Kafa karışık aşk hikayeme çözümü kim bulur?

hoşlandığım birisi var hoşlandığımı başkalarından duydu meslektaşız eskiden üst katımda çalışıyordu onu sevmezken sürekli karşıma çıkmaya başladı iş dışındada karşıma çıkıyodu evet belkide o zamanlar ben kafamda kurmustum çünkü apartmanda orada burada karşıma çıkması normaldi belki ama dikkatimi çekiyordu sürekli odağım o olmayı bıraktıgımda bi sekilde gene karsıma cıkıyordu ama dikkat etmiyordm sonra hoşlanmaya başladım ondan sürekli bir yerlerde önüme çıkmaya başladı gene hikayelerime yanıt vermeye falan başladı şimdi benim size iki sorum var kadersel olma ihtimali çünkü iş dışındada karşıma çıkıyor ikinciside bu yazdan beri biliyomuş onu sevdiğimi ve hikayelerime sürekli yanıt vermeye başladı konuşma açma çabası falandır belkide ben hiç yüz vermedim söylemek istemedim korktum bir ara gece 1 de yazdı bakmışız saat gece 4 olmuş artık kafamı kemirmeye başladım arkadaşlar dükkana sürekli gelip gidiyordı başka bir yerdede çalışsada uğruyodu buraya ama net bi yüz yüze konuşmamız olmadı bende bunun gecmiste sevgilisi ve onla aynı ortamda bulundum ne yapıcam

Kafa karışık aşk hikayeme çözümü kim bulur?