Bir kız hoşlandığını nasıl belli eder?

Haftaya aşık olduğum kıza bu durumu söylemeyi düşünüyorum kafamda tasarladım nasıl neden gibi olayları ama kızın cevabını kestireniyorum özellikle kızlara soruyorum nasıl belli edersiniz ve ne gibi kişilerden hoşlanırsınız

Özelliklerim de şöyle; yakışıklı değilim uzun boyluyum daha önce hiç sevgilim veya sevdiğim olmadı zengin değilim ama anlayışlı dinleyen komik ve hakkımı sonuna kadar savunan saygıdan kusur etmeyen küfretmeyen sessiz sakin tek tük arkadaşı olan insanlara çıkar gözetmeksizin yardım eden espiri yapan bilim sanat teknoloji konuşan derslerde çalışkan birisiyim ortalama o da öyle birisi. gözlemlediğim kadarıyla benle konuşurken saçları ile oynuyor ve iyi ki seni tanımışım iyi ki arkadaşımsın diyor ve geçenlerde de 4 sene önce dershanede neden hiç konuşmadığımı sormuştu bende o zamanlar daha içime kapanıktım dedim normalde açılmayı düşünmüyordum ama artık bu olay yks sınavına çalışmama engel bu arada sevgili olalım öpeyim el ele tutuşayım veya sapıklık yapayım diye değil sadede ona aşık olduğumu ve bu sene sınavımız olduğu için eğer o beni seviyorsa bile hergün görüşemeyeceğimizi de belirteceğim üniversite bitince felan da daha ciddi olup benden ayrılmassa evlenmeyi bile düşünüyorum öyle herkese sarkan aldatan birisi de asla olmayacağım kesin tek kişi bana ölene kadar yeter de artar

Bir kız hoşlandığını nasıl belli eder?