askerde aylar sonra 20 li yaşlarda tanıdığınız ama konuşmadığınız bir kız yanınızaziyarete gelse nasıl bir duygu hissedersiniz sevinirmiydiniz,mutlu olurmuydunuz tepkiniz ne olurdu.genelde yalnız mı hiissedersiniz kendinizi psikolojiniz nasıl olur askerlerin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAskerlik allahtan esksi gibi değil eskiden ne o öyle 2 sene gitdecekmişsinde :) hatta biri evlenmiş eşi askerde iken çocunu dünyaya getirmiş ne kadar zor durum ya :) bilmiyorum o duyguyu yaşayacaz bakalım :) subay eniştemiz var ama bir kıyak yapar herhalde :)
012 Yorumla- +1 yıl
Kırgın Küs Gitmem öyle yerlere ki ben ama mutlu olurdum şahsen
- +1 yıl
Sen ben gibi bilgisayarcısın zeki kızsın tabi anlayacaksın :)
- +1 yıl
:) bak sen benide zeki yaptın için sağol bakalım
- +1 yıl
yok be bizim ünideki kızlar değildi :) kızlardan bir tane tanıyorum üniden arkadaşımdı kızı bir dürlü geçemiyorduk 4.0 mezun oldu kız sen düşün ya
- +1 yıl
3.50 kusrurdu
- +1 yıl
Oyle cocukta yaparim kariyerde :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla 6 y boyunca kimse gelmedi bende gitmedim :D dediğin gibi olsa ne olurdu sevinirdim açıkçası :) tanıdıklarım bile gelmiyor kız gelmiş diye
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbana kimse gelmedi sen de ona gitme :D o da sevinmesin :D
Cevap sahibi+1 yılo anki psikolojisine bağlı .D benim hiç sevgilim olmadı kızım sorma böle şeyler bana :D ama arkadaşlar çıktıkları oldu takılmalık ki ben böle şeylere karşıyım
Cevap sahibi+1 yılaskerde yanıma gelen tek kız kan almaya gelen hemşireydi .D dedim ya kimse gelmedi. ama bence hoşuna gider
Cevap sahibi+1 yılgül için sağol :P kopma ama üzülürüm bak :)
Cevap sahibi+1 yılen iyi cevap seçmişsin sağol diyorum :D bir de kopma diyorum ne gereği var :D
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. wc ye bile izinsiz gidemessin yavrum
08 Yorumlahiç bir zorluğu yok. sadece sevdiklerini özlüyorsun.. çatışmaya girenleri tenzih ediyorum tabi..
17 Yorumla- +1 yıl
bu tamamen o kız hakkındaki düşünceme bağlı. mutlaka bir onur duyardım ama eğr onu hiç aklımdan geçirmiyorsam teşekkür eder, bir daha gelmemesini rica ederdim. bu arada diğer askerlere de hava atmş olurdum. çünki ziyaretçi çok önemli ve değerlidir her zaman. asker ocağında hep duygusal olyr askerler. hep bir haber bir ziyaret beklerler.. söylemeselerde yan cebe.. bence ziyaret edip durumu tam anlamıyla çözebilirsin. noktayı da koymuş olursun. bu büyük bir fedakarlık olurdu.
- +1 yıl
ama kız da sıkıntı çekiyor... kalkıp o yollara düşmesi büyük bir sevgi göstergesi bence.. ama şunu bil, erkek kısmı çabuk şımarır. bu kız bana yangın.. tutkun.. burada bile buldu.. ne yapsamda vaz geçmez derse.. kasabilir. ben, sonuca bağlandıgını görmek için gitmeni isterim. ama eğer akıllı biri ise, senin zaten gününü gün etme şansın varken, onun yanına gitmen büyük sevgi. burada büyüklüğü sen gösteriyorsun! Ve sonuç ne olursa olsun sevgin için ! kendin için ! GURURLA GİDEBİLİRSİN..
+1 yılaskerlik vatan borcumuzdur ben acemi birliğini manisa kırkağaç 6.jandarma komando er eğitim alayında tamamladıktan sonra usta birliğini tunceli ovacık jandarma komando tabur komutanlıgında tamamladım 64 görev 2 operasyona çıktım 1sene boyunca dagdan inmedim ama çok mutluydum tunceli gibi bir yerde askerlik yaptıgım için,tek sorun şu gençliğinin baharında 1,5 sene boyunca devlet malı oluyosun yaşadıklarını özlüyosun falan filan.
022 Yorumla- +1 yıl
yok o anlamda demedim maneviyat anlamında ..şöyle düşün sen bir kızla kavga etmissin be bukız aylar sonra askere seni ziyarete geliyor tepkin ne olurdu minnetmi duyardın abi o kadar kızla çıktım sevgili oldum ama kimse yanıma gelmedi unutmuşlar ben bu kızla okadar kavga ettim ama o yinede yanıma ziyaretime geldi dermisin kız gözünde nasıl bir yere sahip olurdu birde askerdeyken o çevreden bir kızla sevgili oldunmu :))
ordan bikızla sevgili olmadınmı peki - +1 yıl
askerdeyken sivilde düşman oldugun birisi gelsin ziyarete çocuk gibi sevinirsin,müthiş moral veriyor insana,tabi bu arada dediğin şekilde olursa askerin gözünde o kızın değeri inanılmaz artar,belki sırf bu yüzden bile ciddi düşünebilir,art niyet gram olmaz o kıza karşı, vay be demekki harbiden beni seviyomuş delikanlı kızmış der kendi kendine,yani gözünde çok çok büyür o kız. 'birde askerdeyken o çevreden bir kızla sevgili oldunmu :))
ordan bikızla sevgili olmadınmı peki' anlamadım burayı? - +1 yıl
Valla Tunceli kızları çok güzeller hepsi harika diyebilirim ama sadece gözeler festivali var onların oraya emniyet amaçlı gitmiştik kızlar bize hem hava atıyorlardı hemde pek iyi gözle bakmıyolardı =)) yani anlamamıştık bize karşı niyetlerini=) bidefa orada gördüm tuncelili kızları =) bide çoban kızlar olur 16-17 yaşlarında arazideyken bikaç defa görmüştük ama yaşları küçük oldugundan pek bakmıyoduk =)
- +1 yıl
tuncelilimisin yoksa =)))
- +1 yıl
neresi orası =)?
- +1 yıl
elazıg mı =))) elazıglıları inanılmaz severim acayip milliyetçi vatanseverler ktm'ye katılıyodm elazıgda tunceliye direk gitmek yasak, izine gidiş,dönüş,tezkere zamanı vs halkı asker hastası yemek parası almıyolardı asker oldugumuzu anlayınca =) traş olmaya gidiyoduk traş parası almıyolardı hasta kaldım halkınıza diyebilirim =)
- +1 yıl
elazıgdamı oturuyosun ?
- +1 yıl
Tekirdağ yakınız 45 dk =) istanbulu çok iyi bilirim =) İstanbul hangi semt?
- +1 yıl
anladım =) elazıga gidiyomusun hiç ?
- +1 yıl
niye gitmiyon =)
- +1 yıl
hımm anladım =) gakkoşmusun zaza mı ?
- +1 yıl
neden güldün =)
askerler kadınlara uzak oldugu ıcın ıcleri kıpır kıpır ve ilgilendıgı ıcın o kız hakkında yanlıs dusunceye sahıp olur vs vs askerler tehlıkelıdır 12 ay dıle kolayy :)) kızsız gecen 12 ay sen dusun :D
09 Yorumla- +1 yıl
yok o anlamda demedim maneviyat anlamında ..şöyle düşün sen bir kızla kavga etmissin be bukız aylar sonra askere seni ziyarete geliyor tepkin ne olurdu minnetmi duyardın abi o kadar kızla çıktım sevgili oldum ama kimse yanıma gelmedi unutmuşlar ben bu kızla okadar kavga ettim ama o yinede yanıma ziyaretime geldi dermisin kız gözünde nasıl bir yere sahip olurdu birde askerdeyken o çevreden bir kızla sevgili oldunmu :))
+1 yıllan askerdesin düşmanın gelse sevinip kardeşim diyorsun hele ki kız gelmiş sevinilmez mi bee
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaskerlikteki sorunlardan bir HASRET dir, yani insan herseye özlem duyuyuor ama herseyede alisiyor.
öyle bir kiz gelse sevinirim ve bana karsi hisleri oldugunu düsünürüm.
ha bende ona asik olurmuyum onu bilemem03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani geldi diye ona asik olunacak diye bisey yok, ask istesende olmuyor kendiliginden ve kontrol edemedigin bir duygudur malesef ama asik olmaya tetikleyen bir davranis olurdu bence tabi kalbim bos ise, sevgilim varsa ve o imkamsizliktan dolayi gelemiyorsa ozaman durum baska olur, bence positiv bir davranis olurdu o gelen kizin.
senin bilmek istedigin belli, bence git ziyarete her kimse o, askerde cok sevinilir ziyaretci gelirse ve hatte biliyorsan sevdigi bisey götür
+1 yıldaha yapmadım ki bilmiyorum mümkün olduğunca da yapmıcam :D
01 Yorumla
+1 yılAskerde duşmanım gelse mutlu olurdum gerisini sen duşun
13 Yorumla- +1 yıl
Olur tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yılaskerdeyken sivilden babası gelse bile sevinir insan :) hatta ilkokul öğretmeni lise öğretmeni filan gelse yine sevinir o derece yani :))
03 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılhe ben tanıdğınız ama konuşmadığınız diyince uzaktan tanıyıp sohbetim olmayan anlamında anladım. tabiki mutlu olurum bana değer verdiğini anlarım.
o asker en az 5 ay onu düşünür uyumadan önce
hatta kendini çarşı izninde o kızla dolaşırken hayal eder05 Yorumlaelbette çok sevinir nerdeyse askerde normal kıyafetli insan görmediği için hele bu karşı cins olunca birde ilgili olursa çok iyi moral olur
01 Yorumla- +1 yıl
Değerliler listesini alırdım.
01 Yorumlaaskerdeyken kim gelse mutlu olunur
04 Yorumla
+1 yılaskerdekı halını gorsen sogursun
01 YorumlaÖZLEM VE BOŞA GEÇEN ZAMAN
05 Yorumla
+1 yılCinsellik 0
07 Yorumla- +1 yıl
öyle olr ama
yok o anlamda demedim maneviyat anlamında ..şöyle düşün sen bir kızla kavga etmissin be bukız aylar sonra askere seni ziyarete geliyor tepkin ne olurdu minnetmi duyardın abi o kadar kızla çıktım sevgili oldum ama kimse yanıma gelmedi unutmuşlar ben bu kızla okadar kavga ettim ama o yinede yanıma ziyaretime geldi dermisin kız gözünde nasıl bir yere sahip olurdu birde askerdeyken o çevreden bir kızla sevgili oldunmu :)) - +1 yıl
herkese aynı cevabı verme! ergen misin nesin
- +1 yıl
ne var nie ekliosun ?
- +1 yıl
kaybol, sacma sapan iş yapma
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!