Ayrılırken söyledikleri ?

Sevgilimle yeni ayrıldık . Bir tartışma sonrası ayrılmak istedi benden . Ben ise ayrılığı kabul etmedim ve ısrarla bir şans istedim ondan . Telefon görüşmemiz öyle garip bir hal aldı ki adeta şoka girdim . Karşımda sanki sevgilim değil de babam vardı , nasıl bu kadar soğukkanlığını koruyup mantık çerçevesinde konuşabildi şaşkınım . Ben ayrılmak istemediğimi söylediğimde bana dedi ki ; Sen aşk kadınısın , aşka değer veriyorsun . sevip sevilmek istiyorsun . aşk senin için her şey . o yüzden senin beklentilerini karşılayacak biriyle olman seni mutlu edecektir . benim içinde geçerli bu durum . ben aşk adamı değilim biliyorsun , ben bir mantık adamıyım . beni de anca aşk kadını olmayan mantık kadını mutlu edebilir :o biz birbirimizi mutlu edemeyiz , beklentilerimiz farklı ve birbirimizin beklentilerini karşılayamayız . senin sevilmeye ihtiyacın var , ve ben seni senin beni sevdiğin gibi sevemem , seni mutlu edemem çünkü ben aşk adamı değilim "dedi . resmen şoka girmiş durumdayım arkadaşalar :o ben bitmesin diye ağlarken söyledi bunları . üstelik oldukça soğukkanlıydı . bir de beni teselli etti arkadaşını teselli eder gibi bana dedi ki ; zamanında ben de aşk acısı yaşadım , ama emin ol geçiyor , kendini ilk başta kötü hissediyorsun ama sonra iyiki olmamış diyorsun , emin ol bundan birkaç ay sonra bu adama niye yalvardım diye pişman olacaksın " dedi :o arkadaşlar ben ciddi şoktayım . Çıkamıyorum bu şokun etkisinden . Yani ben ağlarken , ben ilişkimiz bitmesin diye ona yalvarırken , onun bu kadar soğukkanlı bir şekilde bu cümleleri söylemesine çok şaşkınım . sanki benim sevgilim değilde babam ! sanki ben bitmesin diyte ağladığım kişi o değilde 3. tekil şahıs olan herhangi bir kız arkadaşım ! şimdi ben neye üzüleceğime şaşırmı durumdayım . ilişkimin bitmesine mi , sevgilimin mantık çercevesiyle konuşup baba nasihatları vermesine mi , bu ilişkiden hiç ümidim kalmamasına mı üzüleyim bilemedim :( Afadersiniz ama keşke agzıma sıçsaydıda bunları söylemeseydı . sevdigim adamdan bunları işitmek çok zoruma gitti . bu ilişkiden hiç ümidim yok malesef :( döneceğinide hiç sanmıyorum , dönecek adam böyle konuşamazdı çünkü :( nasıl unutucam bilemiyorum :(
Ayrılırken söyledikleri ?