Bir kız hoşlandığını nasıl belli eder utangaç kızlar ya da diğerleri ?
Adımı senden bekler o süreye kadar normal davranır
İlgili davranır
Soğuk davranır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bir kacc sey yapabilir, ben kendim utangacim, ve birinden hoslandigim zaman boyle yapiyorum:
1. caktirmadan bakiyorum, goz goze gelirsek gozlerimi hemen kaciriyorum
2. o kisiyle konusuyorsam, gozlerine bakamiyorum, ses tonumda cok ince oluyor
3. ellerimle oynuyorum, heycanlaniyorum ellerim titriyor, saclarimla yuzumle oynuyorum
4. baska bir yere dogru bakiyorum
5.yanaklarim kizariyor
yani, ses ve ellerin ne yaptigi burda cok onemli. baska biriyle konustugu halini gozlemle, ve birde seninle konustugu sekli. farklilik varsa, hoslaniyordur.
yok :)
rica ederim :) birde seninle ayni ortamda bulunmaya calisacaktir, nebiliyim bakarsin karsina surekli cikip duruyor. bilki kesinlikle hoslanmistir, ayni ortamda bulunmak istiyordur :)
utangaç kızlar sevdiği kişiye, o bakmadığı zamanlarda bakar genelde. sevdiği kişiyle konuşurken yüzü kızarır, sesi titrer ya da kalınlaşır. platonik bakışlar fırlatır. yani sevdiği kişiye o bakmadığı zamanlarda bakar. konuşurken gözleri dik dik bakamaz genelde, kaçırır bakışlarını ve sevdiğine bakarken bazen bakışlarında anlam veremediği bir gülümseme olur, bunun farkına varmaz genelde ama karşısındaki hisseder.
Peşini Bırakmaz
Heryerde çıkar karşına her şekilde
Senin karşındayken dimdik gözlerine bakar
Saçıyla oynar bak gör vücut dilimi oku diye
Seni gördüğü anda etrafındaki herkesi unutur
Msj hakkı varsa mutlaka birşeyler bulup bulup mesaj atar
Yani anlayacağın kadınlar bir erkeği isterlerse
Öyle bir hırslı olurlar öyle bir özgüvenle sana doğru emin adımlarla gelirler ki
..
gözlerine bakıyorsa seninle konusuyorsa eğer hep seninle ilgili sorular soruyorsa başına bişi geldiğinde bakıyorsa o kız hoşlanıyordur.
Cevap
8Cevap
kendi arkadaşları arasında senin ismini sık sık kullanır, senin her cümlene bakar ve gülümser.. Çok utangaçsa ara ara kacamak bakışları olur
Üff nasıl başlasam bilemedim ki :/ Hep bir bahaneyle konuşmak ya da yanına giderek. Yanıma geldiğinde panikle bişeyleri düşürüp ya da bacagımı bir yere carparak. En önemliside trip atmak :)))
bak seni için araştırdım he iç güdüsel şeylermiş he link
durup durup güler ..kendini tutamaz :)) gözlerinin içine bakar ..çok ciddi olur..
-Kanka bakıyormu
-Kanka harbi mi diyon
-Ay kanka bakıyomu
-Ay kanka bakıyoo! ^_^
-yanılmışız be kanka...:D
adaşımda burdamış 2 mizinde nicki yok :(
tanışıyorsanız ilgili davranır tanışmıyorsanız ilgisini belli eder ama adımı senden bekler
bıktım la şu soruları görmekten özetle bu işte aksini söyleyen çıkmaz o derece düşün bakışlarıyla belli eder özellikle
utangaç biri olarak şunu söyleyebilirim ki asla belli edemem ve saf platonik hoşlantımla başbaşa kalırım...
Soğuk davranmayacağı kesin. Diğerleride Kişilik özelliklerine bağlı olan bir durum.
a bence bazılarıda iligili davranır her kız aynı degil ki ..
sana olan ilgisi seninle konuşarak senin hakkında her şeyi bilmek istemesi bakışları ve herşey olabilir.
Bakiyorsa senden gözlerini kaciriyorsa herkesle rahat konuşurken seninle daha farkliysa
ben nerde gorsem kacarim ondan.o sekilde istemeden belli ediyorum galiba :)
çok belli oluyomus gerçekten (:
resmen seni seviyorum diyormuşun. bu kadar belli etme.
utanır gözlerni kaçırır falan
Utangaçsa belli etmez
i bakar bir bakmaz :D
bi şekilde eder ama herkes anlayamaz tabi
her kıza göre değişir ama ben a şıkkı diyorum
Nasıl yapar bunu terbiyesiz
ilgili davranır
Gözleriyle seni yer
:D
Adımı senden bekler o süreye kadar normal davranır
ben çözemedim daha bu kızları
b diyorum