Siz olsanız nasıl davranırsınız bu durumda?
Şüphelerim bu günlerde iyice arttı 5 senelik sevgilimin hareketleri çok değişti:(((
Şüphelerim bu günlerde iyice arttı 5 senelik sevgilimin hareketleri çok değişti:(((
nasıl bu kanıya vardın benimde 6 senelik bir ilişkim var bn bunu ona söylediğimde benim adamlığıma sığmaz diyo ama her zaman için takip et ben ederim şahsen şüphem vardı benim de :/
takip etme şansım yok ki ayrı şehirlerdeyiz :(
peki bunu nerden anladın
Çok değişti aramıyor beni görmeye gelmiyor.
Sürekli hergün arkadaşla buluşmaya gidiyrum diyor ama kim olduğunu bile bilmiyorum o arkadaşının sorsamda uydurur birinin ismini ama hareketleri çok değişti o yüzden böyle düşünmeye başladım :(
senin yapıcan tek şey ne biliyo musun ?o arkadaşlarıyla dışarı çıkmsna izin verme eğer yalan söyler yine gider dersen ara kntrol et ipin ucunu verme
doğru söylüyorsun yarın o arkadaşıyla mutlaka buluşur yine bende arayacam hemen görürüz bakalım hemen açar rahat konuşursa şüphemde yanılırım ama açmassa görür gününü
aynn tatlım ara boş bırakma ama fazlada sıkma sana yaptığınısende ona yap.
Takma bile, seviyorsa döneceği tek kapı sensin ve 5 sene az değil emin ol pişman olacaktır ki öyle birşey yapıyorsa ve bu kesinlikle senin sorunun değil onun karaktersizliği.
Degisiklik ariyor olamazmi ,belki sen monotonlasmissindir ,nasil kaniya vardin ,eger senin yaninda telefonlari sessizse ozaman bir is vardir
aynen telefonuna bakamıyorum artık zaten 3 ayda bir görmeye geliyor beni
hem seviyorum hemde 5 seneme yazık değil mi :(
Öncellikle nasıl bu kanıya vardın onu söyle ona göre bizde yardımcı olalım.
ayrı şehirlerdeyiz. arkadaşla buluşmaya gidiyorum diyor kim olduğunu bilmiyorum. yanıma geldiğinde telefonuna bakmamam için elinden geleni yapıyor bilmiyorum ya belki günahını alıyorum ama insan durup dururken şüphe duyar mu 5 seneden sonra :(
Cevap
12Cevap
İspatlasanız ne olacak? Şüpheleriniz olduğunu söyleyin ve gidermesini isteyin. Şüphelerinizin makul olduğunu düşünüyorsanız tabii.
ispatlarsam 5 yıllık iişkimi gözümü kırpmadan bitiricem
Ayrıl gitsin..
5 yıllık sevgiliyseniz durduk yere böyle bir şey hissetmezsin. bırak gitsin
sen önce benim soruma cevap ver gizli hanım niye bu kadar güzelsin sen.
ama ben bişi sordum sen dalga geçmişsin ne alaka şimdi :(
ben olsaydım bende onu aldatırdım... benım anam aglayacagına onunkı aglasın bır kızın darbesı daha saglam olur...
ispatlıyamazsın aldatıyorsa ayrıl söyle ona beni aldatıyorsun ayrılıyorum de
Öyle bişey hissettigin an terket boşver...
Galiba diyorsun adamın günhını alyorsun belki ?
inşallah
hiç yasamadım ama ya direk sor ya da izle
sorsam inkar etmez mi
zamana bırak nasılsa bir yerde açık verir.
6. hissine güven ve ayrıl.
Sende aldatıyormuş hissi ver.
5 yıldır görmedinmi sanki
neyi
aldatılma belirtisi
gördümde bu aralar iyice koptuk
başksını bul bovşerrr ;)))))
Geri çekme yöntemini deneyin.
5 yıl olmuş normal
neden
what about ayrılık?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?