Sevgilim telefonunu benden saklıyor göstermiyor acaba kızlara özel bişey varda benmi bilmiyorm ya.

Arkadaşlar sevgilim ile 16 aydır çıkıyoruz. Ciddiyiz. Ailesi sevgili olaylarına karşı. Biraz rahat rahat gezip tozamıyorz.Gizli gizli yürüttük hep ilişkimizi. Sevgilmi her akşam alırım işten gideriz durağa yakın bir park gibi bir yer var kımse olmuyor kmse geçmiyor orda oturuyoz her akşam 10 dk falan. Neyse benım anlamadgım bişey var. Bana mesaj gelince falan veya biri arayınca falan sevgilim hemen sanki kızla konuşuyomuşum gibi kim o falan diyor. Benım hiç kız arkadaşım yok erkek arkadaşım bile yok dogru düzgün ondan baska kımsem yok. Sevgilim benım telefonuma bakmaya gelince alıyo karıştırıyor bakıyo falan. Ben bakmaya gelince vermiyo. Bugün akşam arkadaşından mesaj gelmiş baktı ve hemen kapattı mesajları cebine koydu teli. Sonra dedim çıkar bakıcam dedim. Yok falan dedi özel falan dedi. Ne özeli olucak bakıcam dedim. Snra neyse onun elindeyken falan baktım mesajlara. Arkadaşı sevgilimden işyerindeki kadından sigara almasını istemiş. Bumu özel dedim. En son arananlara falan baktım silmiş hep. En son mesaj atanlara baktm silmiş. Ya içime kurt düşüyo böyle olunca. Niye siliyn diye sordm. Alışkanlık olmuş dedi. Ya tamam benımkını sil annenler falan görmesin diye ama baskasınınkini niye siliyon dedim. Bu arada ben onun telefonunda kız ismiyle kayıtlıyım. Arkadaşlar niye vermiyo olabilir sevgilim telefonu. Ne yapmam lazım benım.
Sevgilim telefonunu benden saklıyor göstermiyor acaba kızlara özel bişey varda benmi bilmiyorm ya.