Benim halim ne olacak bilmiyorum ya, okulda gidiyorum ve okulda sınıf dışında kızlarla tanışabileceğim bir ortam yok ne yapabilirim yeni insanlarla tanışmak için? Bir sevgilim olsun istiyorum ama ortam yok işte.
Cevabın nedir?
Asosyal arkadaşım benım sana bir kaç öneri de bulunmak isterim müsadenle,
1.biriyle göz göze geldiğinde tebessüm et ve devamlı güler yüzlü ol ama yapmacık değil
2.devamlı çevrendekilere birşeyler sor tanıdık tanımadık kız erkek farketmez aklına gelirse sor
3.ortam aramana gerek yok ilk başlar kafelerde tek takıl mekan sahibleriyle veya garsonlarla diyaloglar kur bunlar sonrası için senin avantajın olucak
4.farklı ve merak uyandıracak şeylere ilgi duy mesela robotlara, uzaya, araştırmacı ol
5.fazla konusma ve herşeye gülme bu seni zeki ve akıllı gösterir ince ama yerinde espiriler yap
6.Giyimine dış görünüşüne özen ver bakımlı ol demiyorum ama sade ve şık olabilirsin
7.Okul arkadaşlarına bir yerlere gitmeyi tavsiye et okeye bowlinge sinemaya vs.vs.
8.bi müzik aleti çalmaya çalış ama çalama devamlı yardımcı olabilecek birileri çıkar sana
9.bir kızı begendin mi hiç çekinme yavaşça git ve sor aklına ne geliosa saçmala ama mantıklı ol
10.kendini psikolojik bunalımlara sokma eğlenceli ve insanları güldürebilen karakterleri herkes sever ve ilgi gösterir..124 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana :)
En İyi Cevaplar
mutsuz isen.. hata sende ! kimseyi suçlama asla,.. konu ile alakası olmiya bilir.. ama olabilirde.. kimine göre.. kız arkadaş. farklı ortam .. geniş bir yapı .. benim okadar çewrem war neye.. türkiyenn birçok yerinde çewrem arkadaşlarım ortamlarım war.. ama hepsi değilde.. %98i boş.. bundan emin ol bir çoğuna yol werdim.. ki öyle olması gerektii.. zaman ile anlarsın ama aklında bulunsun kafaya taktığın şey.. saçma we boş birşey.. bunu belki şimdi anlamazsın hatta bana belki küfür bile atarsın.. (ama anne küfürü filan atmaz isen sewinirim).. zaman geçtikçe anlarsın bu dediklerimi..
00 Yorumla
+1 yılne demişler atalarımız "ortamın yoksa murat çık dışarı bir tur at,görünce yalnız kızı kendine fırsat yarat bu iş için gerekli olan şey ne ortam ne surat ..yeterki sen cebine bir tomar 100 lük at"...:D
185 Yorumla
+1 yılOrtam yoksa herşeyin bir zamanı var ya ilk önce okul sonra aşk gelir ikisini bir arada sürdürmek zordur heralde sen 17 yaşındasın ya da 18 sin
02 Yorumla- +1 yıl
Gençlerin aklını bulandıran sizler gibi insanlar okuyup büyük adam olabilir ama sizin gibi böyle düşünen insanlar olursa hiç bir yere gelmezler bu nesil
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
62Cevap
+1 yılHiç takılma bu mevzulara bende yalnızım bir zaman sonra alışıyorsun..!
nrde yaşıyorsun bilmiyorum,ama ben istnin biraz dışındaki kesimde oturuyorum burdaki kızlar biraz odun,yani ne kadar tatlı dille veya uygun bir dille çıkmak teklif etsen, veyada bir çay içmek istesen,sanki cinsel ilişki teklif etmişsin gibi bir durumla karşılaşıyorsun..!
okul ortamın varsa tamam işte,yani birde duruma şu açıdan bak ille bir kızla bir yerler gitmek, birşeyler yapmak için sevgili olmana gerek yok,arkadaşça birçok şey yapılabilir..!10 YorumlaNe salladılar dimi kardeşim öyle yap böyle yap filan :) Ortam ve arkadaş istiyorsan sana tavsiyem önce kendi kişisel gelişimin. Çevrendeki insanlar senin güvenilir ve bu çok önemli bir şeyleri bilen bilen birisi olmanı isterler. Birisi sana bir şey sorduğunda kem küm etmeden cevap verebilen bilgin bir kişi olman şart. Kızlar asla APTAL erkeklerden hoşlanmazlar. Kıza ondan üstün olduğunu kabule ettireceksin. Cem yılmaz izlemekle başla derim. Zira kendisi yaşayan en zeki Türk :)
70 Yorumla
+1 yılBu biraz özgüvenden kaynaklanıyor. Aslında ikilemde diyebiliriz . Kendini yakışıklı bulmuyor olabilirsin veya çok yakışıklı bulduğun içinde olabilir sorun. Selam ver otur konuş derdini anlat kızlarda insan onlarda yemek yiyor onlarda (sıçıyor) . Sadece kızlarla konuşurken küfür etmemeli ve kibar olmalısın. Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.
20 YorumlaDostum bende yoğun çalışan bir insanım.Her yıl mümkün olduğunca kurslara giderim hem yeni arkadaş ortamın oluyor hemde kendini geliştiriyorsun.Dans kursu müzik enstrümanı kurslarınq gidebilirsin.Hiç olmadı çik dışarı ak taksim beyogluna mekanlari dolaş otur birşeyler iç muhabbet et...
20 YorumlaBir tane gitar bir tane keman al. Git halk eğitime bunların dersini al. Bu aırada ortam olur. Bunları geliştirirken gruplar kur,sokakta birşeyler çal.
Tiyatro organizasyonlarına gir.
Okuldaki farklı klüplere dahil ol.
Hiç birşey olamıyorsan git masör ol yazları turistik bölgelerde :)00 Yorumla
+1 yılsen buna sorunmu diyosun bee benim lisemde yoktu üni diye geldim burdada yok sınıfım 50 erkek lisediki 40 erkekti kız olucak bir ortamımda yok ancak arkadaşlarımın sevgilisiyle görüşüyoruz buluştuğumuzda zeten küçüklüğümden beri utangaçtım daha var anlatıcakta aklıma gelmiyo
10 Yorumla
+1 yılçık sokağa kuzen bir bankta oturan bayana yaklaş ve oturabilirmiyim de...yok dersede ''bura devletin değilmi amk sanane '' de otur..tabikide derse muhabbet edersin zaten
52 Yorumla- +1 yıl
:))) hayat bu kardeşim biz olmak istemedik kendi zorladı :)))
+1 yılbu işler nasip kısmet bana göre. zamanı gelmişse eğer durakta gördüğün bir kızla bile sevgili olabilirsin ama bu şekilde ortam yaratmak biraz zorlama oluyo. senin en kolay sevgili edinebileceğin yer şu an facebook.
10 Yorumlabu ortamdan daha ziyade cesaret işi gözünü karart imkanlar her yerde vardır insanlar günlük yaşamın içindede pek çok tanışma fırsatı bulur ama evden okula sonra da tekrar eve ve nihai olarak bilgisayarın başına geçiyorsan zor
00 YorumlaArkadaş ortamında kendini belli et, olmadı bir kursa yazıl falan...
Kendi tarzın olsun, özgüvenin olsun.
Ve bulmak için kasma kendini, mutlaka biri çıkacak.10 Yorumla
+1 yılAsosyal birisin sanirim biraz disa donuk ol ne bilim arkadaslarina vakit ayir birlikte etkinlikler yapin belki cok yakinindadir aradigin kisi ama vakit ayirmiyo olabilirsin
12 Yorumla- +1 yıl
en iyicevap :D
- +1 yıl
Tskr ederim ;)
bos ver ortami inanki boyle kafan rahat,sonra iki dk kendine zaman ayirmak icin cirpinirsin yalnizligi ozlersin ama nafile
20 Yorumla
+1 yılYeni insanlarla tanışmak için mutlaka uygun ortam olması gerekmez arkadaşım...Yüzünde samimi bir tebessüm varsa emin ol otobüs durağında bile hayatının aşkını bulabilirsin...
20 Yorumla
+1 yılkurslara katil ben tatildeyken halk egitimde gonullu arapca ogretmenligi yapmistim lan elini sallasan 50 kiza carpiyordu benim tarzim degil ama cok sevgili istiyorsan git takil tanisirsin
10 YorumlaGitar ya da bateri calmayi mutlaka ogren universiteye gidincede kendi aranizda bir muzik grubu kurdun mu tarzinida degistirdin mi kizlarin kendisi gelir zaten kih kih :)
00 Yorumla
+1 yılbende senin gibi düşünüyordum bir zmanlar ama olmaması daha iyi kafan kulağın rahat dert yok tasa yok sıkıntı yok nerde çokluk orda bokluk boşver böyle iyi bir iki arkadaş edin anlayacaksın iş olmadığını
10 Yorumla
+1 yılCiddi bir ilişki istiyorsan ortam felan yapmaya çalışma doğru kişi seni bulur zaten
20 Yorumla
+1 yılAga güzel shoplu fotoğrafın varsa biraz da tipin varsa connected2.me den çok rahar kız indirirsin.
Ya da kurslara yazıl özellikle tiyatro tango falan.00 YorumlaNe bu merak ya :D zamanin akisina birak zaman sadece biraz zaman ;) dogru zaman gelince ortamda ur bir bakmissin asikda olmussun
00 Yorumla
+1 yılOrtamı sen yapıcaksın arkadaş. Senden anladığım kadarıyla içine kapanık tutuk birisin. Önce kendine açıl sonra çevrene
02 Yorumla- +1 yıl
Önce kendini inandır sosyal biri olabileceğine sonra insanlara açıl.
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaslarinla takil onlarin sevgililerinin kizarkadaslariyla tanistirmalarini iste. Cafelere takil kizlarla konusmaya calis.en olmadi bir peceteye bir ktifat yaz numarani yaz garsona bahşiş ver gotursun.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe ? :)
Cevap sahibi+1 yılUygulayanlar basariya ulasiyor çevremde gördüm :)
- +1 yıl
pek tutar sanmam :D
Eğitim & Kariyer konusunda 963 cevap paylaştı. liseye gidiyosan erken zaten daha bukadar kasmaya gerek yok artık kızlar erkeklerden daha cok bakıyor
temiz referansa :)10 Yorumla
+1 yılOkullara eğitim için değil, sevgili yapmak, ortam kurmak için gidilir olmuş.
10 Yorumla
+1 yılHerhangi bir hobi bul kendine, dans olur satranç olur, orada yaparsin ortami. Universite sinavi yaklaşınca da ah edersin:)
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılhesapla kitapla olmaz bu işler okulda illa bulursun birşeyler çünkü en çok vaktin orada geçiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum kadınları etkilemek erkeğin genetik yapısında var zaten.sevgili istiyorsan 10-15 gün çekme.Doğal olarak kızlarla iletişimin kolaylaşıyor :)
41 Yorumla
Soran+1 yıl:D
- https://www.youtube.com/watch?v=NXsyRAPU8g0
napcan kızlarla tanısıp sen söyle bakim
10 Yorumla
+1 yılokula gidiyorsun ve nasıl ortam olmuyor bu kadar istiyorsun bide ?
05 Yorumla- +1 yıl
meslek liselerinde kız var endüstri değilse tabi :D
- +1 yıl
meslek lisesi ne alaka güzel kız güzel kızdır fencilerde güzel olcakları kesin en azından ben sözeldim o yüzden sözel iyidir :)
- +1 yıl
Meslek lisesinde son senem kurtuluyorum Bu abazan adamların arasından Üniye gidiyim rahatlıyım lan bir :D
+1 yılZamanla gelişir ortamlar.. Sadece biraz girişken olmalısın..
02 Yorumla- +1 yıl
İyi girişmen lazım kardeş yani :D kızı tuttunmu iyi girişicen :D
+1 yılson zamanlarda farkettim ki cafelerde orda burda tek başına kendinden emin oturanlar daha çok talep görüyor cool göründüğünden herhalde direk gidip konusanlar bile var bir de böyle dene ;)
10 Yorumla
+1 yılİşin zor hacı:) salsa kursu, dernek falan birşeyler araştır, hem eğlenirsin. Gerçi gençsin daha heralde dert etme.
00 YorumlaOrtamla alakası yok kendinle alakalı otobüste giderken bile birileriyle tanışabilirsin benim başıma geldi ondan sölüyorum :)
00 Yorumlabu işin mazareti olmaz olay tamamen senle ilgili yok param yok yok arabam yok o yok bu yok tek şey gvensizlik
01 Yorumla
+1 yıldostum bak ortam arama yalnız bir kız mı gordun oturuyor mu gidiyor mu onemli değil git yanıan hosuna gittiyse tanışabilir miyiz de basla kaybedeceğin ne var ki arkadaşım :)
00 Yorumlakız arkadasın olsun istiyorsan kızları cok fazla kafaya takmayacaksın kardesim ...:D
00 YorumlaÖzgüvenim yok demiyosunda ortam yok diyosun be kardeşim :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlarnla daha çok takl dışarıda falan. Kuzenlerin varsa onlarn arkadaşlaryla arkadaş ol falan. Böylelikle çevren genşler
00 Yorumlaortam dediğin üç beş karıysa bunlar zaten denizde balık adam gibi adam arıyorsan görmek yetmez 6 duyu organınla algılayacaksın doğru insanı
00 Yorumlao zaman sende okuldaki arkadaşlarınla ortam yap dışarı çıkın o aradada onların arkadaşlarına denk gelirsin böyle böyle ortamın kralı olursun..
00 Yorumla
+1 yılkardeşim okuldaki ortamını dışarıya taşıyacaksın,okuldaki arkadaşlaıkların iyi değilse dışarda ortamda bulamaszsın
00 Yorumlaher şeyi ortama bağlamışsın ama, armut piş ağzıma düş diyorsun.
olmaz öyle, gerekirse ortamı sen yapacaksın.
neyse daha zamanın var10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılKendı ortamını kendın yaratt .. Sana su fılmı onerıyorum ızle ve ogren...
'Nasıl asık olabılırım'03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ama nasıl yaratacam ki kendi ortamımı
- +1 yıl
Izle ıste bu fılmı bırseyler kap ..
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı derti paylasırız sen benım kucuk versıonumsun ;)
10 Yorumlahazı konuya gelmişken kızlar ile tanışmamda sorun yok ama yine de tanışabılırız arsizmiyim neyim.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 339 cevap paylaştı. ortama gerek yok önemli olan sensin ortam seni bulur
00 YorumlaDert etme zebaniler sana ortami hazirlar bu kafayla gidersen (;
00 Yorumla
+1 yılSınıfındakileri niye düşünmüyorsun bu arada ? :) bizim sınıfın kızı o yan gözle bakamam psikolojisinde misin yoksa ? Çok yanlış. Sınıf aşkları iyidir her zaman :D
00 YorumlaTakma kardeş bende lise yıllarında mülayimdim senin gibi, sonra bir açılıyorsun pir açılıyorsun..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe ortami yaff ben disarda 5 dakika ayak ustu kestiriyom karsilik verince hemen gidip konusup no mu veriyom sonrasi kendiliginden geliyor zaten ortama falan gerek yok call keke call :D
11 Yorumla- +1 yıl
:D aha işte bole olmalı
Gizli Üye(36-45)+1 yılortam yoksa sen yarat ortam ille millete ne bağlı kalcan hayat rısk almayı sevenlere guler derler rısk al hoslandıgın bır kız mutlaka vardır git konus yoksa illa biriyle sevgili olmak istiyosan yane
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgili sevgili diye ölceksiniz bir gün ne bu merak
18 Yorumla- +1 yıl
ama lazım yani sevgili öyle deme
- +1 yıl
insan içindeki sevgiyi başkasına vermesi lazım yoksa çatlar :D
Cevap sahibi+1 yıladam gibi sevin o zaman beyler
Cevap sahibi+1 yılBeyler dereken erkeklerin hepsinden bahsetmedim, sizden bahsettim ben
- +1 yıl
O Merak Farklı Bi Durumdan Kaynaklanıyo :D Artık Bi Yaştan Sonra Olması Gerekiyo Yani Sevgilinin :D
+1 yılAbi bu kızlar Hep cool adamlardan mı hoşlanır bana öyle geliyor sanki :)
00 Yorumla
+1 yılsen gene okula gidiyon ya biz nabam yaş olmuş 27 evlencek kız bulamıyoz
00 Yorumla
+1 yılilla sevgilin olmak zorundamı bekle üniye gittiğinde zaten olur
03 Yorumla- +1 yıl
error
+1 yıldilini dışarı çıkar salyalarını akıt ara sıra uluma sesleri çıkar
gelen olur belki00 Yorumlaçok çekingensin utangaçsın rahat değilsin özgürlüğün kıstlandıgı icin yapaıyorsun once kendini değiştir gerisi gelir zaten
00 Yorumlafarklı kurslara gitmeyi deneye bilirsin dans gibi resim gibi ilgin varsa böle seylere ihmal etme yazıl bir kursa :D
00 Yorumlabence kibar ol ve eline iyi bir çiçek al kızın karşısına çık ve teklif et
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen asıl okul bitince görücen
bişiler yap dostum..00 Yorumla
+1 yılyakınlarda kız meslek lisesi varsa soteye yat:))
21 Yorumla- +1 yıl
aynen adamsın :D
- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri