Genel de böyle söyleyen insanlar ayrılmak için bahane arayan insanlardır , ayrılık öncesi konuşmalarda söylenen bir sözdür bu. Sizce ilişkimize ara verelim diyen bir insanın amacı nedir?
İlişkimize biraz ara verelim diyen kişilerin amacı nedir sizce?
Biraz ara verelim daha iyisini bulamazsak birbirimize geri döneriz demenin kibar hâli. İlişkilerde ara vermek kavramını mantıksız buluyorum. Bu bir aktivite değil dinlenme molası gibi aralar vermek benim mantığıma uymuyor.
Genellikle rahatlık batan kişilerin başka arayışlarda olmasından kaynaklanan bir söz. Rahatlık batan dememin sebebi eğer ilişkide büyük sorunlar olsaydı aradaki saygı bitmiş olsaydı karşıdaki kişi böyle laf ebeliği yapmak yerine doğrudan ayrılmak istediğini ifade ederdi.
Ancak çoğu şeyi gayet iyi giden ilişkilerde gözü dışarlarda olan kişiler kasten ufak meseleleri bahane eder ve çevresine bakınmaya başlar ve bu sözü söyler ki eğer daha iyi bir alternatif bulamazsa geri dönecek yüzü olsun.
Ara verelim diyen kişiye söylenecek söz sana sonsuza dek güle güle olmalıdır. Eğer kürkçü dükkanı rolünde olursa insan tilki döner dolaşır yine gelir olan kürkçü dükkanına olur.
İlişkiyi bitirmekle devam etmek arasında çok kalmıştır ne bitsin ister ne de devam edecek gücü veya isteği vardır duygularında ya da şartlarda değişiklik olarak ara vererek cepte tutmak ister ilişkiyi
Saçmalıktır kesinlikle 2 insan birbirini seviyor ise ve gerçekten ciddi bir problem (ailevi vs.) Olmadığı sürece ara vermem aptallıktir , direkt ayrılmaktır Yaa şunj soyliyim anlarsıniz "Gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş. Irak: uzak
Aynen oda ola bilir ama açıkca söyleye bilir gitmek isteyen bence biraz ara verelim kelimesinden kırıcı olmaz herhalde bashkasından hoshlanıyorum demek aslında ikiside kırıcı..