi ikaz ettiler ve kendileri düzelttiler yazdıklarını..
İkinci olarak sorduğun soruya gelirsek; Bu sözün anlamı, senin ondan isteklerine bağlı olarak söylenmiş bir söz olabilir.. Yani, sen ona evlenme veya sürekli bir ilişkimiz olsun diye bir istekte bulunnduysan, o da bu sözle, "ben daha hazır değilim, bu şekilde devam etmek istersen edelim" demek istemiş olabilir..
Veya, aranızdaki ilişkide soğuk rüzgarlar esiyordur ve o da bu ilişikiye biraz ara vermek istemiş olabilir.. Elbette, bu ara vermek istemenin ardında bir başka kızın olma ihtimalini de düşünmen gerekir..
Nasıl ki, sınavlara çalışınca insan, arada mola vermek ister, bir nefes almak ister.
Bazen ilişkilerde de bunu yapmak gerekir. Sebep bu kadar basittir aslında, nefes almak.
Kötüye giden ilişkileri düzeltebildiği gibi dengeyi kaybedip arayı çok uzattığında, bekarlık sultanlıktır duygusuna yakınlaşması an meselesi her iki taraf için de.
Hay Allah iyi yapsın seni.. :) Sınava çalışmak ve kadın-erkek ilişkilerini eşitledin sen şekerim..
Bence, kadın erkek llişkilerinde nefes almak yok.. Hem zaten "nefes" sözcüğü artık yasaklı.. :)
Sevgiliye nefes aldırmayacaksın.. Nefes aldırmak demek ilişkinin bitmesi için gaza basmak demektir.. Bana göre.. :)
18 li yaşlarda birisi bunu diyorsa ayrılmak istiyordur, ama 30 yaşını aşmış birisi diyorsa gerçekten bazı şeylerin yerine oturmasını bekliyordur veya onu çok boğmuş olabilirsin, bu durumlarda söylemek kolay ama yapmak çok zor olan birşey sakin ve anlayışlı bir şekilde olgun bir tavırla tabiki belki bilmediğimiz veya bize objektif görünmeyen şeyleri bu şekilde görebiliriz demelisin ve sende onun bu kararına saygı duymalısın, zaman bu durumların en iyi ilacıdır, belkide burdaki yorumcuların aksine ayrılmak değilde biraz nefes almak istiyor olabilir, ve şunu asla unutma kocan bile olsa onu ne kadar sıkarsan o kadar çabuk kaybedersin
mutlukluklar dilerim
banada sevgilim zamana bırakalım beni faceden ve başka yerleden silip herşey için teşşekür ediyorum deyip pekte hoş ayrılmadık o yuzden biraz kafamı dinlemek istiyorum biraz mesafeli olmak iyi gelecek dedi sizce ne demiştir burada
Cevap
14Cevap
"Kafam karisik bunaldim hayattan,seni uzmek istemiyorum,kirmak ya da kaybetmekte istemiyorum.Biraz ara verelim hayatimdaki sorunlari halledeyim ve seni ozleyeyim."
Belki ayrillmak istiyor soyleyemiyor diyenler olabilir.Evet o da bir secenek ama benim dedigim gibi olup bir iki ay sonra yeniden eskisi gibi hatta eskisinden daha iyi olan bir cok arkadasim var.
canım sana birşey söyleyecegim ama kendine hakim ol
bende eski sevgülüme tekmeyi basarken ona aynısını demiştim
seninkinin nedeeni varmı
ben can sıkıntısından demiştimde
yani hiçbir neden yokken
ıssız kadın mı oldum ne
aksiyonsuz ıssız kadın
Senden ayrılacağım ama önce sen bi kenarda durda bende bi kız arkadaş bulayım ve boşta kalmayayım demenin en kıvırtkan en oryantal versiyonudur.Bunu diyeni çöle kutup ayısı karşılasın...
Açık yazınca ayı, uzun cümlelerle anlatınca kaba ve küstah, oryantal gibi kıvırtarak kız arkadaşına söyleyince nazik bir erkek oluyoruz.Kıvırtmaktansa ayı denmesi daha mantıklı geliyo.Neymiş elektrikmiş neymiş heyecanmış.Yahu arkadaş sanki çıkma teklif ederken bangi jamping yapıyordukta sonra kestik gibi.İnsanı delirtiyor böyleleri
aynen bende senın gıbı bır durum yasıyorum tesadufun denk geldım senın soruna..bır ılskım var cok yenı bes ay.. yonetıcı ve gecen yıl evlenıp bosanmıs 4 sene flort sonunda 2 yıl evlı kalmıs bosanmıslar..bana benı sevdıgını evlnmek ıstedıgını soyluyordu sureklı sımdı cok degıstı yıprandıgını kafasının kaldırmadıgını artık zmana bırakalım vs uzatma yorma demeye basladıı ..senı cokk ıyı anlıyorumm bende bekarım benden 8 yas buyuk
bitrmek degildir ama baslangıcıdır cünk eger bitecekce zaman la bitecek eger icinde bise varsa yavas yavas düzeltecek ve sevgisi cogalınca geri dönecek ve daha sıkı baglanaaksınız
seni seviyorum ama sorunlarımız var. zamanla belki düzelir. düzelirse eyvallah ama düzelmezse herkes yoluna demek. bir şeyler paylaşmadan bakalım neler olacak deemk. çok tehlikeli bi dönem
sıkılmış..ama tamda emin değil..hani hop diye ayrılıp bi hata yapmayım..bu arada başka kız çıkarsa şansımı denerim..aa olmadı sana geri dönerim..ama bu arada sende yedekde dur demekkk
4 yıllık bir ilişkim vardı ve artık küçük sorunlarla uzak mesafede olmamızla birlikte halledemedik ve birbirimizi kırmaya başladık yaklaşık 20 gündür sıkıntılarımız var ve hiç konuşmadık hemde de birbirimizi deli gibi severken birde bu hale düştük. Dün mesaj attım ve dediği tek şey zamana bırakalım bunaldım ve mutlu değilim oldu. Neler düşündüm bişi biri ne oldu diye sadece bunaldım olacaksa olur olmazsa da yapacak bişi yok dedi ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Sizce?
Her zman kötü anlam vermemek gerekir. Bellı konularda anlaşamıyor olabılırsınız. Değişim gerekebilir bir taraf için veya ıkı taraf için de bunu zaman içinde halletmek daha kolay olabılır.
"alıştıra alıştıra ayrılığı söylemeye çalışıyorum" demek.
kafasini kurcalagan bi takim konular vardir ...bunlari biliyomusun
Aga şöyle söyleyebilirim ya ilgisi azalmış başkasını bulmuştur ya da kafa dinlemek için söylemiştir. Şahsen ben söylediğim zaman arada özlem olsun hep aynı rutinde devam etmesin diye söylerim insan beynini okuyabilsem varya neler olacak ta
ben şöyle etrafı bi kolacan edeyim senden iisini bulursam güle güle yoksa geri dönerim demek. acı ama böyle.
kesinlikle katılıyorum... ilşkimizi derin dondurucuya koyalım orada dursun belki bir gün lazım olur geri çıkarırım...
Benim sevgilim var yani haberiniz olsun ben onu çok mutlu ediyorum daha yeni yeni konuşuyoruz birbirimizi çok seviyoruz hatta şöyle bir şey var annesini de güzel konuştuklarımızı söylüyor ve ikisi daha bir mutlu oluyorlar ben ona karşı olan davranışımı hep iyi yönde tutuyorum..
su aksın ben yolumu bulayım... bulamazsam uğrarım demek oluyor bence
cok sıkıyorsundur kendini toparlayacaktır ondandır o
ayrılık konuşması yapmaya hazırlanıyor, henüz cesaretini toplayamamış. üzgünüm, ama öyle...
senden sıkıldım bıraz hovardalık yapıcam sonra donerım demek ;)
Bir sorun yaşıyoruz,.çözemedik.Zamana bırakalım, o çözsün.
***Zaman herşeyin ilacıdır...
Zaman her şeyin ilacıysa o zaman eski sevgilimin bana olan iyimser yaklaşmamasını ben neden unutamıyorum hadi bakalım sende buna cevap ver..
sen evlenmek istiyorsun o da yanaşmıyor demek !
Seni artık beğenmiyorum da olabilir. :)
ayrılalım demenin kibar ve kırmadan söylenmesi
bence ayrılmak istemenin daha yumuşatılmış hali...
boynuzu yedin demek
derdine yan
Tamam da niye bağırıyorsun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar