duygusal acıdan bakın
Sevgilimin bana seni karşıma alıp izlemek istiyorum demesi bana olan duyguları nedir
duygusal acıdan bakın
Elbette sevdiğimiz birini izlemek hoşumuza gider. Ancak bu sevmediğimiz birini izleyince hoşumuza gitmez anlamına gelmez. Seni, fiziğini beğeniyor. Sana sex teklifi ediyor.
hersekilde söylemis olabilirmi sevmesine gerek yokmu
Seninle ilişkiye girmek istiyor. İlişkinizin bir adı olsun anlamında. Elbette benim için sex daima özel olmalı ve sadece çok sevdiğin ya da hoşlandığın biri ile olmalı. Eğer birbirinizin sevgisinden eminseniz onunla ilişkiye girebilirsiniz. Ancak bu sadece sex'e kadar da gidebilir. Sex genelde flört eden gençlerde olduğundan bu ilişkiniz için farklı bir yol olabilir.
sevdigini izlerken cinsellikmi düsünüyorsun masumca izleyemezmisin
kafede otururken veya cay bahcesinde
yer ve mekanı bosver sevgisini merak ettim izlemek istiyorum dedi sürekli görüsemiyoruz sevgisini merak ettim
dedim hosuma gidiyor cok hossun görmek bakmak istiyorum sana sürekli göremiyorum seni dedi
göremedigi icin bakmak istedigini söyledi bende seviyormu asıkmı bunu ögrenmek istiyorum
beni cok hos ve güzel buluyorsa sık görüsemiyoruzda cokda samimiyiz cok iyi tanıyorum onu hic cinsellik yasamadık
Seni çok hoş ve güzel buluyorsa bu güzel. Sık görüşememeniz ilişkiniz açısından kötü. Çok iyi biri olduğundan eminsen ve onunla hiç cinsellik yaşamadıysan sana böyle demesi de normal. Ben seni anlıyorum. Gerçekten seni seven, sana aşık olan biri ile ilişki yaşamak istersin. Ancak her erkek öyle olmuyor. Seviyorum der, aşığım der, sex yapar ayrılır. Senin bundan emin olabilmek için onunla sık sık görüşmelisin. Bir konuşma, mesajlaşmayla anlaşılacak bir durum değil.
sevgisinden nasıl emin olabilirim beni cok güzel ve hos buluyor böyle düsünmesi iyimi hayranlıgını hep söylüyor
iltifat degil zaten bunlar gercekler :))
:))))
uzatacak bir şey yok seviyor seni. insan sevmediği birini neden karşısına alıp izlesin ki ben sevmediğim birini gördüğüm zaman yolumu değiştiririm
herkes ciselligi söylemis cinsellik icin söylemedi zaten beni neden izlemek istedigini merak ettim tesekkürler
ya gerçek seviyorsa cinsellik düşüneceğini zannetmiyorum
Yok cinsellik açısından düşünüyordur. Yada ne bilim otutturup sana bakıp izlemek istiyordur sadece sni
bana bakıp izlemek istiyormus cinsellik degil
sevmese izlemek istermi duygusal bisey hissetmese
beni cok begendigini hosladıgını biliyorum sevgisini merak ettim
Cevap
7Cevap
haha :) Seni karşıma alıp tokatlamak istiyorum derse ya
şöyle söyleyeyim, mesela capri cavanni'yi izlemek benim hoşuma gidiyor ama kendisini sevmiyorum
sevgilin olmadıgı icin olabilirmi
sevgilim olunca da de capri cavanni'yi izlemek hoşuma gidiyor ama sevmiyorum
hosuna gidiyorsa hoslanıyorsunki izliyorsun
capri ile aramda duygusal bir bağ yok yani, izlemekten hoşlanıyorum.
tablo gibi manzara gibi kızsın demek istemiş :)
sevmese söylermiydi
söylemzdi bakmaya doyamıyorum demek istemiş
tsklerr
Vardır tabi yani senin dans etmeni istiyor belkide sexy dance :)
bakmak icin söyledi izlemek istedigini cinsellik aramayın
Sanat eseri gibisin diyor :-)
ooooooooooo iyiymiss...
seni ... yapmak istiyor anlamına gelir
biz ona ouwww cinsel obje diyoruz
:) harikasınnnn
cinsel manada degil uzunca bakmak istiyorum anlamında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar