Erkek kardeşim sütyen takıp kız kıyafetleri giymek istiyor, bu durum normal mi ve ben ona nasıl destek olmalıyım?

Geçen şakasına konuşuyorduk sütyen takmak istediğini söyledi ben de taktım. Sonraki gün sabah kalktığımda sarıldık ve taktığını fark ettim sonra dedi ki çok rahat olduğu için takıyorum bugün dışarı çıktık ve dışarı çıktığımızda yine taktığını fark ettim sonra kendisine sordum neden takıyorsun diye işte göğüslerini toparlamasını istediğini söyledi. Aranızda takan var mı veya takan erkek gören birisi aslında sütyen kullanmasını garipsemiyorum ancak kendisi kız kıyafetleri giymek istediğini de söylüyor annemle babamın öğrenmesini istemiyoruz zaten liseyi bitirecek en büyük korkusu annemle babamın da öğrenmesi muhtemelen yaşı küçük değil bu yüzden aklı başında olduğunu düşünüyorum ve bu da beni biraz endişelendiriyor..

Ayrıca bu isteğinin daha yeni başlamadığını ve uzun süredir olduğunu söyledi bugün ve kendisi asla kız gibi değil hatta baya erkeksi dışarıdan gören birisi içinden sütyen taktığını asla düşünmez

Sizce ne yapmalıyım?

Güncellemeler
3 ay
Arkadaşlar son 4 5 gündür giymiyor geçen dalgasına sordum neden giymiyorsun diye canı istemiyormuş
üstelik daha bir hafta önce kelimenim tam anlamıyla kız gibi makyaj yapıp kız gibi giyinen kardeşim ayrıca sütyen takmak isteyen bu çocuk şimdi istemediğini üşendiğini söylüyor
Ayrıca alışverişe çıkmıştı kendine kıyafet almıştı üç beş parça
Bilmiyorum belki çevredeki insanların bakışları onu çok rahatsız etti ondan istemiyor ama artık her nedense çözemedim kardeşimi
Erkek kardeşim sütyen takıp kız kıyafetleri giymek istiyor, bu durum normal mi ve ben ona nasıl destek olmalıyım?