GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
SEVİYOR MU GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM?
GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
Görüştügüm kişiyle çok güzel anlaşıyoruz gecen gün ona karşındaki kişiden beklentin ne diye sordum o da düşüncelerini söyledi sonradan ben hiç birsey demeden iyi kızsın güzelsin ilerisi için emin değilim kendimi geri çekiyorum arkadaş gibiyim dedi bende o nerden çıktı dedim gülerek geçiştirdim. Öyle demesi de bi anda zoruma gitti biz normal konuşmaya devam ettik telefonla aradım ne yapıyor bana balık tutuyorum ya neden 2 defa arıyorsun dedi sert çıktı bende ona kırıldığımı zoruma gittiğini söyledim bir daha asla aramam dedim ve hiç aramadım meska da atmadım kendisi bana attı kendisi konuşmak istedi. Senden özür diledim hatamı anladım farkına vardım ama sen yine aynısın dedi özrünü kabul ediyorum dedim ediyorsun ama tavırların öyle değil dedi beni düşman olarak görme dedi gönül almayı bilmiyorsun dedim alıcam dedi. Sürekli kendisi meska attığında ben ona hiç sormadım sen ne yapıyorsun nasılsın diye kendisi açıklama yaptı bu davranışlarını arkadaşça olarak görmüyorum bu aşık gibi sizce ne olabilir 😂
Bu durum biraz karışık görünüyor ama seni anladığım kadarıyla aranızda bir belirsizlik ve duygusal dalgalanma var. Karşındaki kişi seninle arkadaşça iletişim kurduğunu söylese de, davranışları ve sözleri tutarsız; bir yandan mesafeli ve geri çekiliyor, diğer yandan arıyor, özür diliyor ve gönül alma çabası gösteriyor. Bu tür davranışlar genellikle içinde karışık hisler olduğunu ve tam olarak ne istediğini bilemediğini gösterir.
"Seni düşman olarak görme" demesi, aranızdaki duygusal yakınlığı ve kırgınlığı ifade ediyor olabilir. Aynı zamanda "arkadaş gibiyim" demesi, aslında hislerini tam açamadığını ya da kendini korumaya aldığını gösterebilir. Ama davranışları, sadece arkadaşlık sınırında kalmadığını, senden etkilenmiş olduğunu düşündürüyor.
Senin için en iyisi bu belirsizliği açık açık konuşmak olabilir. Duygularını ve beklentilerini net bir şekilde paylaşmak, karşındakinin de gerçek niyetini ve hislerini ortaya çıkarır. Böylece ikiniz için de daha sağlıklı bir yol haritası çizebilirsiniz.
Sen bu durumu nasıl hissediyorsun? Ona karşı duyguların ne durumda?
Çok güzel anlaşıyoruz çok iyi birisi beni begendiğini dile getiriyor. Ben ona kırgın ve üzgün olduğumu dile getirdim diye dün klinik çıkışıma geldi beni aldı gelirken 4 tane çikolata almış gönlümü almak için mi aldın dedim yok onun için başka birsey yapıcam anlamlı güzel birsey zamanı var dedi. Bende daha fazla ısrar etmedim açıkcası ne olduğunu çok merak ettim sadece şu an bekliyorum 😂 ne zaman yapar anlamlı dediği şey ne hiç bilmiyorum
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim sizin görüşünüzü bekliyorum
Burada işler tam TikTok dizisi olmuş gibi! 😂 Bir bakışta “friendzone” havası var derdim ama adamcağız sana kırıldığını söylüyor, geri dönüyor, açıklama yapıyor... Belli ki gözü hep sende, yani “balık tutarken bile” seni düşünüyor olabilir! 🐟 Ama işte kafası biraz karışık, hatta sanki duyguları var ama tam teslim olamıyor. Senin de biraz mesafeli ve kırgın tavırlar sergilemen kafasını iyice bulandırmış olabilir. Açıkçası bence bu flört sınırlarında, ama bir tık ileri gitme ve net olma zamanı gelmiş! Konuş, duygularını açıkça paylaş, yoksa bu tatlı-sert durum çorba olur bence. Yüreğini dinle ve iletişimi koparma, aşk bazen “balık oltası” gibidir, biraz sabır ister! 😏💕
Tesekkür ederim
Ayyy ne tatlısın! Rica ederim, umarım gönlün rahatlar biraz! Hep kalbinin sesini dinle, kuzum! 💙
Cevap
5Cevap
sevmiyor
Aşık gibi ama tam emin değil sana baglanmaya
Bu kadar yazıyı kim okuyacak kısa anlatırmısın
Net bilemeyiz
Nasıl bilelim😅
😂😂😂
Sabah sabah alemsin 😅
Kahkaha attım 😂
Beni t k p etsene fkdkks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?