Annemin her şeyime karışması beni delirtiyor !

Arkadaşlar ben 25 yaşında bir bayanım . Ve pekala artık kendi kararlarımı ve tercihlerimi yapacak yaşta ve olgunluktayım . Ama ben bunu anneme anlatamıyorum . Ben sigara tüken biriyim ve bunu bırakmak benim elimde değil . Annemin sürekli odamda uyuşturucu maddesi arar gibi sigara aramasından bıktım . Sürekli çantamı kontrol ediyor , odamda dolaplarımı kurcalıyor , sebep ise ; sigara paketi var mı yok mu diye . Ben artık sıkıldım bu hareketlerinden . Ben saygıdan dolayı yanlarında içmiyorum diye iyice saçmaladılar zorla al sigarayı yanlarında iç diyor şeytan . Yaa ben artık 25 yaşındayım , bir ergenmişim gibi muamele yapmalarından bu kadar karışıp boğmalarından bıktım . Vee evet arkadaşlar gerçekten boğuluyorum . Kesinlikle özel hayatıma saygı yok . Annem apı fılan calmadan birden odama giriyor , sigara içiyor uyum diye kontrol ediyor . Sigara kokusunu aldığında tüttürmuşsun yine diye başlıyor sövmeye . Yahu ben içmiyorum demiyorum zaten , içen biriyim ama bu üzerimde ki baskı ve saygısızlık nedir böyle?! Şimdi yine kavga ettik , ve çok ağır sözler söyledi bana . Arkadaşlar zaten bunalımdayım zor bir süreç geçiriyorum , bir de annem böyle üstüme geldikçe kafayı oynatacak gibi oluyorum . Sevgilimden yeni ayrıldım , işimden de öyle . ve annem o kadar ağır konuştu ki dedi ki ; işte bu sigara yüzünden tüm kısmetlerini kapadın . sevgilinde o yüzden terketti seni . sigara içen kadına o****pu derler , ıste kısmetlerın hepsi bu yüzden gitti "dedi . yaa ne alaka benim sevgilimle ayrılık sebebimin sigarayla ne alakası var yaaa :@ artık dayanamıyorum bu anneme . sizce ne yapmam gerekiyor ? sızce annem normal mı ?
Annemin her şeyime karışması beni delirtiyor !