Zamanla seversin diyor

arkadaşlar ben gecen sene ocak aylarında hami adında biriyle tanışmıştım bana çıkma teklifi etmişti başkasıyla çıktığım için kabul etmemiştim. hami aylar sonra numaramı bulmuş beni arayıp şarkı dinletiyodu surekli. sevgilimle aram bozuktu ayrılmıştık. hami surekli bekledi bırakmadı peşimi. bir kç srun olmuştu knuşmuyoduk onla. geçen sene temmuz aylarında askere gitti askerdeyken bir gece yarısı nöbette bni aradı barışmk istedi ağladı barıştık. çıkmaya başladık çıkarkn o askerdeyken aramz birz bozuktu. koğustan arkadaşı benim resmime bakıp bu kim falan dye sormş sen ne diyn ya falan dyip kızmış ona arkadaşına bir k*şar içinmi böle ypıon demiş hami ise çocukla kavga etmeye başlamış. arkadaşıda bnu telefon kullanıyo falan diyerek yakalatıyo. hami haksızlığa katlanamayıp çocuğa bıçağı takıp askerden kaçıyo. hücre cezası alıyo bnden ayrılıyo beklememi istemediği için. bn o acıyı başkasında kapatmak istiyorum diye başka birisiyle çıktım haminin arkadaşı çıkıyo. bnu öğrendiğimde geç olmuştu. arkadaşının adı emrah. emrah bana çok bağlandı ve beni çok seviyo. hamide askerdn geldi bnim hala peşimi bırakmıyo beni çok sevdiğini söylüyo. emrahta çok şey yaptı bnim için bana çok değer veriyo. bn Şu an ikisinide seçmediğimi yalnız kalmk istediğimi söyledm. ne yapmam gerek lütfen yardım edin çok zor durumdayım. ikiside onları bırakmamdan korkuyo. hami kafasına koyduğunu yapan bir insan sni kaçırırım diyo zamanla seversin diyo seni o evden gelinli duvaklı çıkarmk istym ama bşkasına yar etmem diyo. hayatna nasıl başkasını soktysan öyle çıkar söz vermştın diyo.. vazgçmicm sn benmsin diyo. ACİLL yardm edn lutfenn :(
Zamanla seversin diyor