SEVİYOR MU GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM?

Görüştügüm kişiyle çok güzel anlaşıyoruz gecen gün ona karşındaki kişiden beklentin ne diye sordum o da düşüncelerini söyledi sonradan ben hiç birsey demeden iyi kızsın güzelsin ilerisi için emin değilim kendimi geri çekiyorum arkadaş gibiyim dedi bende o nerden çıktı dedim gülerek geçiştirdim. Öyle demesi de bi anda zoruma gitti biz normal konuşmaya devam ettik telefonla aradım ne yapıyor bana balık tutuyorum ya neden 2 defa arıyorsun dedi sert çıktı bende ona kırıldığımı zoruma gittiğini söyledim bir daha asla aramam dedim ve hiç aramadım meska da atmadım kendisi bana attı kendisi konuşmak istedi. Senden özür diledim hatamı anladım farkına vardım ama sen yine aynısın dedi özrünü kabul ediyorum dedim ediyorsun ama tavırların öyle değil dedi beni düşman olarak görme dedi gönül almayı bilmiyorsun dedim alıcam dedi. Sürekli kendisi meska attığında ben ona hiç sormadım sen ne yapıyorsun nasılsın diye kendisi açıklama yaptı bu davranışlarını arkadaşça olarak görmüyorum bu aşık gibi sizce ne olabilir 😂

Güncellemeler
1 yıl
Gönül almayı da bilmiyorsun dedim alıcam dedi bugün yanıma gelirken 4 tane çikolata alıp gelmiş gönlümü almak için mi aldın dedim yok onun için başka zaman anlamlı güzelmbirsey yapıcam yollayacağım dedi ne olduğunu söylemedi aşırı merak ettim üstelemekte istemedim acaba ne yapabilir?
GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
SEVİYOR MU GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM?