O askerdeyken başkasına ilgi duydum, çok pişmanım... Yardım edin...

Merhabalar, iki yıldan uzun süren bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşımla üniversiteden mezun olduğum yaz tanıştık, 20 gün kadar gezdik, sonra ben memleketime döndüm ve çalışmaya başladım. 2 seneye yakın süre telefonla, internetle yürüttük ilişkimizi. Birbirimizi çok seviyorduk ve çok bağlıydık. Sık sık kavga eder, sonra da dayanamaz barışırdık. Hiçbir kavga bağlılığımızın ötesine geçemiyordu. Sonra sevgilim askere gitti (askerden dönünce nişanlanacaktık, ailelerimiz biliyordu), kısa dönem (5 ay) yapacaktı. Şans eseri görev yerinde dışardan aranan ankesör varmış, istediğim an arayabiliyordum. Çarşı iznine çıkınca o beni arıyordu, 10-15 dk. konuştuktan sonra kapatmak istiyordu. Görev yerinde her konuyu rahat rahat konuşamadığımız için bense onunla saatlerce konuşmak istiyordum, çarşı izninde bana birkaç saat ayırsın istiyordum. O da izne haftada bir çıktığını, hiç olmasa haftada birkaç saat gezmek istediğini söylüyordu hep, uzun süre konuşmak istemiyordu. Bense "kapatırsan yemin ederim bir daha sesimi duyamazsın" diyordum, inatlaşıyorduk ve kapatıyordu. Ona kıyamayıp ondan ayrılamayacağımı düşünüyor, çarşıda gezmeyi bana tercih ediyordu. Bu olayı birkaç defa yaşadık. Artık askerliği bitmeye yakındı, ben de bu ilgisizliğinden ötürü bunalımlar yaşamaya başlamıştım. O sıralar ne olduysa sadakate çok önem veren ben, yaşadığım yerde bir çocuğa ilgi duymaya başladım. Çıkmak, sevgili olmak söz konusu olmadı ama manevi anlamda ilgi duydum işte, o an beni onun mutlu edebileceğini düşündüm. Askerdeki sevgilime ise haksızlık ettiğimi düşünerek onu aradım ve askerliğinin bitmesine birkaç gün kala havadan bahanelerle ayrıldığımı söyledim. Defalarca yalvardıysa da tüm kapıları kapattım yüzüne. Askerliği biter bitmez ailesine bile uğramadan benim yanıma, işyerime geldi aniden. Beni sevdiğini söylediyse de reddettim. Dönüp çaresizce gitti. O sıralar mutluydum ama diğer çocuğa olan ilgimin boş olduğunu anlıyordum günden güne. Gün geçtikçe mutsuzlaşıyor, eski sevgilime haksızlık ettiğimi düşünüyordum. Onunla yaşadığım güzel günler aklıma geliyordu, vicdanım sızlıyordu. Onu sevdiğimi düşünmeye başladım. Bu arada beni hiç aramamış, face' den de bloklamıştı. 1.5 ay sonra, hediyelerini geri yollama bahanesiyle aradım. Yarım saat kadar konuştuk. Beni unutamamış. Ben, başkasına ilgi duyduğumu itiraf edene kadar sitem ettiyse de ilişkiye yeniden başlamaya razıydı. Ama itirafımdan sonra bana geri dönemeyeceğini, bunu kaldıramayacağını söyledi. Yaptığımdan çok pişmandım, ölmek istiyordum. Her insan hata yapabilirdi, ben de yaptım ve hatamı anladım. Bir daha kendisini asla aramamamı söyledi ve elveda diyerek kapattı. 2 yıllık bir ilişki bu arkadaşlar, kabul ediyorum, hatalı olan benim. Şu an tek istediğim şey ona geri dönmek. Ne yapmalıyım arkadaşlar? Bir süre sonra arayıp af dilesem affeder mi sizce? Yoksa unutmaya mı çalışmalıyım? Hayatımın hatasını yaptım ama bunun hiç mi telafisi yok sizce arkadaşlar? Geri dönmem için küçük bir ihtimal de mi yok? Yardım edin lütfen...
O askerdeyken başkasına ilgi duydum, çok pişmanım... Yardım edin...