Aşık Oldum Ama Çok Korkuyorum.

Derdime bir çare bulun nolursunuz...18 Yaşındayım.Dershanede sınıfımda ki bir çocuğa aşık oldum aynı sınıftayız aynı sıra hizasında oturuyoruz.Ama o benden büyük 20 yaşında.Bundan çok önce başımdan kötü bir aşk hayatı geçti ve kapattım kendimi aşk'a vs. ama dershane başlayıp bu çocuğu görene kadar sürdü herşey.Önceleri kabul etmek istemedim ondan hoşlandığımı ama zamanla yenildim duygularıma.Derslerdeyken biri birşey söylediğinde gülerken bana bakıyor dersde iletişimdeyiz terasda sigara içerken bana bakıyor cuma günü sınıf değiştirmek istediğini söyledi bana ve sende gel dedi seninde mat 2 dersini görmen gerekiyor dedi.Ama benim daha matematikden temelim bile olmadığı için gitmek istemiyorum sınıfımdan bir yere hem 1 ay sonra bizim sınıfımıza da koyacaklarmış neyse zaten konumuz bu değil.Konu şu?Giderse ne yaparım?Artık nasıl görürüm?Gidip duygularımı söyliyeyim ya da belli edeyim diyorum aklıma karanlık geçmişim geliyor ve geri çekiliyorum.Şu zamana kadar hiç sevgilim olmadı.Sevdiğim 1 kişi oldu oda tek taraflı işte...Bu da böyle olsun istemiyorum.Ama gitmesini de istemiyorum,onu kaybetmek istemiyorum?...
Aşık Oldum Ama Çok Korkuyorum.