Sevgilim benden telefonunu saklıyor. Nasıl davranmalıyım?

Birlikte çok fazla zaman geçiriyoruz, birlikte iş yaptık, birçok yer gezdik her şeyimiz birlikte oldu. ilişkimizin başında telefonunun şifresine kadar biliyordum asla saklamazdı fakat son 2 ay içerisinde çok değişti söylediğim en küçük şeyi büyütür, telefonunu benden saklar oldu. Yakın bir tarihte iş için muğlaya gitti. 2 gün sonra da ben gidecektim yanına. sürekli görüntülü arıyordum, yazıyordum birbirimizi hiç habersiz bırakmazdık ama o süre zarfında her aradığımda işim var sonra konuşalım vs diyip durdu. Muğlaya gittikten 1 gün sonra “benim işim bitti acaba dönsem mi dedi”.. ben delirdim o kadar plan yaptık ve bir şeyler sakladığını hissediyordum sinirlendim “günü birlik ne işi olabilir ya ben de gelecektim. yaptığın cidden ayıp bir daha seninle hiçbir şekilde plan yapmayacağım” dedim. ertesi gün döndü geldi sarıldı kendisini affettirmeye çalıştı ben de çok seviyoeum affettim ama cidden delirmek üzereyim. ha bu arada sevgilim muğlaya gidince beni habersiz bıraktı ama ben iş için antalyaya gittiğimde canlı konumum açıktı kahve içmeye dışarı çıkmıştım bana söylemediğini bırakmamıştı.. siz bu durumu nasıl karşılarsınız? neyse telefon olayına dönelim gece uyurken telefonunu saklıyor, wcye giderken yanında götürüyor, telefonunu şarja takmama izin vermiyor, telefonuna uzaktan bile bakamıyorum. Beni aldatabileceğini düşünmüyorum ya da düşünmek istemiyorum ama sürekli şüphe içerisindeyim o kadar korkunç bir şeyki sevdiğin insanın gözünün önünde değişmesi senden uzaklaşması kendime gelemiyorum.. beni çok seviyor umarım aldatmıyordur en büyük korkum bu birlikte geçirdiğimiz onca zamana ihanet etmiş olur.. Bana yardımcı olun onunla nasıl konuşacağım her seferinde telefon muhabbeti açıldığında tartışıyoruz ayrılığa kadar gidiyor siz olsanız nasıl yaklaşırsınız?

Sevgilim benden telefonunu saklıyor. Nasıl davranmalıyım?