Arkadaşlar şehir dışında üniversite okuyordum eve yeni döndüm annem bildim bileli erkek kardeşime külotlu çorap ve çıtçıtlı body giydirir kardeşim lise 2 ye gidiyor bu gün çocuğa külotlu çorap ve body verdim eskidende benim kilerden veriyodum ama artık büyüdü sizce bu bir sorunmudur anneme dedim üşümesinden iyidir dedi fikriniz ?
Cevabın nedir?
hayır artık izin varmeyin bu dakikadan sonra bir şey olmaz mantığını yürütmeyin ya homo olursa ilerde bence yanlış yapıyorsunuz veba altına girmeyin vazgeçin kendi başının çaresine baksın aman üşütmesin aman ne olacak kim görecek demeyin fazla üstüne düşmeyin ayakları üstünde dursun o kendisi ayarlar kendini
03 Yorumla
Soran+1 yılyani üşümüyor sonuçta şikayeti çıtçıtlı body den çorabı sorun etmiyor bilemiyorum
Soran+1 yıloda içlik değilmi taytda bayanlar için bence böyle iyi zaten kullanıyor rahatsız filan diye
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılo cocuk için ciddi anlamda buyuk bir sorun olucak ilerde görüceksiniz o giydiklerikadınlar için unutmayı çocuk işcinsel bile olabilir bu yasta ses cıkartmadığına göre hadideğil ilerde sevgilisi/esi için ters bir durum allah bilir içine kapanık sessizde bir cocuktur
04 Yorumla
Soran+1 yıltuvalette sadece biraz zor olabilir pantolonu indir badinin çıtçıtlarını aç külotlu çorabı indir külodu indir ama kim görecekki yani rahatsız edeceğinide sanmam hem ben boxer giysem erkekmi olucam yani
Cevap sahibi+1 yılevet kuucuklukten beri alışsaydın erkek gibi hissederdin merak ederdin verdiğin cevaplar hep aynı üşümesin dıye dışardan görünmez hem önemli olan onun görmesi yanlış işler akıllı olun
Soran+1 yılsagolun
Cevap sahibi+1 yılne demek
belki soğuk almaması için düşünüyor annen ama o çocuk kadın iç giyimini giydikçe hormanlarıda değişime uğrarsa şaşmazyin lakın bunu annen kendin yapiyor. çocuk ilerde kimlik bunalımı yaşar zaten şimdiden iç dünasına in biraz cins kimliğinde şüphecidir. dikkat edilmesi lazım
00 Yorumla
Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. gecen yıl bu sorunun aynısını cevaplamıştım galiba ama cocuk orta sona gidiyodu galiba
cocugu homoseksüelmi yapmaya calışıyosunuz siz. gidin iç donu fanila filan alın cocuga04 Yorumla
Soran+1 yıllink atmanı rica edebilirmiyim
Soran+1 yılben ilk defa soruyorumda soruldu demişsin
- +1 yıl
heeeeeeeeeeey zaten gizlisin senin bu soruyu 2 defa sordugunu ben bilemem mümkün değil bu sorunun aynısından ama cocuk orta sona gidiyodu yazmışım bak. seni bişeylerle itham etmiyorum ayrıca 9800 küsür cevabın içindede o soruyu bulmam ciddi bir ugraş gerektirir
cevaba odaklan
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
35Cevap
5 ayEvet kanka Bence giyebilir
Kendin üşütümemek için giyebilir benim bi arkadaşım var full kadın kıyafeti giyiya femboy kendisi diz üstü çorap ince külotlu çorap etek elbise giyiyo rahat ediyomuş bence karışma ters tepki alırsın arada etek elbise sütyen külot da ver giysin birlikte alışverişe gidin kadın kıyafeti alın🥰😍♀️00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin alt bedeni, kadınların ise üst bedeni üşümez..
Kullanmasına gerek yok artık.
Yarın bir gün bir kız arkadaşı olur, olur da yanında soyunması (!) falan gerekir; rezil kepaze olur çocuk. Hayat boyu travma bile yaşayabilir bu yüzden.
Ehehe, 4-5 yaşındaydık bir zamanlar. Annemiz bunu giydirirken, yukarı çekicek diye ayaklarımızı yerden keserdi..
:))00 YorumlaEğer o da rahatsız olmuyorsa sorun yok bence bende küçükken giyerdim ilkokulda ama lise2 de biraz tehlikeli yani ola ki biri gördü alay ederler gururu incinir.Ama ilkokulda neredeyse her erkek giymiştir.Anormal bir şey yok bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılyani bencede badiyi açmak uğraştıyor diyor
Soran+1 yılilk defa hak veren biri
arkadaş çevresinde tuvalette psivuar da falan alay konusu olabilir çocuğun özgüveni kırılıır erkekler için yün içlikler var onlar daha sıcak tutar bence
01 Yorumla
Soran+1 yılbadinin çıtçıtları altta onları pisuvarda açamaz zaten kabine girsin erkekler tuvaletinde herkez pisuvar demiş ne ortammış bu tuvalet :D
+1 yılgiydiyiyle insan özdeşleştirilmez tabiki kendini daha fazla anlamaya tanımaya başlayınca sorgular neden diye kafasında olmayan şeyler olmaması gereken şeylerde soru olarak oluşabilir kafasında üşümemesi için bence bir başka giyside olur
00 Yorumla
+1 yılAlışkanlık yapıyor, ben de fena alıştım k. Çorap a. Korkacak bir şey yok sadece bir kıyafet, öyle düşün.
00 YorumlaYanlış yapıyor bence içlik giydirin pijama falan giydirin de kimlik çatışması yaşatmayın çocuğa yaşı küçük değil artık.
00 Yorumla
+1 yılbu soruyu bie çok defa sordunuz .bence kardeşim sen erkek sin .giymek hoşuna gidiyor .rahat olduğunu düşünüyorsun .giymekte hoşuna gidiyor .
00 YorumlaSağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kocaman olmuş yahu giydirmeyin artık. İçlik falan alın bari.
04 Yorumla
Soran+1 yıldışardan görünmezki badinin çıtçıtlarını açmak zor olabilir sadece yani ben bir sorun göremiyorum ama bey efendi şikayetçi
Soran+1 yılüşümüyor sonuçta rahatsız ediyor diye bahane buluyor belkide haklısın
Erkek içlik taytlar var onlardan giysin, külotlu çorap çıtçıtlı body nedir abicim yakışıyormu kocaman eşşek sıpasına :D
01 Yorumla
Soran+1 yıltuvalette sadece biraz zor olabilir pantolonu indir badinin çıtçıtlarını aç külotlu çorabı indir külodu indir ama kim görecekki yani
+1 yılÇok üşüyorsa termal içlik alın giysin bari çocuğa travma yaşatmayın.
09 Yorumla
Soran+1 yıldışardan görünmezki badinin çıtçıtlarını açmak zor olabilir sadece
- +1 yıl
Beden dersi var bunun eskiden biz harala gülele soyunup üzerimizi değiştirirdik, Aradan bir zıpır çıkıp laf atsa canı sıkılır, kendine dert eder.
Soran+1 yıltuvalette değiştiriyor öncetuvalette sadece biraz zor olabilir pantolonu indir badinin çıtçıtlarını aç külotlu çorabı indir külodu indir ama kim görecekki yani bahane buluyor rahat edemiyorum zıbın geriyo diye ama sanmam
- +1 yıl
E belli ki istemiyor yani siz niye zorluyorsunuz. Yün içlikler var askerde de giydiriyorlar 5-10 lira bir şeydir en fazla.
Soran+1 yılpotluk yapıyor dedi verdim ben ona
- +1 yıl
Kardeşin de mızmızmış.
Soran+1 yılyani bunları artık zorluyo annemde bahane bulmasın diye
- +1 yıl
Yine de istemediği şeyi yaptırmayın. Ergenlik dönemleri tam geri teper. Hani kim görecek diyorsun da, denk gelir biri görür laf ederse gelip size çatar, uğraş dur sonra. Bırakın giymesin hasta oluyorsa olsun kendi bilir.
Soran+1 yıltessekurler yani şimdilik gittigi kadar
bunu soğuğa karşı pantolon altına giyiyorsa sorun yok ama bun kendine yakıştırırsa o zaman problem olur, sonuçta erkekler için pantolon altına soğuktan koruyucu body'ler ve taylar var
00 Yorumlasütyen de takarsa tamam.. göğüsleri üşümesinden iyidir
00 YorumlaEvlilendiği vakit ne olacak. Bence vazgeçin, Külotlu Çoraptan badiden, yün içlik alın daha iyi çocuğun psikolojisini bozmayın.
00 Yorumla
+1 yılkışın soğukta külotlu çorap giymesi normal çoğu erkek giyer (hiç rahat değil) mecburrr :)
bunu alışkanlık haline getirmemesi gerekir05 Yorumla
Soran+1 yılçıtçıtlı body den şikayetçi daha çok
- +1 yıl
çıtçıtlı body sevgilm giyiyordu ordan bliyrm bebek tulumu gibi :D
Soran+1 yılyani bel açılmasını önler
- +1 yıl
sana tavsiyem erkek kardeşini bunlara alıştırma sonuçlar kötü olabilir benden sölemesi
Soran+1 yılsagolun
çocuğun cinsel tercihlerini etkiliyorsunuz sanat güneşimiz gitti yerine biri gelsin mi diyorsunuz Allah muhafaza i.ne olur falan üzülürsünüz
05 Yorumla
Soran+1 yıldışardan görünmezki badinin çıtçıtlarını açmak zor olabilir sadece
Soran+1 yılsanmam Ama kafam karıştı :D
Soran+1 yılohaaa
ben 20 yaşındayım kendimi bildim bileli giyiyorum en iyisini yapıyor bence gayet normal
02 Yorumla- +1 yıl
Vay iyimş .d sapıklk fetislk yoksa tabi.
+1 yılSonra diyorlar ki eşncinsellik doğuştan geliyor. Ha s*ktir ordan diyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılbi ilgisi yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılküçük olsa neyse de 8 e gidiyor diyorsun kardeşin itiraz etmediğine göre kendi de istiyor demektir geçmiş olsun /
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence o yastakı erkek cocuk gıymesın cınsıyetıne göre davransın. psıkolojık acıdan olumsuz etkıleyebılır.
00 Yorumlasıcak tutsun diye eşofman hadi tayt tamamda görürlerse dalga geçerler :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhyr hyr ona sakın skaın kız muamelesi yapmayın bakın bülent ersya annesi cok kız muamelesi yapmış sakın ona öyle davranmayın giydirmeyin kız şeylerini
04 Yorumla
Soran+1 yıldışardan anlaşılmaz aslında onada bir zararı olmaz ama ne biliyim
Cevap sahibi+1 yılsen dedigimi yap beni dedigim umarsamayıbilirsin sakın yapmayın öyle şeyler
Soran+1 yılsagolun
Cevap sahibi+1 yılö.d
içine tayt giysin , olmadı pijama giysin. bence normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılannene söyle çocuğa içlik alsın bir tane arkadaşlarının t.şak malzemesi olur psikolojisi bozlulur sonra
012 Yorumla
Soran+1 yıldışardan anlaşılmaz sanırım yani dalga geçmeleri için dedim
Cevap sahibi+1 yılokulda hiş mi işemiyor ya da hiç mi beden dersi yok bu çocuğun :D illa ki görünecek o
Soran+1 yıltuvalette sadece biraz zor olabilir pantolonu indir badinin çıtçıtlarını aç külotlu çorabı indir külodu indir ama kim görecekki yani erkekler tuvaleti ortamını bilmiyorum ama :D sonuçta kabin var
Cevap sahibi+1 yılsen kızlar tuvaleti ile karıştırdın pisuvar denen bir alet var biz de ayakta işeyebiliyoruz biz :) biliyorum çok değişik bir durum ama biz böyleyiz :)
Soran+1 yıloda pisuvara yapmasın canım
Cevap sahibi+1 yılahaha sen erkek olmadığın için bilemezsin ;)
Soran+1 yılvallamı :D anlatsana neymiş bu kadar mühim
Cevap sahibi+1 yılözelden anlatayım diyeceğim de sen gizli ben gizli özelimiz nasıl :)
Soran+1 yılgizlisin :D burdan anlat ne olacak
Cevap sahibi+1 yılçok merak ettiysen ekleyeyim seni ver kimliğini :)
Soran+1 yılistersen anlatma
Cevap sahibi+1 yılpeki :)
+1 yılmuhtelemen bu cocuk yakında gay olacaktır...:) nurtopu gibi gaya gay:)
00 YorumlaBana kalırsa daha erkeksi giysiler giydirmeye çalış. Yavaştan kaymaya başlar yoksa
00 YorumlaEpilasyonda yapıyor mu o.O ?
Annen çok yanlıs yapıyor :S00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHavalar soguk. Annen erkek kardeşine giydirmekte haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo ne öyle ya delikanlı adama yakışırmı soğuktan donsam giymem
22 Yorumla
Soran+1 yılkim görecek
Cevap sahibi+1 yılkimsenin görmesine gerek var mı ?
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçlik giysin sert erkek olsun sert erkek olcanız ulen bzim universite yumuşak dolu
00 YorumlaOlmuş o çocuk zâten.
Baleye de yazdırın.08 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya
- +1 yıl
Hazır balerin gibi giydirmişsiniz çocuğu.
Bari araya gitmesin.
Çocuğun cinsel kimliğini etkileyecek şeyler bunlar.
Küçük erkek çocuklarına kız elbisesi giydirince tatlı olduğunu düşünebilirsiniz.
Ama büyüyünce bunu yapsa ne düşünürdünüz?
Arkadaşları arasında düşeceği durumu tahmin bile edemiyorum.
Beden eğitimi dersinde ne yapıyor?
İlla ki kıyafet değiştirecek.
Biraz düşünün bunları.
Soran+1 yıltuvalette değiştiriyor bu zamana kadar sadece arkadaşımın evine giremedim dedi tuvalette sadece biraz zor olabilir pantolonu indir badinin çıtçıtlarını aç külotlu çorabı indir külodu indir ama kim görecekki yani şikayetçi hala bey efendi
- +1 yıl
Sorun "kim görecek" değil.
Bir kere stres altında o genç arkadaş.
Birisi görse rezil olacağını biliyor.
Hep o korkuyla yaşarsa ileride iyice içine kapanık olur.
Bir de aşla yukarı 17 yaşındaki bir gencin kıyafetlerini neden siz seçiyorsunuz?
Boxer dediğin 3-5tl bişey.
Bence genç arkadaşımıza daha fazla psikolojik zarar vermeden vazgeçin bu durumdan.
En yakın zamanda da biraz paraya kıyıp alışverişe götürün.
Kendi istediklerini alsın
İlk alacaklarından biri de erkek iç çamaşırı olacaktır
Soran+1 yılzaten külodu var yani kıyafetlerinide kendisi seçer
- +1 yıl
Külot değil. Boxer alın ona. Normal külotları da çöpe atın.
Çok üşüyorsa da içlik alın.
Koltuk altı jeli ve güzel bir parfüm alın.
Kendine ait erkeksi eşyaları olsun.
Hiçbir şeyine de karışmayın.
Erkek olduğu için tavsiye de veremezsiniz.
Bu yaşta kendi başına bir birey olmasını öğrenmeli.
Soran+1 yılkülotun boxerdan ne zararı varki çıtçıtlı body ne olduğunu biliyormusun bilmiyorum google görsellere yazarsan anlarsın onun kulodu oluyor zaten
- +1 yıl
Kaliteli bir boxer hem araya kaçmaz (tanga etkisi) hem de her şeyi yerinde tutar.
Ayrıntılarıyla yazdırma bana şimdi.
Geç çıtçıtı, erkekler üşümeye karşı kadınlardan daha dirençlidir.
Kadınların kılcal damarları dışarıdadır vs.
Biyoloji işte. Erkek adam üşümez.
Çocuk değil genç adama artık erkek gibi davranın.
Araya kaçan şeyleri sevmıyorum :( fdsf
01 Yorumla
Soran+1 yılbadi ye miydi bu laf :D
çocuk üşüyorsa gayet normal
00 Yorumla
+1 yıliçlik giysin kenks o ne öyle karı gibi:D
01 Yorumla
Soran+1 yıltuvalette sadece biraz zor olabilir pantolonu indir badinin çıtçıtlarını aç külotlu çorabı indir külodu indir ama kim görecekki yani
Garibim 2 kadının içinde erkek kardeş olmakta zor.
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 bide kardeşim var
Laa çocuğa öyle şeyler giydirmeyin.
01 Yorumla
Soran+1 yıldışardan görunmez
+1 yılİçlik , atlet neden almıyor annen ona
00 Yorumla
+1 yılçok normal yaz gelince etek bile giyer o
00 Yorumlaartık büyüdü ileride sorun yaratır bu
01 Yorumla
Soran+1 yılkim görecekki
abi hiç bir şey anlamadım ki :S