Hoşlandığım çocukla aynı üniversitedeyiz ama sadece durakta karşılaşıyoruz, nadiren. Artık tak etti. Durakta bekleyen birine saat, otobüs harici ne sorabilirim? Dikkatini çekmem lazım, ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
1) x otobüsü gitti mi?
2) Üstündeki herhangi birşeyi nerden aldığını sor. Abine,babana,kardeşine vs.. alacağım de.
3) Cart ödevim için rapörtaj yapmam gerek. Acaba siz hangi bölüm de okuyorsunuz? De ve gelen cevaba harika o zaman bir çay içelim mi? De. Raportaj usulü sor ve yazmaya kalkma telefona kaydet.
4) Bir tiyatro yazdığını ve onunda aradığın yüz olduğunu söyle.(Bu en zoru elinde bir oyun yoksa :D)
5) Adres sor ve oldukça karıştır. Yüzeyselden karmaşığa.
Birisi illaki işine gelecek.64 Yorumla
En İyi Cevaplar
ben hoşlandıklarımla hiç karşılaşamıyorumsende şans var.bayanların açılması kolay ki ben açılamıyorum bayanlara mesela ama o benim beceriksizliğim.biraz da özel okul okuyunca açılamıyorum.parası olan parası olmayandan uzaklaşıyor.sanki hırsız gibi muamele görüyoruz...amına koyayım ben bu eğitim sisteminin.fakirlere özel vakıf üniversitesi yapamadılar.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılOnu okulda gordugunde yanına gıt."Hangı sınıftasın? Matematık notlarına ıhtıyacım var? Sende varsa alabılır mıyım?" gıbı bır sey sor.Olumlu ya da olumsuz cevap verse de sohbetı devam ettırebılırsın."Senı arada sırada durakta goruyorum, nerede kalıyorsun?" gıbı..Mesela sohbet ettınız ettınız, ders saatı geldı cattı.Mesela ıkınız de sınemaseversınız..Ayrılırken de, "Unutmadan, X fılm vızyona gırmıs, yarın gıtmeyı dusunuyorum, benımle gelmek ıster mısın? Gıbı ılerıye donuk bır sey dıyebılırsın.Bol şans ;)
01 Yorumla
+1 yılBi' kere malı oynayıp, gevşek gevşek gülerek ve ellerin cebinde yanına yanaşarak; "Sende mi bu durakta bekliyorsun?" diye sorsana allasen. Böyle sırıta sırıta ama.
Bi' an hayal ettim de, çocuğun tepkisinden zeki mi yoksa aptal mı anlayabilirsin. Kendi imajını zedeleme pahasına da olsa.21 Yorumla
Soran+1 yılbunu denerdim ama onda değil :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
79Cevap
+1 yılErkeklerden daha iyi tavsiyeler gelmiş. "Gözlerine bak" gibi tavsiyeleri lütfen dinleme. Dürüst olmak gerekirse şimdiye kadar hangi kız benimle konuşmak yerine gözlerimin içine bakarak benle iletişime geçmeye çalıştıysa hep uzak durdum. Kötü bir imaj oluştururdular bende.
20 Yorumla
+1 yılkaçamak bakışlar at,nasıl kadınsı bakacağını biliyorsun dimi bir erkeğe onu da biz öğretmeyelim :)
sonra git önce saatini sor ikinci gün başka bir bahane bul
git bilinçli çarp ayy pardondan gir yere bişiler düşsün ve ordan konuya gir sor da sor işte:)20 YorumlaMesela bir parmağını yüzüne değdir ve acıyormuş gibi yap ve parmağına bak. Parmağına baktıktan sonra ona bak ve de ki: Ya biraz canım yanıyor da yüzüm kanamış mı? diye sorabilirsin.O da sana hayır der.Sende ona teşekkür edip gülümseyebilirsin.Daha sonra merhaba-merhabalar başlar:) Saçma gelebilir ama etkili olacaktır ;)
10 Yorumla
+1 yılsen bizim üniversitedendin dimi seni daha önce gördüm ,pardon ama telefonumun şarjı bitmişte saatini öğrenebilirmiyim bir yere yetisecem önemli , bu arada bir arkadasını tanıyosan , sen bunu tanımıyomusun falan şu hoca dersinize giriyomu vs. muhabbet ilerleyebilir
10 Yorumla
+1 yılYa zor mu allahallaaa. Yanaş yanına sırıta sırıta ''yinemi sen'' de hep seni durakta görüyorum hangi fakültede okuduğunu sor ne tarafa doğru gittiğini sohbet edin işte o kadar mı zor
13 Yorumla
Soran+1 yılaşırı ciddi ve bezgin bakıyor etrafa yanaşamıyorum işte :/
- +1 yıl
öyle cilveli şirin bir bayanı kırmayacaktır eminim.
Soran+1 yıldeneyeceğim sağ ol :)
+1 yılBi yerde bekle o geldiğinde durağa geç pardo bişey sorabilirmiyim otobus geçtimi ?
-Evet demiyecek çok malca bir soru oldu soruyu değiştiriyorum onun önunde kirabını düşür :P :D :D alırsa teşekkür et Mesela :D13 Yorumla
Soran+1 yılevet o mantıklı düşürme olayı ama durak aşırı kalabalık oluyor bütün okul durağa geliyor o karmaşada bunu yapmak epey bir zor olacak.
- +1 yıl
arkadaşın felan var seni iteklesin özür dile eniye gidince onu bul ya otobüste çarpışmıştık çok özür dilerim hatamı telafi etmek için bir çay ısmarlasam ne dersin ? de :D :D en iyi taktik kardeşim
Soran+1 yılbence bir kıza göre değil teşekkürler yinede :) yanlışlıkla çarparım belki ama fazlası olmaz :D
HAHA YAWRUM KORKMA SAÇMALAMADA Benim nişanlımla ilk cinsel deneyimim çok fena olmuştu öyle bir acı yok resmen cinsellikten soğudum ... Ve en az bir hafta eğilip kalkamadım ve otramadım .. ama yeni evlenen bir arkadaşıma sordum hiç acımamış bana güldü ... Ve şunada söyliyim ilk gece atlattıktan sonra 15 cm küçük gelmeye başladı :D <3
23 YorumlaMerhaba tanışabilir miyiz ? Çok mu zor kızlar için hep erkeklerden beklemeyin..
32 Yorumla
Soran+1 yılzihniyet değişmediği sürece evet zor.
- +1 yıl
Bana bikişi öyle gelse tanışabilirmiyiz diye eğer çoçuk heycanlı değilse hayır der . bu yaşa gelmiş hayır diyeceği kesin ama içine oturur :D keşke evet deseydim diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuğun gözlerine bakarak ilk göz temasını kur ardından başın dönmüş gibi yap elini başına koy ve bir kenara çök eminim gelicektir bakarsın su alır gelir ayağa kalktığındada başın hala dönüyormuş hesabı kolundan tutarsın daha ne =) eminim işe yarayacaktır denemelisin kesinlikle =)
10 Yorumlaelindeki kitaplara bak eğer işe yarar bir şey görürsen nereden aldığını sor, sadece kitap olmayabilir başka birşey de sorabilirsin. anlattığı yeri de bilmiyormuş gibi davranırsın muhabbete dönüşür böylece
32 Yorumlabunun için bir kaç yöntem var ilk önce kendim denemiş olduğum ve acayip işe yarıyan bir yöntem ondan hoşlanır gibi facebooktan ekle baya bir ilgi göster iltifat et sonra bak sevgilim falan de AMA SEVMİYORUM BENİ KÖPEK GİBİ SEVİYOR DE şok oluolar .. ikinci yöntem çok kalsik ama oda işe yarı giyin süslen afrodizyak etkili parfüm sık KOLAY GELSİN :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısa boylu ufak tefek gülmeyi seven konuşkan girişken deli dolu(bokunu çıkarmamak kaydıyla) her zaman olumlu düşünen tipler genelde tatlı diye tabir ederiz.Gülümseme çok önemli gamzesi varsa offff neyse bu kadar :)
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyabu sitenin şimdi yanlış cevabı gönderdik :))) cevabım şuydu git konuş niyetini belli et erkekler böyle şeylerden çok hoşlanırlar
+1 yılSaat Sorup Teşekkür Et Bence Oda Odun Değilse Sohbet Edecektir Erkekler Zarif Kibar Kızları Sever Biraz Kibar Olduğunu Düşnse Yeterli Tanışırsınz :)
10 Yorumla
+1 yılGiyimini değiştir mesela biraz daha canlı giy seksi olmaya çalış binevi. Her erkeğin dikkatini çeker bu.. Sürekli bakma çocuğa bırak o sana baksın.. Tabiki en başta sevgilisinin olup olmadığını öğren, boşa gitmesin emek heba olur :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu soruya yazılan cevapları okudum cesaretlendim link ortaya bu soru çıktı :D tavsiye etmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılotobüsü beklerken ona yakın bir yerde dur durakta sonra otobüs gelince . otobüste yanına otur ya da yanında dur. o anki duruma göre konuşacak birşey bul.
10 Yorumla
+1 yılgülümse ama yavşak davranma bırak peşinden koşsun :DDD
10 Yorumla
+1 yılSadece gözlerine bak o sana bakincada gözlerini çevir : denenmistir ve etkilidir :)
10 YorumlaGit biraz anlamaya çalış hoşalanıyomu hoşlanmıyomu izle felan yavaş yavaş gizliden seni seviyorum der gibi gizli gizli göndermeler yap eninde sonunda anlıcsktır ve konuşacaktır seninle eğer utangaç ise zaten ne bekliyonki ondan senin açılmaz lazım
20 YorumlaHangi bölümde okuduğunu, bölümünden memnun olup olmadığını, isteyerek mi zorla mı bu bölümü seçtiğini sorabilirsin. Eğer okuduğu bölüm senin bölümünle alakalı bir bölümse muhabbet derinleşir.
00 YorumlaÜniversitede aynı durakta mı iniyorsunuz ? , Fakülteniz okulunuz aynı mı ? Aynıysa sizde Fen Edebiyattasın galiba hangi bölümdeydiniz? Gibi başlayarak... :))
10 Yorumlabence hiç birşey yapma bir erkek için en güzel yaklaşacağı kız en efendi olan bir kızdır.Çünkü efendi kızların daha anlayışlı olacağını düşünürüz.
10 YorumlaTakıldığı ortama girmeye calış ve hıc pas verme görmez den gel bak bakalım neler oluyor.
10 YorumlaKendin ol, kasma seni olduğun gibi sevsin.
Başka kalıplara girmeye çalışma ki hayal kırıklığına uğrama..10 Yorumla
+1 yılbence durakta değil de okul içinde kantin de filan karşılaşmaya çalış o zaman bir yolunu bulup konuşabilirsin
10 Yorumlafazla bilet sor umarım biletli araca biniyosunuzdur
bilet parasını vermeye çalış oda almak istemez zaten
derken hop fantazide bulursun kendini10 Yorumla
+1 yılarkadasım goz kontagı hafıf bır tebessum:) ılk zamnalarda sonra cocuk kendısı gelecekır sakın:) pesıdnen kosma:) o gelır:D
10 Yorumla"Abi saat kaç" diye sor kesin yaşını merak eder. Dikkatini de çekmiş olursun. Başıma geldi ordan biliyorum :)
00 Yorumla
+1 yılMesela durağa koşa koşa gel takıl düş. Yada şekerin düşmüş gibi yap. Bayıl. Yap bir şeyler yöntem mi yok :D
00 Yorumla
+1 yılHangi bolumde okudugunu sor kacinci sinif oldugunu sor. Ayni universitedesiniz yani bir suru soru cikar bu ortak yonunuzden :D
00 Yorumla
+1 yılkız arkadaşınla o durağa git ve beraber şarkı söyleyin ya da gülün ne bileyim bir şeyler yapın işte mutlaka bakacaktır ve o baktığı anda anlamlı bir şekilde gülümsüyerek bakarsan daha etkili olacaktır.
10 Yorumlaotobüsden güzel soru yok bence, otobüsün işleyişi ardından bölümü ardından ismini sorarsın. ve beklersin faceden seni bulur eklerse bu iş tamamdır
10 Yorumla
+1 yılbırak o seni bulsun dikkat çekmede nedir doğru kişiyse bulacaktır.
10 Yorumlaal eline tuğla gibi kitapları yolda yürürken çarpış klasik ama işe yarar
20 Yorumlao senden hoşlanıyosa dikkat çekersin yoksa dikkatini çekme olayı diye bişey yok
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. herşeyi söylemişler biride git hoşlanıyorum de dememiş.İşte bu yüzden bu haldeyiz
10 Yorumla
+1 yılDogal ol karakterinle davran hal ve hareketlerinle belli etmeye çalış buldugun her fırsatta bak sadece bakış sonra devamı gelir
00 Yorumlaben en iyi cevaptaki arkadasla ayni fikirdeyim puanini kaldirmak icin de ***** verdim insallah basarirsin :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılsaat sor birşeyler sor dikkatini çek gülümseeee bu çok basit birşey anlayacaktır mevzuyu ztn
00 Yorumla hiç bir şey yapma. karşılaştıgınız halde dikkatini çekmiyorsan, unut gitsin.
00 Yorumla
+1 yılmerhaba sizle hep karşılaşıyoruz hangi bölümdensiniz? hıı güzel bölüm :) ...vs vs
00 Yorumlaçok basit bir olayı atlıyorsunn :) hangi bölümde okuduğundan girip nereden geldiğiyle devam edip bir sohbet açabilirsin ;)
00 Yorumlahiç umursama.. dikkatli titiz ol,. emin ol senin düşündüklerinin aynısını bu sefer o düşüncektir ;)
00 Yorumla
+1 yılOkulla ilgili flan bir şey sor sonra ismini söyle o da söyler zaten falan.
00 Yorumla
+1 yılsık sık karşılaşıyoruz merak ettim hangi bölümdensiniz?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok tatlısın şekersin şekerci mi baban senin? kaşın kara gözün kara kömürcü mü baban senin ? :)))
11 Yorumla
Soran+1 yılherneyse divane etti beni..
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) 2 haftadır bir çocuk var hep aynı durakta beklediğim oda bir adım atmıyo bende bir adım atamıyorum aynen devam yani :) bence sen bişey yapma yanlış anlaşılabilirsin ondan bekle.. o bişey demezse zaten bırak gitsin
10 Yorumlagüzel kokan parfümün dikkat çekmeme gibi lüksü olamaz. :)
00 Yorumla
+1 yılben olsam gıder su hocanın sınavı nasıl olur ne gıbı sorular sorar dıye konu acmaya calısırım dene bence :)
00 Yorumlagülümse ve günaydın de :)) sonrasında her şeyi sorabilirsin ya da söyleyebilirsin ama sakın unutma eğer adam sıkkınsa üstüne gitme :)
00 Yorumla
+1 yılbu soru için vereceğim en iyi cevap zaten verilmiş en iyi cevap :) kısmında
10 YorumlaTanidigin bir hocayi onun derslerne girip girmedigini sorabilirsin :-)
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsan git eline numarani sıkıştır arkadaş erkekler her zaman kendine guvenenn kizlari sever :)
10 Yorumlaherşeyden önce doğal ol, ona bakışlarınla merhaba diyebilirsin :) O gelsin yanına bence
10 Yorumla
+1 yılmesele sende bitiyo zaten sen adım attığın sürece erkek senle zaten konuşur.
10 Yorumla
+1 yılsıcak bir merhabayla başla oda seni gözüne kestirirse olur olmassada zorlamanın alemi yok
10 Yorumlagizlice arkasından takip et ensesine patlat bir tokat,sonrada özür dilerim bebişim de ve sarıl,en büyük aşklar kahveyle başlar kaveye gidin:)
02 Yorumla
+1 yılhacı sence de halk otobusunun ucretı pahalı degıl mı de bakalım
10 Yorumla- 00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılminibüs çok dolu olduğu bir gün kalbinde yer varsa binebilir miyim de?
50 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt