Haydi cevaplayalım bence gayet ihytiyacımız olan bir soru cevap?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılValla artık gerçekten evlenilecek kişi bulmak zorlaştı. İnsanlar ya ne istediğini bilmiyor ya da bir ilişkiye emek vermek yerine en küçük sorunda kaçmayı tercih ediyor. Bir de herkes mükemmel biri arıyor ama kimse kendi eksiklerine bakmıyor.. Sosyal medya da bu durumu iyice körüklüyor, herkesin daha iyisini bulabileceğini düşündüğü bir kafa yapısı var. Eskiden insanlar daha sabırlı ve fedakârken, şimdi tüketim kültürü ilişkileri bile etkiliyor. Yani işin özü, gerçek bir bağ kurmak isteyenler azaldı, olanlar da birbirini bulamıyor galiba.
04 Yorumla
Soran1 yılHaklısın hayatım
- 1 yıl
☺️🌸
Soran1 yılLady 💕
- 1 yıl
🫶💖
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlenilecek tabirinden i ziyade “kafa dengi, ruh eşi” diyelim mi?
Bu insanlar zaten kişiye göre olacağı için sayıları çok az.
E olma ihtimali olanlarında çoğunun tranvası var. Bu tramvaydan kurtulabilen zaten o evlilik defterini kapamış oluyor ama bunu yaparken de ister istemez kendinden bi şeyler gidiyor. Kurtulamayansa manyak manyak şeylere yöneliyor.
İnsanlar “Evlenmek istiyorum” diyor ama evliliği karşındakini esir almak olarak görüyor. Kimi para, kimi statü, kimi baba evinden kaçmak kimi köle bulmak derdinde. Daha bunun gibi bi çok şey var. E bunlara bir de belli bir hayat standardı ve düzeyinde olma zorunluluğu / isteği eklenince hedef kitle iyice azalıyor.
Sonuç: “nüfus azalıyor, çocuk yapın” teşviklerine kadar uzayııııııp gidiyor 😀😀😀00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılDurumlar karışık kafalar karışık erkekler kız yok diyor kızlarda erkek yok diyor evliler boşanmak bekarlar evlenmek istiyor kızlar evi arabası parası olanı istiyor erkekler kızlığı bozulmamış kız istiyor kimse demiyor ki karşımdaki bana iyi davransın benimle ilgisi sadece bende olsun güveneceğim kişi olsun sadık olsun empati yapabilsin nerde nasıl davranacağını bilsin başkasının yanında birbirini rencide etmesin kişilik karakter sahibi olsun insan olsun kızlar elbette para lazım ama herşeyde para değil erkekler herşeyde zar değil işimiz ince bir zara kaldıysa o zar yerinde durup ta neler yapanlar var.
12 Yorumla
Soran1 yılHelal 👏🏻
- 1 yıl
Teşekkür ederim
1 yılBazi m.. l insanlar , sirf ilerleyen zamanda eslerine tecrubeli gozukmek icin. Onune gelenlere birlikte oluyolar , halbuki herkes keske esleriyle zamani geldikce onlarla cinselik yasayarak tecrube etseler. Ama yok , elin oglu. Elin kizi olmus sana deneme tahtasi. Bununda adi " ihtiyac " olmus.
02 Yorumla- 1 yıl
Guvenden / paradan zart zurtan ziyade. Herkes temiz birini ariyo. Ama yok.. cunku seven dokunmak ister diye diye temiz insan kalmadi.
Soran1 yılÇok haklısın
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ay hey, bu konu çok tartışmalı ama bir o kadar da ilginç ya! 😍 Şimdi şöyle bir şey var, aşk ve evlilik her zaman herkes için farklı bir konsept. Bazıları aşkı ve sevgiyi basite indirgerken, bazıları evlilik için mükemmellik arıyor ve sonuçta herkes birbirini eleştiriyor. Bu yüzden de sanki kimse "uygun kişi" değilmiş gibi geliyor. 😂
Bence biraz daha açık görüşlü ve esnek olmak gerekiyor. Sana göre evlenilecek adam ya da kadın kriterleri ne? Bir konuşalım, kafa kafaya verelim! 🥰❤️11 Yorumla- 1 yıl
Ben gereken yorumu yaptım bence
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
86Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılKızlar özgürlük adı altında rahat yaşamaya o kadar alıştı ve eşitliği o kadar savundular ki artık cinsel birlikteliklerde bile bizde zevk alıyoruz bizde erkeği kullanıyoruz parasını yiyoruz gibi değmeyecek bahanelerle kendilerini kandırmaya başladılar. Erkeklerde üç kuruş paraya neredeyse her istedikleri kadınla evli hayatı yaşama fırsatı bulabildikleri için evlilik kimsenin işine gelmiyor hem ekonomide iyi değil evlilik dünya para oldu neden evlensinler ki istedikleri an birçok kadınla birlikte olabilme imkanları var kimseye bağlı kalmak için sebepleri yok
66 Yorumla
Soran1 yılTrajikomik haklısın
- 1 yıl
Doğru bir deyim tam yerinde nokta atışı öyle olmuş istediği kişiyle oluyor adam niye evlensin ki
Soran1 yılAile saadettir
Cevap sahibi1 yılÖyle olması gerekiyor evet ama aile terbiyesi mi kaldı gerçek anlamda annelik babalık yapabilen kaç bilinçli insan sayabilirsin? İnsanlar anne babalığı çocuk yapmaktan ibaret sanıyor bir şey öğreteyim edep ahlak dersi vereyim yok başından savmak için susması başının etini yememesi için veriyor eline tablet telefon bilgisayar ya da onuda yapmayıp salıyor sokağa dışarıda ne görürse ona özeniyor aile ilgisi sevgisi olmayınca kötü yola yöneliyor her türlü pisliği kötülüğü yapıyor büyüyünce
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılTabi
1 yılEvlenecek kişi kalmadı değil aslında, zaman çok kötü ilerledi. Teknolojinin bu kadar gelişmesi, insanların bu kadar bencil yaşaması, kimsenin kimseye taviz vermemesi gibi şeyler ilişkileri zorlaştırıyor ve dolayısı ile bu da evlenilecek kimse kalmadı gibi düşündürüyor.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılNafaka, velayet, , kadın beyanı esastır, İstanbul çöpleşmesi, 6284, bütün takıları kadının alması, feminizm (erkek düşmanlığı), kadınların 25 den önce bir sürü yakışıklı erkeklerin altında yatıp 25 ten sonra da düzenini kurmuş, parası olan efendi erkekleri tercih etme iğrençliğine girmesi ve 25 inden önce de bu erkeklerin hayatını mahvedip sürekli onları red etmesi. Sence erkekler neden evlenmek istesin?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. evlilik meraklısı kızlardan gına geldi.. yahu evlilik değil sağlıklı ilişki kurmayı hedeflemez mi insan.. evlilik yanında gelirse gelir. ama ana hedef evlilik olunca tek odağınız evlilik üzerine oluyor. Bu durumda yanılıyorsunuz..
Erkekler de yanılıyor pek çok konuda.. her açıdan sağlıksız bi toplum olduk
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Erkeklerin bir kısmı dönmeyi tercih etti kalan kısmına ne oldu bende anlamıyorum. Hiç biri evlenmek istemiyor tek istedikleri her çiçeğe konmak, koklamak, gezmek tozmak. Sorumluluk almaktan korkuyorlar.
11 Yorumla
Soran1 yılHayatım kadınlar da kondurmasın kendine rezil hemcinslerimiz çok var
1 yılGüzel bir soru evlenecek kişi niye kalmadı hayat şartları ve evlilik korkusu ve evliliğe ihtiyaç kalmamış gibi görünüyor hâlbuki yalnızlık Allah'a mahsustur ama her birey evlenip yuva kurması lazım ve Peygamberimiz Hz Muhammed sallallahu aleyhi ve Selim'i dediği gibi her genç Yuva kurmalı saygımlar düşüncem böyle
21 Yorumla
Soran1 yılEvet insanlar anne baba dahi olamıyor zor çünkü maddi manevi o duyguyu yaşayamıyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. valla ben ugrasıyorum. ama kısmet. sanırım allah benim ıcın boylesini uygun görüyor düsüncesine dogru gidiyorum maalesef. uygun düzgün kız bulmak cidden zor. deveye hendek atlatmak daha kolay. iyileri zaten 25i görmeden kapıyorlar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSosyal medya suclu herkes ulasilabilir oldu hepsi bi klavye uzakliginda
43 Yorumla- 1 yıl
Dmyi kapatsınlar madem ulaşılmaz moduna giriyolar
- 1 yıl
@karelmirystraat alakasiz
Soran1 yıl@karelmirystraat herkesin yanıtındasınız kadın düşmanlığı yapmayalım
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İnsanlar bencilleşti, herkes kendini düşünür oldu, açgözlü oldular, sabır, sadakat, anlayış kalmadı.
Tam evlenilecek adamım, hep ciddi ilişki insanıydım ama doğru insanı bulmak samanlıkta iğne aramaktan farksız00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılHerkes kolaya kaçıyor,
Her şeyi karşısındakinden bekliyor
Rahatlıktan, başka kişisel nedenlerin yaygınlaşmasından,
Evliliğin gitgide zinadan daha da zorlaşır hale gelmesi
Sosyal medyalardaki bazı akımlar
00 Yorumla
1 yılsiz kalkıp bekar insanlara herşeyi serbest görürseniz , bu gayet tabii bi netice.
bi de, eski-yeni nesil farketmez, insanlar sabırlı ve detaylı yapıcılık yerine, anlık çözüm üretme peşinde. bu şekilde yürümüyor işte.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evlenecek çok ama ortam gergin, ekonomi berbat, insanlar güvenilmez. Risk getiri oranı çok düşük yanii 😁 Yoksa şartlar elverdiğinde istekli olan çok olur.
15 Yorumla
Soran1 yılŞartları el verenler hiç evlenmiyor merak etme
Soran1 yılSon sözüne katılıyorum doğru evlilik yapan bekar dan rahat yaşıyor 😂
Soran1 yılDoğru
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBedava sevgili aşk adı altında kendini et pazarı yapan kızlar yuzunden
22 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru onlar batırdı bir de onları kabul eden erkekler
- 1 yıl
Erkekler için bedava a... m bedava yemek gibidir. Ben böyle deyince geri kafalı oluyorum evlenmeden el ele tutusmayim diyorum ama evlenmeden aynı evde yasiyorlar
1 yılHer iki cins de birbirine b. k attığı için olabilir mi mesela. Kızlara sorsak evlenecek adam kalmadı, erkeklere sorsak evlenecek kız kalmadı. Bu da bir kısır döngü olarak devam ediyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü erkek için mantıklı değil. Eskiden evin reisi olmamnın bir mantığı vardı şimdiyse yok, ne sözün geçer ne saygı duyulursun ne de sevilirsin...
10 Yorumla
1 yılÇünkü herkes o kadar sahte ki... Sevgileri, aşkları, falan hepsi çünkü rol yapıyor tüm insnalar. Tek istedikleri cinsellik başka bişey değil.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet maske maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Kimsenin kimseye güveni, anlayışı ve en önemlisi cinselliğin artık her mecradan rahatlıkla yapılabildiği gerçeğinden dolayı
01 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılHepsini kaptik cunku 😅🤣
Erken kalkan yol alir 😝11 Yorumla
Soran1 yılHepsini demen den anladım ☺
Gizli Üye(25-29)1 yılGüven kalmadı çünkü insanlara. Herkes menfaat peşinde, kullanmak peşinde özellikle bu sitede sorulan sorulardan görüyorum ki hiç ar namus kalmamış midem bulanıyor okurken
11 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılÜlkenin durumu ortada
Millet bakarken bile mutsuzken nasıl evlensin
22 Yorumla
Soran1 yılO da doğru
- 1 yıl
Ha mutluluk getirecekse evlenir herkes ama ekonomik durum berbat
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü çok ahlaksız bir millet olduk! Çünkü hep hakettiğimzden ya da ulaşabileceğimizden fazlasını talep ediyoruz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılseks yapmak basitleştikçe erkekler neden evlenmek istesin. Bütün mesele bu.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet basit bazıları
Gizli Üye(36-45)1 yılAslında var ama ne yazık ki günümüzde ilişkiler öyle bir noktaya gelmiş ki artık kimse kimseyi sevme zahmetinde bulunmuyor kadınlar efendi erkeklerden hoşlanmazken erkeklerde bakire kadın bulamıyoruz diye dert yanıyorlar
00 Yorumla
1 yılBu soruyu soran içinde bir başkası soruyor döngü böyle böyle gidiyor
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru doğru
1 yılEvlilik eskisi kadar gerekli görülmediği için çocuk dışında herseyi bekarken de yapabiliyoruz artık neden evlenelim
00 Yorumla@wishleon biz çekiliyoruz Allah bulamayanlarada versin
03 Yorumla
Soran1 yılMaşallah maşallah
Gizli Üye(30-35)1 yıldoyumsuzluk, elde ettiğini küçümseme, dışarısı ile karşılaştırma, emeği görev sanması, ona verdiklerini göremeyecek kadar bencil olması, ailesinde sağlıklı ilişkiler görmemesi vb.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekler artık evlenmek istemiyor. Onumuzdeki yıllarda bekar kızların sayısı hayli artacak. Erkek kıtlığı yakında. Gunu birlik yaşamayı tercih ediyorlar. Maddiyat önemli faktör
02 Yorumla- 1 yıl
Suriyeli mülteciler ne güne duruyor madem Türk erkekleri evlenmiyor sizde mültecilerle evlenin sjsjsjjs
Soran1 yıl@karelmirystraat lütfen bulaşmayalım yorumlardaki insanlara
1 yılKalmadı diyenler de çoğaldı nedense. Herkes evlenilecek kişiyse neye kime bu şikayet
03 Yorumla
Soran1 yılSizi okudukça daha iyi anlıyorum
1 yılKadınlar iş hayatında olmaya devam ettiği ve feminist kafalar olduğu sürece evlilik zor
05 Yorumla
Soran1 yılÇoğu da çalış diyor
- 1 yıl
Dedim ya feminist kafalar olduğu sürece evlilik zor. Ama kadınlar kendileri etti kendileri buldu. Feminizm diye tutturan senin hemcinslerindi. Erkekleride prenses yaptınız bu sayede.
Soran1 yılDüşüncelerin çok yobaz ve bağnaz. İyi bir düşünce değil. Kadınlar erkekleri dinledi zamanın da evlerin de oturdular önlerine yemek koydular çocuklarınızı adam ettiler bugünlere getirdiler siz ne yaptınız?
Zaten benim parama muhtaç benim elim de dediniz. İstediğiniz gibi psikolojik şiddet fiziki şiddetlerde bulundunuz. Cinayetler işlediniz. İnsan olsaydınız insan gibi davransaydınız feminizm olmazdı. Olan şeylerin sebebi vardır. Senin de bir annen vardır. O annen seni bugünlere kolay getirmiyor. Emek harcıyor. Kadınları aşşağıda görmeniz hoş değil. Bu hayatta sizin yaşama hakkınız olduğu kadar kadınların da var. İster kabul edin ister etmeyin. Yasal olarak da bu böyle. İyiki de böyle.
Soran1 yılSenin kızın olsa bu tür bir erkek ile evlenmesin den yana olur musun aceba şiddete meyilli istediği gibi ezen kullanan sonra da kapıya atan. Vicdanınız olsun biraz. Kadınlar çalıştı böylelerine boyun eğmedi helal olsun.
- 1 yıl
👍🏻👍🏻👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Evlenecek kişi kaldı var ama göz var bakmak var siz bakıyorsunuz görmüyorsunuz
14 Yorumla
Soran1 yılGördüğümüz için yok diyoruz
Soran1 yılHerkes siz değil ki maskelileri eşi yapsın önemli olan sadakat güven huzur sevgi sahte samimiyet değil.
Evlenip balayına gideceğime evlenmeyip alayına giderim lan
11 Yorumla
Soran1 yılEvet soruya örnek
1 yılEvlenmektense, sorumluluk almak yerine haz alıyor insanlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu mesajı gezegenlerde saklanan. bekar kızlara yolluyorum biz burdayız ve bekliyoruz ben optimus bekar
13 Yorumla
Soran1 yılAhahaha
Cevap sahibi1 yılSu anda asıl sorun kimsenin birbirine güvenmemesi her gün çıkar haberler duyduklarımiz bu yüzden hep şüphe hep şüphe bu nedenle benim gibi optimus bekarlar gümbürtuye gidiyor
Soran1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Evlenilecek para olmadığında , evlenmek çok pahli ondan.
00 YorumlaKadınlar bakire değil erkekler bakir kimse kimseye evlenmek için bakmıyor yatak kafasında
00 Yorumla
1 yılÇoğu kişi günlük yaşıyor. İleriyi düşünmedikleri için...
00 Yorumla
1 yılSosyal medya olduğu sürece bu günleri ararsınız. Daha da kötüye gidecek.
00 Yorumla
1 yılİki taraf da böyle düşünüyor herkes nasıl olduğunu yazmalı söylemeli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEkonomik şartlardan dolayı ve kadınların her şeyi bizden beklemesi erkekler olarak evlilikten soğuttu. Bir soruda evi ve arabası olmayan erkekle evlenilir mi diyordu.
00 Yorumla
1 yılKadınlar erkeklere, erkekler kadınlara güvenmediği için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl kalmadı kriterlerinizi biraz düşürün biri sürü evlenecek erkek var
Evi olsun arabası olsun Zengin olsun diyorsunuz
Herkes öyle değil08 Yorumla
Soran1 yılDemeyince de aynısınız değişen bir şey pek yok kadın yokluk da erkek varlık da belli olur
Cevap sahibi1 yılİşte sorun da burada ya her kadın yokluğu tercih etmiyor günümüz de
Çok şükür kimse yoklukta değil
Ama işte lüks yaşam şartları sunamaya bilir günümüzde bir çok insan
Soran1 yılHer kadın da lüks yaşamın peşin de değil bence genelleme doğru değil her erkek bir olmadığı gibi kadın da bir değildir
Cevap sahibi1 yılDoğru genelleme konusunda haklısın ama çoğu kadın böyle düşünüyor bunu ikimizde biliyoruz
Soran1 yılİki taraf için de maalesef düşünceler vasat olanlar var
Cevap sahibi1 yılEvet kesinlikle katılıyorum size iki taraf için geçerli
Sizin düşünceleriniz neler?
Soran1 yılEvliliğe bakış açım tamamen duygu odaklı benim. İki kafa yapısının uygun olması gerekiyor diye düşünüyorum. Biri A deyip biri Z derse zor. Boşanmayla sonuçlanıyor böyle ilişkiler birbirine anlayış güven sevgi saygı olduktan sonra o evlilik sağlamdır. Ama güven yok sevgi saygı yok çabuk bozulur
Cevap sahibi1 yılKesinlikle katılıyorum sana düşüncelerin çok güzel
Bence de duygu odaklı olmalı ilişkiler
Saygı sevgi en önemlisi güven olmalı yoksa dediğin gibi pek sağlam bir ilişki olmaz boşanmakla sonuçlanir
Gizli Üye(30-35)1 yılOrtalık karıştı düzen bozuldu yetiş ya Muhammed ( sav)
https//m. youtube. com/watch? v=553eHFYYfV010 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMaalesef düzgün sevecek adam kalmadı evlenenler de aldatıyor erkeklere hiç güvenmiyorum
15 Yorumla- 1 yıl
Biraz önyargılı mısınız acaba
Soran1 yılBende ya haklısın vallahi ortalık kötüleşti iyice
Cevap sahibi1 yıl@1adam1sensiz sanmıyorum önyargılı olduğumu erkekler sırf heyecan için bile eşlerini aldatıyor seviyorken bile çok tuhaf bi dönemdeyiz ben güvenmiyorum yoksa çok isterdim anne olmayı ama bu gidişle zor çok zor
- 1 yıl
Genelleme yapmamaniz konusunda size tavsiyede bulunmak istiyorum
- 1 yıl
Kadınlarda daha çok bence
1 yılKızlar rahat çünkü gerek giyim tarzları gerekse ilke önem vermemeleri erkekleri de abazalaştırdı kim niye evlensin bu kadar çok basit kolay elde edilen aile sevgisi görmemiş kız varken?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 yılZira tam istediğim gibi biri çıkmıyor karşıma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDüzgün biri çıkmıyor maalesef karşıma, kaç kıza ciddi amaçla yaklaştım baktım ki takılma peşinde veya para avcısı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaldı #net
Peki sen hazır mısın? Sen öyle bir insana hazır mısın?
00 YorumlaŞimdi kendimden pay biçeyim bu yaşıma kadar ne bir kızla oturmuşumdur konusmusumdur başbaşa nede sevglilik ve bu yüzden istediğim kriterler benim gibi birisi olması bu kişi olmayınca otomatikman düşünülmüyor evlilik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZaten ben evlilik insanı değilim. Evlenmek çocuk diyen benden uzak olsun
01 Yorumla
Soran1 yılYaş 36-45 diyor doğruysa boş ver abla zaten yolu yarıda
Gizli Üye(18-24)1 yılKadınlar şiddete maruz kalmaktan , erkekler de süresiz nafakaya tabii tutulmaktan bıktı da ondan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenilecek erkek sevmez kadın ruhu. Kadınlar onları süründüren erkek sever
00 Yorumla
1 yılBen varım. Ama çoğu konuda ortalamanın ( Tip hariç) üstüne olduğum için benden çekiniyorlar ve evliliği bırak sevgili bile olmak istemiyorlar...
00 YorumlaAyy benimki dönüş yaptıııı , mutluluktan uçuyorumm
ben bulduummmm
03 Yorumla
Soran1 yılFake hesabın mı 😅
Soran1 yılOkey baby
değişik bir konu ya gerçekten ne diyeceğimi bilemedim
01 Yorumla
Soran1 yılPeki
1 yılKısmet her şey. Dünya nüfusu 8 milyar. Kalmadı demek yanlış, henüz kısmetin gelmemiş demek doğru.
01 Yorumla
Soran1 yılKader kısmet biraz da elinde çabalayınca da olmuyor
1 yılBunu bende çok kez soruyorum ama anlam veremiyorum ortalık değişti biz bi yusuf güneye soralım
00 YorumlaAslında var ama güven yok
16 Yorumla
Soran1 yılGüven çok önemli sevgi den bile haklısın
Soran1 yılEvet
Soran1 yılNe geldi
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılAslında çok kişi var bekâr
01 Yorumla
Soran1 yılDolu
Ortalık karıştı düzen bozuldu
01 Yorumla
Soran1 yılYess
- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi