Agir basli bir erkek nasil etkilenir nasil kizi farkeder?
erkekelr bu sorum ozellikle sizlere buyrun cevabilarinizi bekliyorum
erkekelr bu sorum ozellikle sizlere buyrun cevabilarinizi bekliyorum
Ağır bir erkeğe birincisi cilve yapacaksın... onun neden hoşlandığını bileceksin... yeri geldiği zaman ondan ağır olacaksın ki değerini bilecek... öyle erkekler vardır ki bir gülüşe hasta olur öyle erkekler vardır ki bir bakışa... Ağır erkek yoktur.. kızların gözünde öyledir unutma bunu... yatağa girince o ağır erkek tavşana döner :) benden sana erkek tavsiyesi ... AĞIR ABİ :)
aahha tavsan mi :D ee tabi yatagina girecek degilim bende ama gercekten onunla tanismayi istiyorm, nasil bir bakis yani gulusu gecelim ki ben hayatta tanimadigim birine gulemem ama bakabilirm beceremesemde
karşısında yavaş yavaş ağır hareketlerle elbiselerini çıkarabilirsin mesela :D
haaaa, nasil yani :D yok be o Zaman hic bakmaz
:D :D
:D :D
oha :D
Cevap
11Cevap
Çok geç. O seni etlilemiş bile. Bu saatten sonra tesir edemezsin adama :)
he valla, beni etkilmis bile hemde cok kotu ama iste bende onu oyle etklemk istiyorum ya ama nasl
ağır başlı biri olarak,duruşuyla asilliğini belli eden,yerinde seviyeli espriler yapması etkilenmeye yeterli bir neden benim için
cok sagol hepsini deniyecem ins becerebilirim sans dileyin bana :)
tamam oyle degilim zaten, cok tesekkur edrim ;)
Minik sen bu sorunu erkeklere soracağına kızlara sorsan daha yararlı olur senin için;)
Ağırbaşlı bir erkeği cingöz kızlar ,yani akıllı ve sempatik kızlar tavlar...
yanniii nasil kizlar mesela nasil olmali kizlar? sempatik akilli derken?
aha, anladim cok sagol yorumun icin
sectim bile hakketin gule gule kullan ;)
ne oldu ?
ağır başlı erkeği etkilemek istiyorsan ona da başının yeterince ağır olduğunu ve gövdenin de bu ağırlığı rahatça taşıyabildiğini kanıtlamalısın...bol şansx
cok sagol ama nasil yapacam onu cunku tanismiyouz belki beni cok havali belki beni basit buluyor nbilmiyorum ama iste ben biraz bkimli falan bir insanm nasil karsilar ki beni? acaba
oooooo...bakımlı kadın yılanı deliğinden çıkarır bakkala yollar 3 ekmek söyler hatta veresiye yazdırır...;))) kscannn
gercekten mi, insallah becerebilirim birde ins sevgiisi falan yoktur :(
kısmet artık orası...bol şans canımbenim
cok tesekkur ederim :)
rca edrmx
neye göre ağır başlı? adam ya hödükse? ya kazmanın biriyse, ağır başlılıkla mallığı karıştırıyosunuz siz kızlar... bunun ayrımını iyi yapın.
Yok ya sanmam ama belki de cunku hic tanimiyorum iste benim de dikaktimi onda bu cekti ya cok konusak nbiri degil obur erkelere benzemiyor nasil anlatmsam ki
bir söz vardır.. sessizden korkcaksın, içten pazarlık halindedir tedbirini al diye.
offff, cok kotu ya hic tanimiyorum ama ondan hoslaniyorum nasil bir sey bu ALLAHIM yani ben simdi tedbirimi aliyim diyorsn cok sagol tavsyen icin
elbette tedbirini al.. sessiz kişi kendini açık etmez. konuşan bir kişi ise azcok söylemlerinden nasıl birisi olduğunu kestirebilirsin. o tipler kapalı kutudur.. dikkatli ol derim...
tamam, cok sagol :)
Rica ederim... Bol sans dilerim sana
agır başlı erkekler pek kızlarla ilgilenmez onlar genellikle sporla ilgilenir:):)
he valla oda anca dersle ilgileniyor insallah oyle olur kizlarla ilgilenmesin neyle ilgilense ilgilnsen
hahahhaha
:D değilmi ama :D
ağır başlı erkek derken kimi kastediyorsun ki
seni olmasin :D
beni mi benle ne işin var ki senin :D
bilmiyorum saka saka, hoslandigim cocuk agir baslda onun icin sordum
yok zaten sana hayır derdim :P eğer öyle ise sende öyle olacaksın ama hiç belli olmaz haa ağır başlıdır ama ne cevizler kırıyordur bunu da kimse bilemez ;) bence kendin ol seni böyle kabul etmyecekse kendi istediği formata sokacaksa ya da sen o formata gireceksen ne zevki kalır ? ;)
zorlama bence etkilemek için
sende ağır ol boş konuşma etkilersin
ilgilendiği bir konu bir nokta bulursan şansın daha yüksek olur
nasil yani bos konusmayim onunla hic taisamiytum ki konusayim ?
boş konuşma derken bir kız bana gelip sabah şöyle yaptım aksam suraya gitcez falan filan anlatmaya başlarsa kaçarım o ağırbaşlı benım
konustuğuna deysin en azından
evet dogru bende oyle insanlari hic sevmem hep kendinden bahseden oyle yapacam syle yaptim cok sikici be tamam anladim cok sagol yorumun icin :)
şimdiden kaybettin
neden ya hemen negativ dusunuyorsun ins kazanirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?