ya yeni tanıştığım biri var ve biribirimizden hoşlanıoruz gidilecek güzel uygun yer nasıl biyer olabilir nasıl bir yer tercih edilmelidir ?
ilk buluşmamız olduğu için onu çok önemsiyorum ;););)
ilk buluşmamız olduğu için onu çok önemsiyorum ;););)
orda okudum lanet olsun kı oyle kotu mekanları var kı ınn kı gıtmek ıstemessın ıkı yıl once mezun oldum..seven lıght gt derım ya da anatolıanın terasına..yenı mekanlar acıldıysa bılmıorum 4 sene bıtmek bılmemıstı..okul 5 senede bıttı gercıde
ilk defa tanışacağım yüz yüze geleceğız çarşıda da pek görünmek istemiyorum sence gökçaya falan gitsek çok mu farklı olur orası nasıl peki ama seven lıgt aklımda bulunsun yine ;)
gokcayda guzel bır cafe var..yanlız benden demesı orası bıraz tenha..cocuk artnıyetlıyse gıtme derım..
art niyetli olacağını hemen anlayamam ki bilmiyorum arabasıyla gelecek en iyisi kafe galiba
bence sen carsıdan uzaklasma..cafede tanıs hatta arabasına bınmesen ıyı olur.galıba sehır dısından geleceksın..otogarda ın ve halk otobuslerıyle carsıya gıt ya da taksıye bın..mımar sınan camıgınde ındın mı carsının ortasında olursun..hem de ılk ızlenım onemlıdır..ınternetten tanısmıssın bıraz temkınlı olmakta fayda var..ıspartanın yerlısı yobazdır benden demesı afyon bır ısparta ıkıdır yobazlıkta
önerilerin için allah razı olsun çok saol ben ıspartada oturuyorum zaten ;) ama pek öyle güzel bir yer bilmem bu kişide başka bir şehirden gelecek ama o da ıspartalı ailesi falan ısparta da geldiğinde yüz yüze geleceğiz llk kez ;) bende heyacanımdan bilemdim nereye gitsek falan diye o da bana bıraktı ;)
hacım carsıda gorunmek ıstemıyorsan gokcaya gıt bılıosun orası kucuk bır yer..carsıda bır yakının gorme ıhtımalı yuksek
işte arabasıyla gelecek ondan sıkıntı yaptım bir heyecandan şaşkınlaştım ya liseliler gibi oldum yaş olmuş 24 bende napcamı bilemedim duruma göre karar vericem artık ;)
yasın 24 se tamam rahatlıkla gıt gorus derım..kızlar 22 yasına kadar duzgun bır sekılde dusunemez.bu yuzden bınme demıstım..bence gokcaya gıdın aklı basında olgun bır kızsın umarım dıledıgın kısıdir
inşallah ya inşallah evet aklı başındayım ama düzgün insan beni bulmuyo ya neyse hayırlısı artık ;) sağolun cevaplar için
rica ederım ıyı geceler
iyigeceler
Şehrin en işlek merkezi yerinde bir cafe idealdir :)
cut.
galiba en uygunu kafe yalnız kalabileceğimiz bir yer de uygun olmas şimdi ;)
tamam teşekkurler ;)
Cevap
5Cevap
ben ispartada oturuyorum 7 aydır :) aklıma furuzan kafe geldi orası güzel :)
Isparta ha vay bee...
;) neden öyle dedin
ne diyosun ya anlamadım
ana caddesinde yürüsen görebilirsin
gıt cafeler caddesıne orada takılın ya :))
hiç bilmiyormki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar