Başka şehirden ama çok güzel/yakışıklı bir kız/erkek . Cikarmisiniz ?
Aldatma ihtimali yüksek olur, çıkmam
Guvenirsem çıkarım
Güzelse çıkarım :D
Hertürlü
Diğer...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
5 saatten uzaksa çıkmam. çünkü zamanında çıktım uzaktan ilişki zor oluyor. Sürekli telefonla konuşmalar, mesaj atmalar, mesajlar gecikince kavgalar, bir süre sonra kıskanmalar, ali kim ayşe kim muhabbetleri, o kızdan/erkekten pek hoşlanmadım, arkadaşalrın benden daha mı önemli vs vs yok ben almayayım bazen yalnızlık çok güzel :D
He ya, çıkarım. Ben Hazar kıyılarında dolaşırım, o da boğazda bir tur atar. :) Ööööle uzaktan çıkışırız karşılıklı. Ama olsa tabii ki. :) Allahtan hayırlısı artık. Şimdi anlıyorum neden "yalnızlık Allaha mahsustur" diyorlar. Yalnızlığı kaldıracak güç sadece Allahta var da, ondan.
güvenmen yeterli mesela ben çok uzak bir şehirden birisiyle görüşüyordum..ama onun beni başka kızlarla aldatacağı korkusuyla aramızdaki tüm konuşmayı bitirdim..ama onun gibisini birdaha bulamadım ..yakınımdakiler beni onun kadar sevmemiş hala ayrıldığım için pişmanım
Tipini görmeden sevdim,güvendim.. Çıktık..
Çok şükür 5 yıl sonra,cumartesi günü sözlendik :)
Cevap
44Cevap
yani başka bir şehirdekiyle çıkmak diyince terimin içi boş kalıyor nasıl dersen birlikt eolma şansın yok sinema dizi şansın yok gel git şansın az... insan tipe bakıp buna nasıl evet der ben hayret ediyorum. huyu görüntüden farklıysa ne yapacaksın tabi bir çoğu nefes alsın yeter dediği için önemsemiyorlar ya neyse
ben yapamam heralde hani ilişkide insan onu görmek ister yakışıklı olsun göremedikten sonra napim tipini dışarı çıkıp gezemicem bu benim sevgilim diyemedikten sonra ne kadar yakışıklı olsun farketmez bir yerden sonra bozulur ilişki hatta kanka ayağına felan gider bence :D
Mesafeler sadece sarılmaya engeldir aşka değil derler ama zor işler özlemi hasreti ayrı bir dert olsa da nedense etrafımdaki uzak şehirlerde sevgilisi olan arkadaşlarımın ilişkileri uzun ömürlü tebrik etmek lazım
Nişanlımla tatilde tanıştım... Tatil yaptığım otelde eğlence müdürüydü. Nişanlanana kadar 6 ay çalıstıgı yerde kaldı. Arada gidip gelmelerimiz oldu. Sonrasında nişanlandık. Güven olursa hersey olur.
sevgilimle aynı şehirden değiliz ama yakın şehirlerdeyiz o yüzden herhangi bir problem olmuyor hatta iyi bile oluyor biraz özlemek iyidir hem ikimizde çalışıyoruz aynı şehirde de olsa haftaiçi görüşemeyiz iyi yaniii böyleee aşırı uzak olmadığı sürece güzel
Gözden uzak olunca aradaki ilişki birazcık soğuyor sanki, sürekli telefona yapışık gibi yaşamak filan fazla olmuyor. Ayrıca kıskanç bir kişiliğin varsa sonunda paranoyak bile olabilirsin.
mesafeler aşkı öldürür.. başka şehiden biriyle çıkmak bir mesajla mutlu olan ergen işi bence biz yetişkinlere göre değil
Öyle birşey yapacak kadar güvene sahip olucağımı ve olucağını düşünüyorsam yaparım ama çok zor.Daha afedersin neticenin dibindeki insana güvenemezken.
bende çıktım ama fazlasıyla güvenmek gerektiğini anladım.. sen seviyosun seviyonda o napıyo acaba düşüncesini kafandan atamıyon..
yok be hem yakışıklı demişsin ama ne biliyim yakışıklılığını? Kaldı ki herşey yakışıklılık da değil.. Cx. Yaş.
Uzak ilişki çok fedakarlık istiyor. Ama çok seviyorsam neden olmasın
sana helal işte böyle yorumlar duymak istiyorum
Cikmak degil de, tanimaya calisirim. Cikmak icin onun bir seyler yapmasi ve benim bunxan emin olmam gerekiyor
Yakışıklılığına bakmam kimsenin... Eğer güvenirsem görüşürüm.. Baktım ki ağzı çok laf yapan biri o zaman uzak dururum...
Çıkarım ama güzel olduğu için değil gerçekten hoşlandığım için.Benim için mesafeler aşka engel değildir belki çok emek isiyen birşey ama ben bunu başarabileceğime inanıyorum.
İnsanlar yanyanayken dahi kıtalararası uzaklığı yaşıyor. Mesele fiziki mesafeyle orantılı olarak uzaklıkta ve güvende değil, mesele iki beyin arasındaki uzaklıkta. Di mi yani?
Baska ulkelerdeyiz biz ama yinede kaç senelik iliskimiz hala dimdik ayakta
O niye :-D
Başka şehirden olunca tam sevgili değilmişiz gibi geliyor bana.
kendime güvenemem kıskançlık krizlerine girer en sonunda benı bırakırdı :D
Asla. O hatayı yaptım hayatıma mal oldu birdaha tekrarlamam
Çıkmam derim ama gönül... Bazen saçma şeyler yapabiliyor insanlar, ben de tabii ki. Saçma olduğunu bile bile ik kez denemişliğim de var(toplamda altı yıl).
Şöyle olursa çıkarım mesela ilşkimiz var 1 yıl birbirimize güveniyoruz o ünversite için başka şehire gitti eğer seviyor ve güveniyorsam çıkarım öbür ihtimalle çıkmam saçma olur...
Olur, neden olmasın...
Kocaman kocaman sarılırım da hem...
Sonuçta aşka mesafeler değil,kişinin kendisi engeldir :)
gözümüzün önündekini zor zapdediyoruz kaldı başka şehir
Beni etkilediyse ve fikirlerimiz uyuşuyor ise evet kabul ederim. Belli bir süre tanıdıktan sonra bulunduğu şehirde beraber yaşamayı göze alabilecek bir yapım var.
daha önce tanıyorsam yani görüştüğüm ve güvenebileceğim biri de olsa hayır
Ben çıkmamak için elimden geleni yapıyorum zor ya :/
Çıkıyordum, niye "dum" ? Çünkü artık aynı şehirdeyiz :)
güvenirsem ve seviyosam oda aynı şekildeyse başka ülkede bile olsa çıkarım
çıkmam, çıkamam yani ugrasmak istemem böyle birşeyle..
Güvenirsem eğer çıkarım, eğer oda geçekten severse ister dünyanın o bir ucunda olsun mesafeler dahi umrumda olmaz...
Evet çıktım 1 yıl sevgililik sonrası nişanlandık düğüne gün sayıyoruz :)
dokunamadıktan sonra çok anlamsız olur. sonucunda da aldatılma hissi çıkar ortaya
Başka şehirdeyse ama sık sık görüşme imkanımız olacaksa, neden olmasın.
en güzel senin yorumun.bence uzakta olmak daha iyidir cünkü her daim özlemek özlenmek cok güzel:))
gerek yok zaman kaybı dışında bir şey elde edilemez.
çıkılır olmaz diye birşey yok. belki sevdiğin aradıgın şehirde değil?
Çıkmak nedir abi ya. Adam gibi söyleyin şunu. Asla bir kıza benimle çıkarmısın denmez. Çok itici. Artık öğrenin şunu.
tabi telefonla görüntülü görüşme yapip yanimizdaki sandalyeye telefonu koyup yanimizda varmiş gibi mi yapicaz?
onu öpmek yerine telefonu vs mi öpücez
Çıkmak nedir yav?Nereye çıkıyorsun?Dağ mı yokuş mu ?
aşıksam mecbur ama sadece hoşlaşmadan ibaretse nayırr
Aldatılma ihtimalini göz önünde bulundurursak hayır
neden öyle düşünüyorsunuz
Bir yerden sonra sarılmak istiyor insan.
+1 tamamen haklısııın
tamam dogru diyorsun ama yastıga sarılırsın gelince yanına sımsıkı sarılırsın ona hem özlemek güzel değilmi
bir zaman sonrada öpmek istiyor değil mi ?
Mesafeler aşka engel değil :))
güvenirsem, seversem cıkarım
Çıkarım ama bu şeklde ilişki yürütmek çok zor
Çıkarım.Geçmiş yıllarda daha önce çıktım.
Sevgi ve güven olursan neden olmasın
çıkarım tabi ki seviyorsam
uzaklık iyi değildir ya..
uzaktan kötü oluyo ya .
çıktım ama şimdiki aklım olsa çıkmazdım.
çıkmam çünkü aldatırım kendime güvenmiyorum
Gözden uzak olan gönülden de uzak olur BENCE.
yasadım bunu 3 yıl birlikteydik
Çıkarım güveniyorsam tabii
Güvenirsem çıkarım.
çok uzak değilse belki :D
Aldatma ihtimali yüksek çıkmammmm
artık demeliydim başıma geldi de konuşuyorum
Bi defol git beee
Seni engelliyimde gör sen ısrarı. Sapık !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar