öyle düşünün :)
Birbirinden hoşlanan iki insan neden karşı tarafa belli etmemek için karşılıklı uğraşır durur
öyle düşünün :)
-Reddedilme korkusu
-Özgüvensizlik
-Şayet reddedilirse daha kötü olmasından korkması
Hepsinin sebebi korkular. Karşılıklı hoşlanma varsa iki tarafta az veya çok bir şekilde ilgisini net bir şekilde yansıtabilmeli ki(beden diliyle dahi) cesaret artsın içten içe. Gerekirse arkadaş ortamlarında selam bile verilmeli durduk yere.
Belki de bir ilişkiye hazır hissetmiyor veya çok tanımayışının getirdiği emin olamama kaygısı.
cut.
Çok eksiksiz bir cevap vermişsiniz teşekkürler. Beden dilim baya baya baya zayıf. Ne yapabilirim? Mesela karşılınca veya vedalaşırken? 3-4 sene aynı ortamda bulunacağız ve ben ilişkide kötü bir şey yaşadığımda çok etkileniyorum yani sanırım BEN hazır degilim. Birbirimize olan ilgimiz kaybolucak sanırım böyle giderse? Ama bir bakışı var, korkular demişsiniz ya, öyle işte.
Bir gün iyi akşamlar vs diyerek vedalaş mesela sonra bak yüzüne sen iyi misin de :)) garip veya tuhaf hissettiğinde veya tepki verdiğinde bilmem yüzün solgun duruyor dikkat et kendine de.
Şimdi burada önemsediğini göstermiş olacaksın. bu senin adımın ondan sonra beklemeye geçersin.
BU DEDİKLERİM YAP DEMİYORUM TAMAMEN ÖRNEK, İŞ ORTAMINDASIN , İLETİŞİM İÇİN ÇOK MALZEME VAR ELİNDE. YERİNE GÖRE DEĞERLENDİR TEK TEK :)
Haklısın sanırım ben de şaşırıyorum ne yapacağımızı bazen, teşekkür ederim tavsiyelerin için deneyecegim..
karsısındakı kısının duygularını net bılmeden hareket etmek ıstemeyen hata yapmaktan korkan bulundugu konumdan dusmek ıstemeyen ınsalar. bunun tek cozumu karsısındakının adım atmasıdır...
Nasıl bir adım? dediklerin çok doğru ama ne istediğini bilmemek de degil midir bu?
evet yapmayacak.. ben de yapmayacağım
Benim için daha en başında bu kadarını yapamayan biri bana kendimi daha sonra nasıl degerli hissettirir sorarım sana. Heyecanı kalmaz hem de.
Cevap
7Cevap
Bu iki insan birbirlerinden hoşlandıklarından haberdarlar mı?
hayır, tam olarak sorun bu
rahat bir en yakın arkadaşı var onunla konusuyorum sürekli
Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum. Ama esas oğlan hep gezmelerde :D
Öyle olsa yine iyi, arkadaşlarıyla sohbet muhabbet hep cok şımartmışlar :P
Fakat lakin koşmuyor. Gitsin kız arkadaşlarıyla oynasın. Unutur beni 3 güne, dalga konusu olurum oh alırım ağzımın payını ama ne dolmuşum . Erkek dediğin olgun olcak biraz dimi :/
Bir de en yakın arkadaşı var, onunla daha cok konusuyorum şikayetci değilim eğlenceliler aslında.
Koşmasınlar istemiyorum. Ben de onun gibi kovalandığım yere giderim. Böyle de biter.
Yok ben bitirdim, ah bir eğlenilecek kız olmayı beceremedim huyum kurusun. Yok yok ben böyle iyiym daha başlamayan olmayan bir şeyi kafama takıyorum, ya başlarsa kabus gibi. Sayende bilinçaltımdakileri yazıya döktüm diyebilirim :D
A ben de :)
kendimi sosyal ve yakışıklı düşünemediğim için işin içinden çıkamadım :(
kendimi öyle sosyal yakışıklı düşününce şımardım kız ben
ahahah insanlık hali :D
Aynını yaşıyorum ama nasıl anlarım bilmiyorum gerçekten hoşlanıyor gibi ama bazı hareketleri de sanki ben mi yanlış anladım diye düşünmemi sağlıyor
utanıyordur gariban napsın..
Yani kovalayanları seciyor o zaman
karakter olarak zayıf kime dersiniz ki parası var, arkadaş cevresi da iyi, eğlenceli biri aslında..
utandığı için eğer utanmasa bole bişey olmaz
önce o gelsin :)
kesinlikle
tırsar,cilve yapar,utanır birini seç hacı
çocukluk değil mi bu :/ demekki karşı taraf onun için olmasa da olur..
sen neden ilk adımı atmıosun çocukluk yapıosun:)
cünkü bir cocukla cıkmak istemiyorum
ay artist şey:) o yapınca çocukluk sen yapınca ingiliz düşes i:)
yani oyle yanlış anlama da kızlar daha cabuk olgunlaşır sankim
kız olgunsan çocukluk etme adam utangaç sevimli bir çocuk belki de kap bir makas yanağından:)
Çocuk düşünmüyorum şimdilik ya :D
isabet olmuş bir çocuğu adam edecek kadar risk alamıyorsun.hazır adam edilmişlerden bul kız sen.hatunlara alışık olanlardan:)
Gayet kuvvetli ki hatunlarla iletişimi bir sürü "hatun arkadası" var :D
seni beğenmedi kız yoksa:)
beni beğendi de ben de tık yok korkuyorum insanlardan erkeksihayvan "risk alamıyorsun.hazır adam edilmişlerden bul kız sen.hatunlara alışık olanlardan:)" düşündürücü .. :)
beğendiğin zaman korkusu bile güzel be:)
Değil bence ben emin olmak istiyorum. Böyle apar topar bir şeyler yaşamak kötü hissettirmekten başka bir şeye yaramıyor.
emin olmak diye bir şey yoktur.getirisini götürüsünü hesaplarsın ona göre belirli bir risk alırsın.aranızı yapıcam diye göbeğim çatladı be
akıllı adamın hali başka hacı
bende çocukum bir kere,aklımı ilişkilerde kullanmam tadı kaçıyor,tezgah ortaya çıkıyor çok üzülüyorum:)
kullanıyorsun demekki ;)
son ana kadar elimi sürmüyorum beynime:) artık gözlerle,kulaklar birbirini yalanlamaya başlayınca mecbur devreye giriyo.kız ne dedikodu yaptık maşallah
eh öyle de zor oluyordur :D taam çok dedikodu yaptık yeter :D
taam
Gurur: Ya yüz vermezse?
reddedilme korkusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar