şişliden beşiktaşa yürürüz dedi hiç yürümedim ordan, iyi mi sizce
bi de evi şişlide beni ayağına çağırıyo gibi hissediyorum inadına oraya gitmiycem eğer kötüyse
şişliden beşiktaşa yürürüz dedi hiç yürümedim ordan, iyi mi sizce
bi de evi şişlide beni ayağına çağırıyo gibi hissediyorum inadına oraya gitmiycem eğer kötüyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
G. antepde oturuyorum bı arada antenin her sokağı ayrı güzeldir
Şişli'den besiktasa yürümek 2 saat filan bas tekmeyi
mecidiyeköyden köprünün ayağına iste çok mu uzak
Kizim niyeti farklı gitme ya sen niye ayağına gideceksin niye bu kadar safsin? Buluşmayı kiz ayarla ortak bi cafeye çağırır hepsi bu
ilk bulusma değil hep ben ayarlıyodum onun düsünüp ayarlamasını istiyorum 5 senedir tanıdığım biri niyeti kötü değil de aramızda küslük vardı iste ilk bulusma gibi olucak
Cok uzak ordan yürümek gitme
tamam şişli olmaz diyim zaten kendi ayağına çağırıyo ucube
Şerefsiz ya o gelsin
5 sene önce evden çıkamıyodum beylikdüzüne kadar gelmisti simdi sen gel diyo bahanesi de bu ayn knk
İki tarafta gitmemeli ortak yer olmali
kankaa kusura bakma da arkadasıma anlatamıyorum ex oldugu için oyuzden sana sormak istedim🥶🥶 Şişliden daha güzel bi yer bul falan yazdım. Yaşadığım yeri gel gör istiyorum çok şey mi istiyorum, yazmıs.
Daha önce gelip görmüştüm gereksiz kalabalık bir yer de
ben böyle demesine kanmıstım😭 hiç gitmedim bile demistim
Google harita 3d ile az önce baktim gordum de. Kizim yalan bırakmadın engelle şu çocuğu hwhshdhd
ya ama ben konusmak istiyorum dköspsndgspmshsk
O zaman tabana kuvvet yuruycen mecbur
yok be yürümeyiz oraya gideriz yaşadığı yere bakıp ordan metro falan varsa bineriz dkmdpsmdhdls o tarafları o kadar bilmiyorum ki
Niye yürüyorsunuz askkm bu soğukta
of ne biliyim bi önceki bulusmada oturup mal mal seyler konusmustuk aradan 1 yıl geçti barısmak için yazmıs eski bulusma gibi olmasın diye ona benzememesi için uğrasıo😵💫😵💫
Şişliden beşiktaşa yürünür mü ya bi ton yol
beşiktas sahilde yürüsek daha mantıklı
Gece içinse mezarlıklar
gece değil normal sphbet ederek yürüyelim öncekinde bi yerde oturmustuk dedi. önceki bulusma bok gibiydi oyuzden öyle olsun istemiyo
Mezarlıkta yürüyün ölümü hatırlayın birbirinizi kırmayın
hep kırılan ben oluyorum kendi yürüsün korkarım ben
bir şey olmaz yürüyün korkudan birbirinize sarılırsınız 🤣🤣🤣
ona asla sarılmam
Sen yürü öyle bir sarılırsınız ki snsnsnsbsbbsb
:) gitme
neden
İstemiyorum gitmeni
gidicem ama
Üzdün :)
niye ya özledim
Bizi de özleyecekler mi 😀