Bir Acayip Aşk Hikayesi

üniversitenin ilk yıllarıydı her erkek gibi bende bir arayış içindeydim. sınıfın laçka ve sürekli salak salak espiri yapan insanıydım. ve o ise en sessiziydi.gel zaman git zaman ilgimi çekmeye başladı. o kadar sessizdiki 1 tane arkadaşı vardı onla takılırdı. o kadar erkeksi o kadar sert diki kapılmıştım.bir gün arkadaş ortamımızla dışarı çıktık tabiki onun samimi arkadaşıda vardı onuda çağırtırdım oda geldi okey oynadık muhabbet sohbet önce arkadaşları bıraktık onun evi aslında daha önceydi ama diğer arkadaşları bıraktık biraz muhabbet ettik. ve biraz iyi izdenim yarattım onda gel zaman git zaman konuştk numaralarımızı verdik okudugumuz yer kötü bir yerdi dışarı gece çıkılmazdı. biz çıkardık ben buna açıldım. düşünmem lazım dedi . ben gel zaman git zaman sevdirdim ona kendimi. bir ilişkiye başladık bende kalırdı. o kadar masum duki o kadar çaresizdi ailesinin durumu iyi değildi bana teslimdi. sarılıp uyurdum sıcaklıgına o kadar alışmıştımki ilk senemiz bitti beni yaz geldi. evlerimize gidicez ağladı beni bırakıcaksın biliyorum diye ben ise hayir dedim. ailemle tanıştı yazın bize geldi birlikte tatile gittik ws ama onsuz uyuyamıyordum artık bir bütündük sonra arkadaşlarıyla biri vardi onun hakkında hoş çocuk ws diye bahsediyormuş ilk yıkılmam bu eski sevgilisiyle mesajlaşmalarını yakaladım 2 incsi bu oldu yine affetim sonra twitteri oldugunu öğrendim. dünyam başıma yıkıldı.yinede affettim. ve 2 inci senemiz doldu evlerimize dağıldık. ayrılmak istediğini söledi ve ayrıldık. her gün uyandıgımda yatağımdan kalkmadan yaktım sigaramı yüzümü yıkamadan ağladım her sabah. wazgeçilmicek kadar güzel bir kız değildi ama bana masum gibi oynuyordu Şu an tek kızgınlığım buşu anbelkide başkasının kollarında ama benim içim tam sevdim ağladım içtim emek verdim. şimdi ise odamda sigaram la yapayanlızım.
Bir Acayip Aşk Hikayesi