5 6 yıl çıktıgın herşeyini bildigin biriyle mi evlenirsin yoksa evlenince hep zaman geçirerek tanıyıp sevmek mi daha güzel?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Bu soruya net bir cevap verebilmek için iki seçeneği de yaşamak gerekir diye düşünüyorum. 2 tane 5 yıllık çıktığım oldu. Fakat ne kadar çok zaman geçirilirse geçirilsin bazı yargılar değişmiyor karşımızdaki insanlarla ilgili. İlk 5 yıllık çıktığımla üniversitede 2 sene aynı evde kalarak gayrıresmi karı koca hayatı yaşadık. Onu evde daha iyi tanıdım. Ve evlenirsek mutluluğu yakalamamızın çok zor olduğunu kanıtladı.Diğer 5 yıllık çıktığımı ise tanıya tanıya bir hal oldum ama ilişkinin en başında onun hakkındaki düşüncelerimi hiç değiştiremedi. Bunda ilişkinin en başında beni aldatmasının da payı vardı. Bence evllilik sırasında tanınması gereken özellikler de var evlilik öncesinde tanıınması gereken özellikler de. Güç bela tanıdığınız bir insanla yuva kurarsanız büyük bir kumar oynarsınız. Ama en azından bir miktar tanıdığınız belirli özellikleri hakkında şüphenizin olmadığı bir insanla evlenirseniz yine kumar oynamış olursunuz, bir farkla sadece bu sefer herşeyi riske etmemiş olursunuz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
peygamber efendimiz (s.a.s ) ; eş adayınızı en az 1.5 yıl tanıyınız demiştir
tanı herşeyiyle cinsel boyuta girmemek şartıyla evlenince farklı fanteziler yaşarsınız diye düşünüyorum ,şahsen 5-6 yıl birlikte her şeyi yaşamış olsam evliliğe ne gerek var gittiği yere kadar gitsin derdim ...00 Yorumla
- +1 yıl
evleneceğin kişiyi tanımalısın.. hiç tanımadığın biriyle bir ömür geçirmek büyük risk.. sonuçta zorla güzellik olmaz ve birini zorla sevemezsin.. ama sevdiğin hoşlandığın güzel vakit geçirdiğin biriyle evlenirsen bir ömür mutlu olursun.. tabi 10 yıl sevgili olup sonra evlenme sıkar çünkü yapacaklarının çoğunu yapmışsındır o yüzden sevgili olma süresi 3 yılı geçmemeli sonra söz nişan düğün aşamasına geçilmeli diye düşünüyorum..
00 Yorumla
- +1 yıl
zor bi soru evlilik başlıbaşına bi kumar her ıkısınde de çok mutlu olanlar varken aynı zamanda çok mutsuz olanlarda var benım annem ve babam 36 yıllık evliler ve annem ben babanı hala tanımıyrm hergün farklı bı huyu çıkıyo erkek çözülür mü kızım diyo:D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
19Cevap
- +1 yıl
hmm güzel soru :) uzun süren bir flört döneminden sonra yapılan evliliklerin fazla uzun ömürlü olmadığı söylenir.Tamam doğru olabilme ihtimali var fakat diğer türlüsüde yani hiç tanımadan evliliktede sakata gelme olayı yüksek.En mantıklısı tanıyıp süreyi fazla uzatmadan evlenmektir bence..
00 Yorumla - +1 yıl
kadınlar açısından sizler bizleri çözmeyi çok seviyosunuz..yani bide herşeyini öğrendiğin adamın bence kadınlar nezdinde bi değeri pek olmıycaktır..sırlar gizemli hareketler faialn fistan hoşunuza gidiyo sizin
00 Yorumla - +1 yıl
Ne kadar sure ciksanizda ayni evde yasamadiktan sonra kimseyi cok iyi taniyamazsiniz ...
31 Yorumla- +1 yıl
yine konuşmuş beee +1
VALLA BENCE EN DORUSU AİLESİ Nİ FALAN ARAŞTIRMAK sonra ii bi tanyıp fazla uzun süreli değil zaten başından 2 3 kez ayrlık geçirdiysen az çok çözersin arayı soutmadan kfalarda uyuşuosa denk düşüp kararı vermek gerek bence
00 Yorumlabi insanla maynı evde yaşamadan gerçekten tanımış sayılmazsın. Ama bana kalırsa yinede daha önceden tanıştığın biri olmalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 772 cevap paylaştı. tabiki önceden tanımak.evlendiğinde ya sana göre olmadığını anlarsan.. ?
00 Yorumlaher şeyini bildiğim biri tabikide. onu iyice tanımasam güvenipte evlenemem zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. nikini sevdim .. :)
benim için farketmez görücü usulü de evlenebilirim..00 Yorumla20 yasında bırısın evlenınce daha nelerle karsılasacaksın. evlılık flort gıbı degıl. laylaylom hayat tan dunyaya yenı gelmıssın.
00 Yorumla- +1 yıl
evlenmeden tanıcaksın ki begenmedigin tarafında kolyca yol yakınken yolları ayır evlenince bi ton tramva yaptıgın masrafda caba
00 Yorumla bence aynı yerde aynı ortamda yaşamadığın sürece tam anlamıyla tanıyamazsın az çok fikrin olur ama birlikte yaşamak bambaşka
00 Yorumla- +1 yıl
Tanıma süresini minimumda tutmaktan yanayım, sevdiğin, aklına yatan bir kaç özelliği varsa evlen gitsin. Diğer türlü büyüsü kaçıyor.
10 Yorumla - +1 yıl
önceden tanımak ama b*kunu çıkarmadan. Evliliğe de bir şeyler kalsın demi ama
10 Yorumla - +1 yıl
ne kadar önceden tanımaya çalışsan da başaramazsın. Evlendikten sonra roller değişir.
00 Yorumla - +1 yıl
Bilmiyorum, bazen gorucu usulu bana mantikli geliyor. Ama yinede kesin birsey diyemiyecegim...
00 Yorumla - +1 yıl
Herşeyini değil bırak saklı yönlerini evlendikten sonra keşfedeyim yoksa sıkıcı olur
20 Yorumla 5-6 yıl uzun bir süre. 1-2 yıl tanıdıktan sonra evlenmek en iyisi. Zaten bir insanı asla tam anlamıyla tanıyamazsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı. evlenince tanıdğım olsun artık diğer türlüsünü tutturamıyorum ben
00 Yorumla- +1 yıl
iş için başvuruda bile deneme süresi oluyor bence tanıman gerek her yönüyle niyetin ciddiyse tabi...
00 Yorumla - +1 yıl
5 6 yıl cıkmak ılıskıyı cok yıpratıyor.Cıkacagıma evlenmeyı tercıh ederım
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
evlilik sıasında tanışmnın ne önemi varki..o senin şanısına kalmış ..tanıyıp sevmek daha güzel bence..:))
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
önceden tanımak lazım ama bazen sonunda evlilik olmayabiliyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. Her ikisi de muhtemeldir .
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. önceden tanımak daha sağlıklı tabi ki..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. önceden tanımalıyım.. evlenmek ıçın evlenmem
00 YorumlaÖnceden tanımak... :)
00 Yorumlaönceden tanımak en iyisi
00 Yorumlaonceden tanıdıgım bırıyle.
00 Yorumla2. şık direk kumar :D ya herro ya merro olur :D
00 Yorumlaen fazla 6 ay cıkılmalı .
00 Yorumla6 ay 1 sene tanımak yeterlidir
13 Yorumla- +1 yıl
nie 6 ay 1sene:D
- +1 yıl
hmm bence evlilik için 6 ay kısa bir süre en az 1,5 diyorum ben..
- +1 yıl
İkincisi biraz daha riskli gibi :)
00 Yorumla tabiki tanıdığım biriyle...:)
00 Yorumlaönceden tanımak...
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
herşeyini bildiğin biri
00 Yorumla - +1 yıl
Önceden tanıdığım.
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evleneceğin kişiyi önceden tanımak mı, evlilik sırasında tanımak mı daha iyi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar