Kendini siyasete adamış,vatanına adamış. Evlenmemesi gayet normal.Ne var bunda?Kurt kocayınca kuzunun maskarası olurmuş.Adamı alay konusu yapanlar utansınlar!
75 Yorumla- +1 yıl
artıladım
Soran+1 yılEvet bencede Bu devirde hor görüldüğüne göre herkes tarafndan! Siyaset değil de çok güzel fikir adam olurdu bence
Soran+1 yılBilerek sordum. Ağz aryorum anladnz mı :) öyle bir niyetim yok :)
- +1 yıl
Yani püskevit, diyor diye adamla eğlendiler.Kim kibarlaşıpta bisküvi diyor.Eğlenecek birşey arıyorlar ya...Ben püsküüt, büsküt v.s diyenleri çok duydum. İki püskevitin arasına birde lokum konur...yemeyinde bakın...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende burdan tekrar yazarım:)
0139 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu yıne turmen halayı ya:)
Soran+1 yılİnkar-red-iftira üç hata bir arada. Ah men nerelere gidem ahh ah. Ha bir de beğenmeme! yapmıycam Gizli Ankara havasını unut. :)) Sen düğün yemeklerinden haber ver bakiim:))) Uykumu da kaçırdın :((
Cevap sahibi+1 yıl:.):)doyulmuyo sohbetıne demıyoda uykunu kaçırmışmışım:)herkes evınde yesın gelsın ne doyurcam mılletı:):)
Soran+1 yılAnkara oyununa halay diyice dünyam altüst oldu ne yapim Gizli! :))) Uykum tabi kaçar. Haaa dur sen ben kalkıp senuğvçin gelcem sen meni aç bırakıcan. Hata 54 : Vicdansızlık . Sohbetine doyamadım ama sözlerin ççok ağır artık kaldıramıyorum Allahım sen mene akıl ver. Halaymış ha haa:)
Cevap sahibi+1 yıl:).)hahahah:)bende lınklerını kaldıramıyorum nepıyım:)senı aç bırakmam ya korkma.)
Soran+1 yılBırakırsın bırakırsın eğer az bişe tanımışsam bunu yaparsın hem de gizli gizli yaparsın :)))) Sen yapma men sana kelle küpe yaparım onu yeriz beraber :)) Ha linklerime laf atıyorsun hata yapmışım affet:((. Ankara halayını kaldıramıyosun değil mi :)))
Cevap sahibi+1 yıl.):)valla bırakmam ya.)kelle küpe nasıl bışey:)
Soran+1 yılKelleyi bilmiyomusun kelle paça işte ama biraz daha değişik.:) Daha neler var ohooo:)))
Cevap sahibi+1 yılööööööööööööööö bana onumu yedırceksın ya:)yokmu şöyle guzel yöresel yemegınız:)
Soran+1 yılSen ağzuğun tadını bilmiyosun :)) Var Kerkük dolması onun içine de kuyruk yağı koyarlar :)) mis gibi:)))
Cevap sahibi+1 yılasıl sen benı aç bırakacaksın ya:)
Soran+1 yılAlışırsın zamanla :)) bizim yemeklerimiz harikadır. tatlılar da var. Ankarada da bulabilirsin
Cevap sahibi+1 yılsen yaparsan yerım:)
Soran+1 yılBeni tanımıycaksın ki eklemem diyosun napim rüyana girerim sen uyu rüyanda yapar yediririm sene :)))
Cevap sahibi+1 yılolsun.)oda yeter:)
Soran+1 yılHanım benim inşallah yersin heyatım gerçekte de :) şişmeyesuğv şimdi tarifi var internette al yap. Yapamam diyosan ilk uçakla gönderim ankaraya :))
Cevap sahibi+1 yıl:):)sen kaç yasındasın ne iş yapıyosun bakım.)
Soran+1 yılCevap vermeden soru sormak hata:67. Yok gizli küsmüşem senden. Ya bir de mesleğimi soruyosun seçmece karpuz yaptuğv meni. Ah ahhh Artık işi gücü bırakıcam mecnun olup çöllere düşücem kabul dermisin ? :))
Cevap sahibi+1 yıl:).)haahaahah:)evet kabul edeım:)dağlarıda del ama:)
Soran+1 yılSonra suda boğulim kurtulursun benden değilmi hata 72 :)))
Cevap sahibi+1 yılahahahha.)ya ne çok hata mı buluyosun görmeyıver bırazda.)
Cevap sahibi+1 yılbu guzelmiş:)evet esmerım:)
Soran+1 yılDiğerleride güzel bak hala diğerlerine laf atıyosun Gizli hata:79 :)))
Cevap sahibi+1 yıloffffff offfffffffff:).)atacam kendımı bıyerden artık:)
Soran+1 yılDur sakın ha ben ne yapıcam Gizli kızsız sonra heyatım :))
Cevap sahibi+1 yıl:):)hatalarımı vurma suratıma ozaman:):)
Soran+1 yılyorum yapamıyorum yine :(((
Cevap sahibi+1 yılbende 2.sayfayı açamıyorum malesef ızın yok:(
Soran+1 yıloluyomuş ya ben yapamadım :)) Neyse konuyu dağıtmayalım . Hatalarını vurcam tabiki meni seçmece karpuz,mecnun ,ferhat yaptuğv ne diyim sene bir de beni kendini atmakla tehdit ediyosun hata:97 sonra vicdan azabı değil mi! :)
Cevap sahibi+1 yıl79dan ne çabuk 97 oldu ya bu hata:)
Soran+1 yılDemekki söylemediklerimde varmış :))) okadarda yüzüne vurmuyomuşum:)))
Cevap sahibi+1 yıl:):)oyle olsun:)artık uykum geldı ben yatmaya gıdıyorum senı unutmıycam gızlı:)hatalarımı 100 yapmadan en ıyısı yatayım:)ıyı geceler:)
Soran+1 yılBak hem gülüyo hem iyigeceler diyo sen var ya sen :)) Ben 24 yaşındayım gizli madem sordun. Cevapsız bırakmiyim.Hani yatmaya gidecen ya kafana takılmasın :))) meni unutma sakın kerkük dolmasını da unutma yap ye tamam mı :))
Cevap sahibi+1 yılbende 26 yasındayım.)buyuğum senden ne olcak simdi.)tamam denıycem.)
Soran+1 yılbişe olmaz sıkıntı yapma düzeltiriz :))) İnsan der sen yapacaktın dolmayı hemen deniycem diyosun sen yapamazsın ki püf noktaları var onun heyatım :)) Bu arada ünv. mezunuyum gizli bak gizli tutmuyorum sende söyle biraz :)))
Cevap sahibi+1 yılnapayım sen bana yapmazsın dıye deım:)bende unv mezunuyum.hangı unvde:)
Soran+1 yılSöz verdiysek yaparız tabikide rüyada yapmam ama nasıl gircem rüyana :)) Eskişehir anadolu ünv. Sanat tarihi bölümü
Cevap sahibi+1 yılvayyyyyyyyyy:)benım selçuk önce ön lısans mımarı dekoratıf.sonra onu aöf den 4yıllık işletme yaptım:)
Soran+1 yılMimari dekoratiften işletmeye u dönüşü yapmışsın gizli :)) Galiba bunu benim söylemem gerekiyor facebook hesabın vardır herhalde ne diyosun ismimi verim mi sana :))
Cevap sahibi+1 yılşimdi sen bana kesın ınanmıycaksın ama benım bura dışında hiç bıyerde hesabım yok:(burda kalsın arkadaslıgmızda
Soran+1 yılTmm burda kalsın...
Cevap sahibi+1 yıl:)teşekkurettım
Soran+1 yılİyi de ben sana küsüm gönlümü almadan teşekkür ediyosun :))
Cevap sahibi+1 yılyaaaaaaaaa:)küsme
Soran+1 yılBana bir link gönder o zaman hediye babında :))) belki düşürüm barışmayı! belki ama göndereceğin hediyeye bağlı :D
Cevap sahibi+1 yılbenım xperım yetmezkı:(
Soran+1 yılBravo çok güzel bahane! neyse gerek yok hediyen senin olsun gönderecek olan her türlü gönderir zaten! :(
Cevap sahibi+1 yılneden bahane olsun ya.(zaten teknolojı özürlüyüm ya denedım atmayı ama yapamadım:(
Soran+1 yılBen bilmem git bir yerden xper al :)
Cevap sahibi+1 yılnerden alayım:)bengü türkü aç sana hedıyem olsun.)ahahaaaaaaaaaaaaaaa
Soran+1 yılSen varya gizli çok kötüsün :)) Allah seni hıfz etsin Açtım izliyorum konuşmamızın baş kahramanını :))
Cevap sahibi+1 yıl:):)napıyım atamıyorum sana hedıye:)bızım evdede sesi yankılanıyo:)sende dınle:)
Soran+1 yılOo ailecek dinliyosunuz bir de adamı beğenmiyosun Gizli ya hu :) Sen dolma yaptın mı bakim onu söyle mene :)
Cevap sahibi+1 yılbeğenmıyorum napıyım:)gitsin istiyorum:)yok yapmadım.hastayım grıp oldum sen yap bana:)
Soran+1 yılSen istedin diye gidecek o da :)) Geçmiş olsun . Dolmayı da rüyanda yersin bu gidişle belki :) belki o da! Annem dün yapmıştı hala var evde ciddiyim ne tesadüf :)))
Cevap sahibi+1 yılgitsin banane:)aman ıyı benım için de ye:)
Soran+1 yılYiycem tabi sen de avcunu yala :) Hı edebiyatla ilgileniyomusun sen bakalım?
Cevap sahibi+1 yılkötüsün işte:)ben hastayım hala nispet yapıyosun.)hata 100.):)en son edebıyatı lısede bıraktım ben ya:)
Soran+1 yılVaay Gizli hanım benim hatalarım yüzer yüzer artıyor ha! İnsafsızlık,vicdansızlık,vefasızlık üçü bir arada maşallah maşallah. Sen de vur :))) Gizli dedik bağrımıza bastık. Edebiyatı bırakmış gibi görünmüyosun maşallah çok güzel kinaye yapıyosunuz hanımefendi :))
Cevap sahibi+1 yılamam bende hastayım bana acımıyosun.)bende boyle yaparım ozman sana:)
Cevap sahibi+1 yılgüzelmiş bu:)
Soran+1 yılHepsi güzel Gizli :))
Cevap sahibi+1 yıl.)tamam hadi oyle olsun:)ben bıraz şimdi uyumaya gııdıyorum gözlerım yanıyo:)küsme tamam mı grz.)
Soran+1 yılTmm Geçmiş olsun heyatım :)) görüşürüz . Bu sefer küsmüyorum tamam grz. kib
Cevap sahibi+1 yılteşekkurederım:)grz
Soran+1 yılBurdan yazarız !ya hu gizli men sene ne diyim :))) Ah ahh
Soran+1 yıl...
Cevap sahibi+1 yıl...):)
Soran+1 yılDemek buraya kadarmış sessiz sedasız gidecekmişsin birgün :( anlamalıydım bunu inanmakla hata yapmışım duygularımla oynadın al mektuplarını ver mektuplarımı. Gülme öyle :))
Cevap sahibi+1 yıl:):)sesız sedasız çekıp gıtsem sana gülmem:)
Soran+1 yıldönmemi mi bekliyodun ki ? sen başka gizliler bulmuşsundur belki yalan söylemediğin ne malum. Güvenimi kaybediyorum sana karşı... :D
Cevap sahibi+1 yılya bir yürü git:)neden bulayım başka gizli orda devlet bahçelı yok:)ahhahh:)
Soran+1 yılHı gizli değil yani o tamam anlamıştım zaten. :))Bi yürü git sözünü yakıştıramadım bu arada iade ediyorum sene!
Cevap sahibi+1 yılyaa:)onu bana başka gızlılerle konusuyosun dıye demiştim ozur dılerım
Soran+1 yılBu kaçıncı hata sen söyle :)) artık yüzüne vurmak istemiyorum:D Bu arada ben çok memnunum bu şekilde konuşmaktan gizli hanım. Çevremde çok insanla haşır neşir olmaktan sıkıldım . Keşke edebiyatla şiirle ilgilensen :))
Cevap sahibi+1 yılbende:)ama oyle kımseyle konuşmuyorum:)ılgılenmıyorum napıyım hata kaç bu:)kerkük nasıl bı yer
Soran+1 yılKerküğü türküler anlatmadımı türkülerdeki hüzün, sevinç,özlem neyse kerkük odur. Kerkük candır can
Cevap sahibi+1 yılonu bılıyorum ama merak edıyorum sen anlat bana.)
Soran+1 yılBen kerküklüyüm yıllar önce ailem göç etmek zorunda kalmış hataydayım. Senin ilgini çekmek için kerkükten yazıyorum demiştim :) Yalan yok :) Çok utandım şimdi ya :))Diğerleri doğru bak kelle küpe, kerkük dolması daha neler var.. Kerküğe 3 yıl önce gittim. Önceleri Türkmen nüfusu çoktu ama son yıllarda kürtler çoğalmış. Şu an statüsü muamma. merkezi yönetimle bölgesel yönetim arasında paylaşılamıyor. Tabi olan bizim millete oluyor.. Kerküğün aklında kalmasına sevindim :))
Cevap sahibi+1 yılyalancı gizli:)bıde bana trıp atıyo ya ben sana ama hıc yalab soylemedım
Soran+1 yılVur vur yüzüme sıra sana geldi değil mi :)) Trip ne demek ya ne iğrenç kelime ben sevmem türkçesi nedir onun naz mı,cilve mi? Ben halbuki dürüstlüğüm için teşekkür beklemiştim hayallerimi yıktuğv gizli. artık bir hediye lazım bana kesin git bir yerden xper bulş... Bi de adını bilmiyorum adını söyle ya da takma bir ism bulcm sana... Of ne yazdım be :)))
Cevap sahibi+1 yılsöylemem işte banane.)yollamıyorumda sana hedıye:)
Soran+1 yılAdın bundan sonra Mesude o zaman sen isteduğv ha ha ha :)))
Cevap sahibi+1 yılyaa.)valla konuşmam bak:)bende sana abdülrezak derım ozaman:)
Soran+1 yılAaa nerden bildin adımı :)))
Cevap sahibi+1 yılkandırıyosun yıne benı:)artık inanmam ben sana:)
Soran+1 yıl''Mesude nur'' olsun hatta adın :)
Cevap sahibi+1 yılküstüm senle.
Soran+1 yılO trip dediğinden şimdi sen atıyosun. Neyse benim uykum geldi yatmam lazım maç felan yapmıştım bu gün görüşürüz belki Gizli bir şe demiyosan İyi geceler sene . Bişe diyosan bekliyorum 5 dkka sonra yatıyorm
Cevap sahibi+1 yılıyı gecelr
Soran+1 yılİyi geceler Kerkük dolması küsme tamam hadi tatlı rüyalar yarın görüşeğin .Nokta atarım men yine .)
Cevap sahibi+1 yılbakarız.bılemıycem artık ıyı geceler
Cevap sahibi+1 yılneden değişikmişim
Soran+1 yılBilmiyorum!
Cevap sahibi+1 yılıı ozaman
Soran+1 yılNazlı seni :)) Bak senuğv yüzünden uyumadım vicdan azabı uytmadı meni:) . Gizline bunumu yapıyosun sen?
Cevap sahibi+1 yılerkek değilmisiniz işte hepınız aynısınız
Soran+1 yılTmm öyle olsun ya ne diyorumki ben değmezmiş kerkük dolması felan sende vefasızmışsın gizli :( Daha düğün yapacaktık ...
Cevap sahibi+1 yıldeğmıyosam gıt yat uyu ozaman.
Soran+1 yılUyuycktm zaten senin için kalktım neyse iyi geceler Mesudenur
Cevap sahibi+1 yılıyı geceler tamam küs uyumayalım.bende uyuycam ıyıgeceler
Soran+1 yılTmm iyigeceler rüyana girip dolma yedirecem sana :)) Yarın gece nokta atarım yine grşrz heyatım :)
Cevap sahibi+1 yılhaftaiçi gıremeyebılırım ben gırınce yazarım sana.)ders çalışmam gerekıyo malum kpss:)ıyı geceler:)ben çıktım hadı by
Soran+1 yılBizimkisi tam bir imkansız aşk pamuk ipliğinde duruyor :)) değl mi :)
Cevap sahibi+1 yılevet:)sen zaten yalan soyleyıp duruyosun:)
Soran+1 yılYüzüme vur sen vur hiç çekinme :) Hiç gönül alim filan yok! O kadar hediye istedim xperi yokmuş güya. Yalanın kuyruklusu bu hemde :))
Cevap sahibi+1 yıl:):)ben sana ne dedım ama resım gondermeye çalıştım beceremedım dedım:)bılgısayat özurluyum bıraz dedım:)sende anlatsaydın nasıl yapıcağmı oazaman.
Soran+1 yılTmm yine hata bende tamam :)Sen anlat demeden benim anlatmam lazımdı. Müneccimim ya o kadar bilmediğini tahmin etmeliydim ! :) Videoyu açıyosun ve yukardaki internet adresini kopyalayıp cevap bölümüne yapıştırıyosun. Mesude seni :)
Cevap sahibi+1 yılorda bısürü kopyalama yazıyo hengısını yapıcam
Soran+1 yılYukardaki youtube.com/watch yazıyo ya orası ömrümü yedin lan jale :)
Cevap sahibi+1 yılhıçbırı olmadı.yapamıyorum işte.üf sen gonder bana hedıye:)
Cevap sahibi+1 yılorda oyle bısey yazmıyo:)
Soran+1 yılYa bak o Youtube olan yere geliyosun klavyenin tık duşuna basılı tutup oranın hepsini seçip kopyala dedikten sonra buraya yapıştırıyosn. Nasıl bilmezsin bunu :) Benim çok güzel hediyelerim var bu gece sana :)
Cevap sahibi+1 yılya of bılmıyorum işte napayım.dur denıyorum
Soran+1 yılYapabilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılyıne olmadı.(sende gonderme bana tamam.ben yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılnıye ya.yapamadım hala uğraşıyorum olmuyokı
Soran+1 yılOlabilir neyse zamanla öğrenirsin seni de uğraştırdım ya göndermiş gibi oldun zaten :)
Cevap sahibi+1 yılya olmuyo napıyım:(denedım kopyalanmıyokı.
Soran+1 yılKendinden bahsetmiyosun gizli nelerden hoşlanırsın neyi seversin sen? :))
Cevap sahibi+1 yılsenın dedığın yere sağ tıklayınca kopyala çıkmıyo.hepsını de seçemıyorum kopyalamk için.şuan kafayı bunla bozdum:)burcum balık açda bak ozellıklerıne:):):)
Soran+1 yıl:) Çok komiksin!
Cevap sahibi+1 yılüf tamam ya.ben uyuz bı kızım yanı pek hareketlı bı hayata gelemem.az ama öz arkadaslarım vardır.herkesle kafam sarmaz.gezmekten çok ev severım.ama arda gezme krızımde tutar:)
Soran+1 yılİyymiş sen 26 yaşında değilsin bu arada..
Cevap sahibi+1 yılvalla 26 yaşındayım ya.neden yalan soylıyımkı.nıye oyle dedın
Soran+1 yılNeden olacak ki kendinden bahset diyorum balık burcuna bak diyosun :)) Oniki tip insan mı var dünyada:)
Cevap sahibi+1 yılama bahsettım sonra.)hem balık burcuyumda:)sen ne burcusun nelerden hoşlanıyosun
Soran+1 yılVay sorarmışta :) aslan burcuyum. Müzikten ve espriden ve tarih,edebiyattan hoşlanırım. Nasıl bir dünya görüşüne sahipsin ideolojin nedir merak ettim gizli hanım :)
Cevap sahibi+1 yıl:)olduğu gıbı yaşamak lazım hayatı.hayattanda çok sey beklememek lazım.yetınmeyı bılmek lazım:)sen
Soran+1 yıl:) Elimdekiyle yetinirim ama ben her zaman daha iyinin daha güzelin peşindeyim:)) kahrolsun aslan burcundan mı nedir:) Çabalamak ta lazım senin gibi evde oturamam ben gizli hanım:) dinle aran nasıl dindarmısındır?
Cevap sahibi+1 yılben evde boş boş oturmuyorumkı.bunu nerden çıkardın sen ya.ben şuan evdeyım.okulumbıttı dırekt kpss kursuna gıttım.ıyı bı puan aldım ama kurum sınavlarını geçemedım.geçensene evde çalıstım bıyandan ıngılızce kursuna gıttım bıyandan dış tıcaret sertıfıkasına.bu sene yıne ıngılızceye devam edıcem yıne kpssye çalısıyorum.bı lınk atamadım dıye boş oldum sanırım gözunde.soylemıycem sana artık hıçbışeyımmı.
Soran+1 yılKendimi büyük görür gibi yapmadım sen yanlış anladın. Gözümde boş değilsin tabiki. İyi ytokat attın bana 2 gün kendime gelemem :) Yine kızmaya başladoğv sen mene:))
Cevap sahibi+1 yıltokat falan atmadım.resmen büyük gördün kendını.benım uykum geldı uyuycam ıyı geceler dılerım
Gizli Üye(36-45)+1 yıldevlet bahçeli vatanına milletine düşkün önemli bir liderdir! konusmasında sorun olabilir ama tayyip gibi vatan satıcı değil
30 Yorumla
- 00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılDevlet Bahçeli popülaritesini yitirmiştir.Eskisi gibi bir ağırlığında yoktur MHP 'de zaten sırf konuşmak yerine bazı şeyleri hayata geçirebilselerdi, doğru düzgün bir siyaset sergileselerdi, bugün başbakanlıkta oturan o olabilirdi, fakat pasif kalıyor...Kişiliğini bize gösterdiği kadarı ile görmek mümkün o da sadece ekranda, o yüzden fazla birşey diyemem...
10 Yorumlavardır bir sebebi bana göre siyasetçiler evlenmemeli zaten adam doğru yolda beyler bayanlar
40 Yorumla
+1 yılBende şaşırdım bu duruma. 65 yaşında adam ve hiç evlenmemiş.
11 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılkadınlara üç hilal damga basıyomuş kızgın demirle ondan hiçbir kadın evlenmemiş onunla
00 YorumlaBut soruyu buraya yazana kadar arastir, dinle somuru yapmayan harika bir siyasetci
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu kim neyapsın ya pısırığa benzıyo:)
346 Yorumla
Soran+1 yılHerke bişe diyor ya adamcağızla ilgili.. :) Niye böyle
- +1 yıl
geçmişte onunla kötü bir anın mı oldu?
Cevap sahibi+1 yılyazık dımı adama.)napalım ama oyleye benzıyo:)belkı bırını çok sevmıstır unutamamıştır.belkıde çok çekmıstır.belkıde bekarlık sultanlıktır dıyodur:)
Cevap sahibi+1 yılhayırdır senın ıyı anılarınmı var?
- +1 yıl
Şimdi neden Devlet Bahçeli'nin niye evlenmeye gereksinim duymadığını anladım gizli ::)
Cevap sahibi+1 yılbende senı gordukten sonra anladım saol:)
- +1 yıl
gizli olarak sana 2 cevap attırdığına göre, seni yarı yolda bırakmış :D
Cevap sahibi+1 yılhahhahha:)bence bunu bana degıl soruyu sorana sor ya da yorumuma atlayan ablaya.)yara varkı sanırım yorumuma atladı bırılerı:)
Soran+1 yılBurada yorum yapılır ve cavap verilir. Sana göre mi hareket edecez Gizli kız. Sen gizli ben gizli konuş işte...
Cevap sahibi+1 yılbana nıye kızıyon ya demınkı ablaya kızsana.)ben gır gır geçıyom o bana ne dıyo:)
Soran+1 yılKzarm tabi sen bana laf attın !
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam özur dılerım senden:)barışalım:)
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam:)özur dılerım.hadı barışalım:)
Soran+1 yıltamam barştk Ama bir daha olmayacaksın ki :) vah şimdi ayrlk bölümünde soru sormak zorunda kalacam. Nasl unutacam ben seni :)))
Cevap sahibi+1 yılhahah:)ben bulurum seni:)altına not düş:)benı gıcık eden gizli sende yaz de.)
Soran+1 yılyeni bir aşk acsnı kaldramam en iyisi başlamadan bitirelim :)))
Cevap sahibi+1 yıl.).)oyle yapalım bari:)
Soran+1 yıltanşsak mı kz ciddiyim bak ama benle oynama ben de safm devlet bahçeli gibi :)
Cevap sahibi+1 yıl:)ben kımseyı eklemıyorum:)
Soran+1 yılBen kimsemiyim gizli şimdi de kimse oldum ha unutmayacam bunu ve seni bir ömür affetmeyecem. Hesabmz mahşere kald artk :)))
Cevap sahibi+1 yıl:):)hahaaaaaaaaaaaaaa.)sen benım gızlı aşkım olarak kalıcaksın deme oyle ya.)
Soran+1 yılBana boş yere hayeller kurdurttun. Hayallerimle oynadn onurum..gururum... Ama ahm yerde kalmaz ettiğini bulasn diycem ama acyorum... Sen mutlu ol. :)) Gizli aşkm. :))
Cevap sahibi+1 yıl:):)sende mutlu ol benıde başka gızlılerle aldatma buralarda:)
Cevap sahibi+1 yıl:)alemsın ya teşekkurettım şarkı için:)
Soran+1 yılSana layk değil ama kabul etmene sevindim :)) Elimden bu kadar geldi :)) Gizli kız tanşalm bence..
Cevap sahibi+1 yıl.)teşekkurederım:)valla eklemıyorum ya
Cevap sahibi+1 yılöyle olsun
Soran+1 yılBak ya iki arada bırakıyosun .. unutmıycam unutmıycam gizli mahşere kaldı :)) Kerküklüyüm ben kerkükten yazıyorum sana gizli :))) zaten görüşemiycektik :)) artık payuma türkiler kaldı :))
Cevap sahibi+1 yıl:):)pek uzakmışsın sende yaw
Soran+1 yılAdı üstünde gizli ırak derler bizim buralara :)) Ne demek istiyosun gözden ırak olan gönülden de mi ırak olur diyosun yani! :) Unutmıycam unutmıycam. Gizli dedik bağrımıza bastık yaramı deştün. Ben türkiyede okudum ama :)
Cevap sahibi+1 yıl.)oyle bışey demedımkı ama ya:)nerde okudun
Soran+1 yılMen bilirim Türk kızlarını . Manaya bak sen . Tamam gizli tamam bir de hakaret ha. Ah ben nerelere gidem ne edem aaah ah :)))
Cevap sahibi+1 yıl:):)ne hakaretı ya.)
Soran+1 yılHakaret tabi bide inkar ha. Ya var ya yüzüme nasıl bakacaksın benim merak ediyorum. Yazık senin için harcadığım günlere aylara yıllara . ah men ne edem nerelere gidem:)) ben yatiyorun gizli bişe dersen bundan sonra burdan yazarsın tamm mı. Gizli aşkunı unutma :)) Evlenseydik düğünümüz böyle olurdı link :))
Cevap sahibi+1 yıl:).)ahah:)ben Ankara oyun havalrı ısterım:)tamamn yazarım hadı ıyı geceler unutmam unuturmuyum hiç:)
Soran+1 yılHata 35: Videoyu beğenmemek.Artık ayaklarıma kapanacağsun:) Düğünü erkek tarafı yapar burda ahahah :))
Cevap sahibi+1 yıl:)hahahh:)burdada oyle ama kız tarafınında ısteklerı olmalı.alala.)
Soran+1 yılKerkükte Ankara havası :)) son günlerde moda olmış:( Kız tarafı kına yapar aha ha ha :) Daha adetleri bilmiyosun gizli. Ee tabi senin gibi adetlerinde gizli :)))
Soran+1 yılKerkükte Ankara havası :)) son günlerde moda olmış:( Kız tarafı kına yapar aha ha ha :) Daha adetleri bilmiyosun gizli. Siz düğünü de gizli yaparsuğz belki :))) Ah gizli kız ah ömrümü yedin !
Cevap sahibi+1 yılıyıde ben kız tarafı duğun yapar demedımkı.)burdada oyle dedım yanı erkek yapar:)ama kız tarafınında ıstedığı şeyler olur duğunde.)evlenmıycem senle anlaşamıyoruz::).)
Soran+1 yıl...
Cevap sahibi+1 yıl:):)
Soran+1 yılordamısın :)
Cevap sahibi+1 yılburdayım:)
İşsazı issinin issassız demek istiyorum.
31 Yorumla
Soran+1 yılKalatasaray :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaykusa benziyo lan adam bide dort islemi cok iyi biliyor
12 Yorumla- +1 yıl
Adam iktisatçı ve ticari ve dış ticaret okumuş, tabi ki bilir, o bilmezse ben mi bileceğim...
Cevap sahibi+1 yılbu espriyi hic anlamamis bosver canim sen hic girme konuya eh
+1 yılfavori slaklarımdan.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne