Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım bende senin gibiyim
daha 2 hafta önce biri geldi beni görmeye ablasıymış beni çok begendiler bir gün sonra annesi babası geldi beni istedi agzıyla oglum evlenecek falan dedi sonrası olmadı vazgeçtiler
sonra bir topal adam istedi ben hiç görmediğim bir adam adam topal diye ben istemedim bir tanede halkkarili bir adam geldi hakkari adını duyunca korktum görücü gelicek dediler ben hayır dedi şimdide korkuyorum evde kaldım derdi sardı ailem evde kaldın diyor çirkin degilim ama insan gibi bir adamda beni isteedi beni korkuyorum010 Yorumla
Soran+1 yılIns.gonlumuze hitap eden sevecegimiz birisi cikar karsimiza okuyo musun? Meslegin var mi?
Cevap sahibi+1 yılüni bitirdim 2 yıllık bir bölüm ama öyle kayda deger bir şey olmadı iş bulamayınca iş aramayı bıraktım şuan ev kızıyım
annem duruyp durup evlen diyor kimse seni begenmez şuan evlenmezsen diyor korkuyorumda iyi bir kısmetde daha hiç çıkmadı
Soran+1 yılyaş kaç :(
Cevap sahibi+1 yıl28
Soran+1 yılbol bol dua et bende ediyorum..mesleğin var mı?
Cevap sahibi+1 yılüniversite mezunuyum ama iş bulamayınca evdeyim işte eve mahkumum kpssye giriyorum bu yıl umudumda kalmadı her yıl girmekten milletin torpille işe girdim lafını duymaktan umudum kalmadı bilmiyorum sonum ne olacak
Soran+1 yılhayırlısı olsun...nasip
Cevap sahibi+1 yılherkes demek hayırlısı buymuş diyor ama bunun neresinde hayır var evkızı oldum çıktım bana görücü gelen bile düzgün işi olmayan tahsilsiz adam geliyor kimse üni mezunu olduguma inanmaz evkızı okumamış gibi görünüyorum buna hayırlısı buymuş diyorlar sen memur olsan bu sefer hiç evlenmezsin diyorlar halbuki öyle degil memur olsam karşıma okumuş tahsillli bir adam beni ister ama kimse öyle demiyor evkızı olsam ancak evlenirmişim ama tahsilsiz adamla evlenmekten korkuyorum
En İyi Cevaplar
Bence site yerkilileri burdan çöpcatanlik yapsa biz bekar evlenemeyenleri bir araya getirse de konussak anlasabilirsek tanissak evlensek sevaba girmezmisiniz allah rızasi icin
Bende bir türlü nasibimi bulamiyorum yuva kurmayi cok istiyorum hic bir kotu aliskanligim yok bagimliligim yok caliskanim maddi durumum iyi ama kotuye denk geliyorum10 Yorumla
en güzel şey dua etmen senin de dediğin gibi nasip
03 Yorumla
Soran+1 yılCok dua ediyorum.etkili bildigin dualar var mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. mutlu edecek kisiyi bul önce
01 Yorumla
Soran+1 yılBulamiyoz birbirimizi.bi karsilamadik enistenle.bulunca cok dovecem beni niye beklettin diye:))
+1 yılbuyu yok emın ol buyu dıye bıseyde yok sans kısmet dıyelım ve sende belkı yasında belkı baska bırseyden bırazda acele etmeye baslamıssın ama bu ısler sans ısı kımını erkenden kımını bıraz gec son dakkada buluyor takma kafana hayat bu sekılde
19 Yorumla
Soran+1 yılCevremde buyuculerfen cikmayan kotu akrabalar var.bizi cekemedikleri icin uzun yillar evimize gelmiyolar.bu kisiler benim haberim olmadan cok kismeti mi bozdu.Ama Allah bana bu vaziyeti bir sekilde duyurdu.garip bir hal var bende biri beni cok sevsede bende seviyo dahi olsam evet diyemiyorum.basiretim baglaniyor.sonrada evlenemiyorum diye uzuluyorum.artik eskisi gibi sosyal degilim.evde iken kimse beni gormuyo.talipte yok neredeyse.umidi keser gibi oldum.
- +1 yıl
Nazara inanıyorum nazara gelsen anlarım ama büyüye ben inanmıyorum sen bana sorarsan bıraz acele edıyorsun soyledıgın şeyler daha çok melankolı gıbı duruyor hem herseyı evlılıge neden baglıyorsunkı bırazda kendı hayallerının pesınden koşsan senı mutlu eden şeylerle uğraşsan daha çok mutlu olursun hem evlılık ask vs bunlar baslarda güzel sonraları o heyecanı bulamıyorsun zaten bence insan herseyı ask a evlılıge endekslememelı yoksa bunda ılerıde bırseyler bozulursa hep mutsuz olur insan
Soran+1 yılpeygamber efendimizede büyü yapmışlar..hiç duymadın mı?nas felak surelerinin anlamlarını okusana..büyü var..aşka sevgiye endekslemedim..evlenip mutlu olmak istiyorum..gözümün harama bakmasını istemiyorum..evlenip helalime bakmak istiyorum..
- +1 yıl
Tamam sen bilirsin ama surekli böyle şeyleri fazlaca düşünmek senı üzer yıpratır relax ol her şeyden mutluluk çıkarmaya çalış rahat ol hem dünya okazar kısaki be bir kez daha grlmeyeceksinde oyuzden fark edemediğin okadar güzellikler varki onları keşfet
Soran+1 yılteşekkür ederim.çok sevdiğin birinden kazık yersen..aşık olduğun birinden hiç bir şey demeden hayatından çeker gider misin?şu aşk acısından kurtulsam hayat zindan oldu.aşık olduğumamı yanayım..gittiğine mi? değmiceğine mi?
- +1 yıl
ask ı bılmezmıyım az burnum surtmedı ah sız kız mılletı yokmusunuz ama bır seyı fark ettım her ınsan hayatında bırkez ask acısı cekmezse hayatın guzellıklerının farkına varamaz sımdı dıyorumkı ıyıkıde zamanında cekmısım bu bana ben farkında olmadan bilgelik kazandırdı zamanla sende anlarsın ne demek istedigimi bende herkes hayatında bırkez bu duyguyu yasamalı dıyorumya zamanla ıyıleseceksın ve hayata cok daha farklı bır pencereden bakacaksın ıste ozaman hayat daha guzel olacak
Soran+1 yılbu hayatımda 2.kez başıma geliyor.diğeride bana aşıktı bu da aşık olduğunu söyledi.fakat kader bizi birbirimize yazmamış.
- +1 yıl
yazılı bır kadar yoktur ınsan kaderını tercıhlerı ıle kendısı belırler belkıde sen fazla ders cıkarmamıssındır yasadıklarından bundan sonrasında tecrubelerını kullan
Soran+1 yılyaa ona aşık olacağımı tahmin etmezdim.çekeceğim varmış.tabii kendi tercihlerimde var.ama aşık olduktan sonra gözüm körleşti.
+1 yılen ıcten dualarını eksık etme. allhtan haurlı bı es ıste. kadınlar hep ıyı huylu karekter sahıbı ıster ama hıc olelerıne gıtmezz.. kusura bakma hep farklı seyler arar para znegınlık sosyal ımkanları olan erkeklerı umarım sende bole degılsındır
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni cok zengin ve yakisiklilarda istedi.sevdimde fakat dini yasantilarini begenmedim.dini yasantisini begendigiminde karakteri duzgun cikmadi..:(( artik evde oldugum icin kimsede goremiyor.talip olmak isteyenler var ama lafta kaliyor..gorussunler deselerde.artik yasta ilerliyor
- +1 yıl
hımm ınanclı ve allah sevgısı olan bırını arıyorsun.. en guzelı.. ben de ole ınanclı ve degelı bırını bulursam evlenecem... artık yenı nesıl bole degerlere sahıp cıkmıyor malesef... karakter sahıbı sahsıyetlı ve ınanclı bırılerını bulmak zor malesef
Soran+1 yılevet..inş. öylesi çıkar karşımıza çok dua ediyorum:(
erkekler evlenmik için yanar kızlar koca bulamıyorum der bir tezatlık var sanki bu arada yaş sorulmaz ama panik yapacak kadar oldumu yani 30 lara dayandınmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen her zaman evlenmek istiyom.kucuklugumdede evlilik hayalleri kurardim.lakin tezatlik istiyorum ama erkeklerden kaciyorum:))cekingenlik var.yasi hic sorma..yeni yasima alisamadim daha
Allahım senin için en hayırlısını düşünür. Buna güven. Ayrıca belki fazla güzelsin ve insanlar seni evli veya abiyane tabirle sahibi var diye düşünüyordur. Olamaz mı?
027 Yorumla
Soran+1 yılSuan evdeyim.kim gorcek..ogretmenlige basvurdum cikmadi..
Soran+1 yılYas buyuyo:))yerinde dursa..evde beni kim gorcek :(
Soran+1 yılNe acidan inadim:) bayanlarin kafasini kirma huyun mu var :p
Soran+1 yılMeseleyi buyuttugu mumu dusunuyosun.dogru soyluyom.evde kim gorcek beni..
Soran+1 yılMobilyalara bakiyon:))
Soran+1 yılBeni gorememisin iste;)
Soran+1 yılKimmis o :))
Soran+1 yılProfil adim mi?
Soran+1 yılSenden urktum.gercek hayattaki ismim oyle basliyo..uc harflilerin mi bol senin?profil ismim oyle degil
Soran+1 yılevet :D
Soran+1 yılismimin baş harfini bildin :))
Soran+1 yıliyi atıyon :))
Soran+1 yılBak bunu tutturamadin:)))
Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. kaderinde varssa hayırlısı olur. kafana ytakma. allah gönlünden geçeni çıkarsın karşına.
04 Yorumla
Soran+1 yılGonlumdekini unutmaya calisiyom:((Allah sevecegim nasibimi cikarsin.nasibim olmayanlarla cok vakit kaybettim.
Soran+1 yılAmin.cok tesekkur ederim.Allah razi olsun.cumlemize ins.
tamam yarın evleniyoruz bende bu ara evlenmek istiyodum :D
017 Yorumla
Soran+1 yılTamam oldu.nufus cuzdani mi alip geliyom..:D
Soran+1 yılHee saat kac gibi:D
Soran+1 yılBen bilmem es adayim bilir:D
Soran+1 yılNe isinde calisiyon.
Soran+1 yılTam olarak isin ne orda onu .gece gece ;)
Soran+1 yılGece sporu mu?:))spor benim bildigim gunduz olur.guvenlik misin?
Soran+1 yılVaz mi gectin pissst :D
Soran+1 yılYarin bulusmuyozmu sisli nikah dairesinde nereye kactin yahu:D
Soran+1 yılBen beyazita gidiyom.oralardaki nikah dairesi varsa :)))))
Soran+1 yılBekledim gelmedin :D seninle zaten yola cikilmaz
+1 yılvalla bende evlenecek birini aramaktan evde kaldım sen çık ben ararım talibin olarak :)
021 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz profil resminden kaybettin:)
- +1 yıl
yalnızım diyorum işte resimde illa evli mi olmam lazım talip olmam için şaşkın :)
Soran+1 yılResimde kari kiz alkol zina var.bu ic dunyani yansitiyor.:)
- +1 yıl
alkol kullanmam içkim kumarım yok gece hayatım yok o resimde anlatılmak istenen sadece yalnız olduğum çok ön yargılı gördüm seni ;)
Soran+1 yılYalnizligi ifade ediyosa.senin yalnizlik fena vurmus basina butun fotolar benzer..seni alana Allah sabir versin.
- +1 yıl
beni alan yaşadı be ne sabrı :)
Soran+1 yılNasil yasadi:))
- +1 yıl
onu beni alanla açık oturumda geniş bir yelpazede tartışırsınız artık ;)
Soran+1 yılNe zaman?:))
- +1 yıl
kısmet artık :)
Soran+1 yılSu profil resimlerini degirtirsene mide bulandirici sana yakismiyo..
- +1 yıl
ne istersin mesela ne yapayım ;)
Soran+1 yılDegistir.:)sen bilirsin.sapikca olmasin.
- +1 yıl
sen nasıl istersen hayatım at bir link :)
Soran+1 yılHayatim mi?;) ne is
- +1 yıl
bilmem kısmet :)
- +1 yıl
wuuuuu
Soran+1 yılHala degistirmemisin.
- +1 yıl
hala değiştireceğim resmi bana atmamışsın.
Soran+1 yılne tür bir resim olsun.
- +1 yıl
Senin hoşuna gitsin kafi ilk adımı atmış oluruz bu vesileyle ;)
+1 yılinsan belli bir yerden sonra yipraniyor artik sadah uyanmak bile anlamsizlasti
034 Yorumla
Soran+1 yılEvet.millet neden evlenir derdim.evlenme programindakiler cok yalnizim dediklerinde hic anlamazdim.simdi cok iyi anliyorum.oyle biri ciksin ki ondan baskasini gozum gormesin.onu gorunce icimden sarilmak gelsin.cok seveyim yani..tabii o da beni.boy boy cocuklarim olsun 3 tane.hayirlisiyla tabi:))
- +1 yıl
ne guzel dusunuyorsun hayati paylasmak sart bir cift gulen gozun eksikligi insanin icini usutuyor
Soran+1 yılGozlerimin icine sevgiyle bakan bir cift goz istiyorum.
- +1 yıl
itiraf edeyim bende ozledimde nerede o bir cift gozun sahibi baska neleri ozledin mesaj atsana iki lafin belini kiralim
Soran+1 yılYaa ozlemedim.istiyom:))
- +1 yıl
kis ta geliyor sicacik sarilirdin gulusu icini isitir di gunes acar di :)))
Soran+1 yılBizim bursadaki akrabalar hep kisin evlendiriyor cocuklari anne neden yazin evlendirmiyolar dedim.kisi usuyerek gecirmesinler dedi.:)) o karsima ciktida sevcezde taniscazda ev duzcezde yazi bulur..tabii cikarsa..iyi benim yerime hayal kurmaya basladin.eee baska :D he yaa demek o yuzden usuyodum:))
- +1 yıl
kisin geldigi bur gercek varligi yok ama hayali mutlu etsin bee :)))
- +1 yıl
gel o zaman birlikte hayal kuralim
Soran+1 yılNe gibi.hayal kurmak istemiyom.helalinden bir es istiyom.o da ne zaman cikacak karsima :((
- +1 yıl
yuregini sicak tut vucud her turlu isinir
Soran+1 yılNe alaka..vucud isim dusmesin diye kisin isitsin diye mi es alcam :D senin hayaller bu tarz mi:))
- +1 yıl
senin hic yuregin usumemis anlasilan
Soran+1 yılYuregim usuyor:(
- +1 yıl
yurek anca sevgiyle , sevgili ile isinir
nerelisin ?
Soran+1 yılNeden sordun.kastamonuluyum.sen?
- +1 yıl
ayni sehirde olsak bir birimize daha yakin olurduk denizli liyim
Soran+1 yılSen orda mi yasiyon?ben baska sehirde yasiyom.
- +1 yıl
evet ben deniz liliyim sen ist demi yasiyorsun ?
- +1 yıl
bu kadar dusunecek ne var ?
- +1 yıl
burada misin ?
Soran+1 yılTelin jarzi bitmisti.
- +1 yıl
merhaba nasilsin
Soran+1 yıliyi diyelim iyi olsun.sen?
- +1 yıl
benden de iyilik saglik iyi olmaya calisiyorum denizli ye yakin misin ya da denizli ye hic geldin mi ?
Soran+1 yılhayır:)
- +1 yıl
ne kadar kotu yani sen benim oldugum sehirde degilsin ne kotu
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
seninle duygusal bir bag kursam zor olur deli gibi severim gozlerini gormek isterim ya da seni gecenin bir vakti uzaksan zor olur yiptatir
Soran+1 yılGoreceginden demiyom gunduzler çuvala mi girdide gece gormek istiyon :P
- +1 yıl
tutku nedir biliyor musun tutku ile sevmek basa beladir burcun ne ?
Soran+1 yılValla soktayim.burcunu sorcaktim.konuyu yanlislikla kapadim.sen benden once sormusun.zaten ben sevdim mi ya tutkulu severim ya da hic..burclarimizi tahmin edelim.sen kova yengec daha cok kova gibi duruyon :D
- +1 yıl
yanildin desem sen boga kova ya da yengec akrep burcuyum tutkula sevilmekten korkar misin ?
Soran+1 yılBen basak yukselen kova..tutkuyla severim.ama bilirsin kovalarin ne kadar hosuna gitsede tutkuyla sevenden kacarlar sevmediklerinden degil urkerler :D
+1 yılasosyalsen görücü usulü ile evlen hiç mi gelen olmuyor?
05 Yorumla
Soran+1 yılYaa bizim sulalede gorucu usulu evlenen hic yok.herkes kendi buluyor.bende okula gec basladim.okulda yasitlarim yok.akrabalar gorucu bulmuyo..evde beni kim gorcek.boyle giderse kalacam bu becerikli guzel halimle:((
- +1 yıl
kalmazsın merak etme ;) güzel ve becerikliysen seni ben alırım : ))
Soran+1 yılAhh sagol kardes:))
- +1 yıl
rica :)
Soran+1 yılBaska ne onerilerin var.:))
afganistanda köle pazarı var hala, orada kesin kısmetin çıkabilir, bilgin olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılSen ordamisin :p
Soran+1 yılKole pazarinda mi?
+1 yılbeni butun tutkularinla sevsene olumune
014 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon sen yaa: D kafan iyi mi?akrep erkekleri cok capkin olurlar:))
Soran+1 yılTutku derken nasil yani :))))olumune mi vayy vayyy atesli akrep :p
- +1 yıl
hayir tam aksi sadiktirlar kiskanctir felsefeyi derin dusunceyi dini konulari severler
ya sen onu bunu bos verde gelde bu tutku atesimizde yanalim yanmaya var misin bak uyarayim tutkuyla severim seni haberin olsun
Soran+1 yılNe diyon sen yaa gece gece :p
- +1 yıl
senin beni anlaman gerekiyor tutkuyu bilirsin benimsersin her hali ile seversin gercegin olur eve hizli gitme sebebin diger yarin kafa bulma beni anliyor olman gerekiyor aslinda sen hangi sehirde yasiyorsun
Soran+1 yılAnlasilan senin evlenme vaktin gelmis hatta geciyor.sen yana dur ben cikiyom.:))
- +1 yıl
korkuyorsan geri cekil geriye bile bakmadan uzaklas
Soran+1 yılUrkutucusun..:D
- +1 yıl
kucuk ask kirintilari baskalarinin olabilir yasayacaksam sonuna kadar giderim yasayacaksam aski , sevgiyi adam gibi yasarim belkide senden daha tutkuluyum el elden ustundur ve bu tutkuyu herkes kaldiramaz gideceksen de gittigin yer geldigin yerden guzel olsun
Soran+1 yılAksam aksam aska geldin.:))fena gordum seni..
- +1 yıl
bir tek sen mi tutkulusun zamanimiz olursa anlarsin beni karincayi bile incitmekten cekinirim :)
hani tutkuluydun :)
Soran+1 yılTutkumu sana mi gostercem.anca evlenecegim kisiye artik tutku ask :))
- +1 yıl
tutkuluyum demekle olnuyor o isler tutkulu olmak oz veri , emek ister az da delilik:)
- +1 yıl
bugunku yayinimizin sonuna geldik bugun ku yayinimizda tutkudan konustuk bir baska gun bir baska konu ile gorusmek uzere
guzel gunlere uyanin :))))) :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıllanet olsun. Güncelleme şu soruyu!
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden.sana mi sorcam:p
- +1 yıl
Yahu bildirim geliyor ya
Soran+1 yılSen yorum yaptin mi kide geliyor.lanet okumak iyi bir sey degil yapma..guncellerim napayim.konu actim burda
- +1 yıl
evet yaptım ki geliyor
Soran+1 yılLanet okuma mesaj mi yazdinda geliyodu.yazma o zamam :((ben soru soruyom napayim
+1 yılBu işler nasip kısmet
00 YorumlaSana cin girmiş çıkarılması lazım
00 Yorumlayaş kaç mesleğin ne_?
00 Yorumla
+1 yılHayirli cumalar cumleten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkar merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılSana onun karsisina cikicam mi dedi..nerde gordun :))
Soran+1 yılYorum yapmissin gercekten :D
+1 yılTanisalim mi?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler