Sevgilimle yeni ayrıldık . Bir tartışma sonrası ayrılmak istedi benden . Ben ise ayrılığı kabul etmedim ve ısrarla bir şans istedim ondan . Telefon görüşmemiz öyle garip bir hal aldı ki adeta şoka girdim . Karşımda sanki sevgilim değil de babam vardı , nasıl bu kadar soğukkanlığını koruyup mantık çerçevesinde konuşabildi şaşkınım . Ben ayrılmak istemediğimi söylediğimde bana dedi ki ; Sen aşk kadınısın , aşka değer veriyorsun . sevip sevilmek istiyorsun . aşk senin için her şey . o yüzden senin beklentilerini karşılayacak biriyle olman seni mutlu edecektir . benim içinde geçerli bu durum . ben aşk adamı değilim biliyorsun , ben bir mantık adamıyım . beni de anca aşk kadını olmayan mantık kadını mutlu edebilir :o biz birbirimizi mutlu edemeyiz , beklentilerimiz farklı ve birbirimizin beklentilerini karşılayamayız . senin sevilmeye ihtiyacın var , ve ben seni senin beni sevdiğin gibi sevemem , seni mutlu edemem çünkü ben aşk adamı değilim "dedi . resmen şoka girmiş durumdayım arkadaşalar :o ben bitmesin diye ağlarken söyledi bunları . üstelik oldukça soğukkanlıydı . bir de beni teselli etti arkadaşını teselli eder gibi bana dedi ki ; zamanında ben de aşk acısı yaşadım , ama emin ol geçiyor , kendini ilk başta kötü hissediyorsun ama sonra iyiki olmamış diyorsun , emin ol bundan birkaç ay sonra bu adama niye yalvardım diye pişman olacaksın " dedi :o arkadaşlar ben ciddi şoktayım . Çıkamıyorum bu şokun etkisinden . Yani ben ağlarken , ben ilişkimiz bitmesin diye ona yalvarırken , onun bu kadar soğukkanlı bir şekilde bu cümleleri söylemesine çok şaşkınım . sanki benim sevgilim değilde babam ! sanki ben bitmesin diyte ağladığım kişi o değilde 3. tekil şahıs olan herhangi bir kız arkadaşım ! şimdi ben neye üzüleceğime şaşırmı durumdayım . ilişkimin bitmesine mi , sevgilimin mantık çercevesiyle konuşup baba nasihatları vermesine mi , bu ilişkiden hiç ümidim kalmamasına mı üzüleyim bilemedim :( Afadersiniz ama keşke agzıma sıçsaydıda bunları söylemeseydı . sevdigim adamdan bunları işitmek çok zoruma gitti . bu ilişkiden hiç ümidim yok malesef :( döneceğinide hiç sanmıyorum , dönecek adam böyle konuşamazdı çünkü :( nasıl unutucam bilemiyorum :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurumun zor. Ya dediği gibi yap unut gitsin yeni aşklara yelken aç ya da değiştir kendini ne bileyim olgunlaş, mantığını da sok devreye. Öncelikle yeni bir hayat çiz kendine.. Odanın şeklini giysi dolabını hobilerini değiştir mesela. Eski sevgiline sadece aşk kadını olmadığını kanıtla böylece sana geri dönecektir. Onsuz da mutlu olacağını göster. güçlü kadın imajı çizersen onu etkiler ve pişman edersin. sürekli onu görebileceğin bir ortamda mısın peki?
128 Yorumla
Soran+1 yılhayır irtibatımız tamamen koptu . o böyle konuşunca ben çok kötü oldum kendimi iyice kaybettim delirmiş gibiydim adeta . deli gibi ağladım ve beni her yerden engelledi . whatsaptan , faceden , telefon no mu bile engelledi . şoktayım biliyor musunuz ciddi bir şoktayım . arkadaşımla konuşmuş arkadaşıma demiş k ; " X çok kötü durumda , onun yanında ol , ona destek çık yalnız bırakma onu . ona beni kötüle gerekirse , sana hakkım helaldır . eğer beni unutacaksa ona beni kötüle kızmam hakkım helal "
Soran+1 yıldemiş . çok şaşkınım . onu kötü bilmemi istiyor , inanılmaz şaşkınım
Cevap sahibi+1 yılYa durup dururken buu yapması çok ilginç ilişkiniiz ne kadar sürdü. belki baska sorunları vardır seni sevmediğinden emin misin?
Soran+1 yılkışın tanışmıltık . 3 ay çıktık ayrıldık . sonra yaz başı tekrar basladık , geçen hafta bitti işte . ve bır sorunla bu hadde gelmesi hele hele sanki kafasına silah dayamıslarda ayrılmak zorundaymıs gibi arkadaşıma bu sekılde konusmasına hiç anlam veremedim . ınanın sevıp sevmedıgını bile bilmiyorum ama su sozlerı soyleyen bır adamın sevdıgıne ınanamam ben zaten . kızkardesının payı var dıye duusnuyorum ben .
Cevap sahibi+1 yılkız kardeşi ne alaka ki? eğer sevmediğini düşünüyorsan unut gerçekten, ve dediğim gibi hayatına baska yönler kat değiş geliş, utandır onu.. Ama bu sıradan bir ayrılık değil belli ki uzun süre düşünmüş tasınmıs, ayrılmak için ortamı hazılarmıs konusmalarından bunu anlıyorum. evleriniz yakın mı? hiç ortak noktanız var mı? nasıl tanıstınız mesela?
Soran+1 yılçok doğru tespitlerde bulunuyorsun gerçekten . bu birden bıre verilen bir karar değil bence de .zaten son 2 haftadır benımle buluşmaktan kaçıyordu . sürekli bir şeyleri bahane ediyordu buluşmamak için . tartışma sebeplerimiz ; benim eski ilişkilerini irdelememle başladı . ama gereksiz yerede irdeledğimi düşünmüyorum . çünkü adamtüm görüştüğü kızları facesinde tutuyordu silmemişti hiçbirini . ben bunu kaldıramadım. sonra bunun facesinden bir kız dikkatımı cektı . sevgilimin birkac fotosunu begen
Soran+1 yılsoruyorum kızı tanımıyorum dedi . ama ben resmen kıl kaptım kızdan . bizi kızkardeşi tanştırmıstı kısın . yazın tekrar başlayınca kızkardesine soylemedık ilişkiyi . gizledik . sonra ben bu kıl kaptıgım kızdan suphelenınce mecburen kız kardesıne ılıskıye tekrar basladıgımızı soyledım . ılk benden duydu kız . ve bıraz trıbe gırdı ondan gızledıgımız ıcın . ama gızlememe sebebımız abısıydı . sonra kardesıne sordum bu kız kım dıye. kardesı ılk basta eveledı geveledı ama her seyı acıkladı
Soran+1 yıldedi ki ; ben sizin yenıden sevgılı oldugunuzu bılmıyordum . ee abıme dolayısıyla evlenılecek kız aramalara devam edıyordum . bu o kızlardan bırıydı . abımı bu kızla gorusturdum ama abım elektırık almadı ve gorusmedı bır daha kızla dedı . madem elektırık alamadın ne dıye hala lıstende bu kız senın dı mı ?_ ve elektırık alamadıgın kız senın fotolarını neden hala begenıyor dı mı ? begenır cunkuı sen onu lıstende tutarak kıza umut vermıs oluyorsun . sence ben bu kıza takmakta haksız mıyım ?
Cevap sahibi+1 yılTabi ki de haklısın canım, elektrik meselesi değildir belki sonucta mantık adamı, mantık evliliği kurmak istiyor olabilir. Ayrılmanızda kız kardeşinin payı var kesinlikle, peki bunu ona sordun mu neden silmedin diye? Ama kesinlikle ayrılma nedeni birden oluşmadı o baska seyler düşündü, ayrılmasına baska seyler neden oldu? öncelikle onu bulman gerekiyor. Şu ortak arkadasınızla konusmaya devam et sen (hani kötüle beni dediği) o öğrenir öğrenirse.. evleriniz yakınsa takip ettir çocuğu derim
Soran+1 yılbu sebeplerden dolayı tartısıyorduk son ıkı haftadır . sonra ben ılıskımızı kızkardesıne soyledım dedım . oradan da bı tartısma yasadık nıye soyledım dıye tartıstık . sonra bız kızkardesıyle telde dedıkodu yapıyorduk sevgılım hakkında . kızkardesı bana abısının zamanında aynı anda uc kızı ıdare ettıgını soyledı . ama yaptıgını yanlıs olarak gormuyordu . cunku abım evlenmek ıstıyordu zaman kaybetmek ıstemıyordu , o yuzden aynı anda uc kızla gorustu dedı . uc kızdan ıkısıde arkadasmıs :o ben bunu
Soran+1 yılben bunu öğrenınce şoka girdim aynı anda uc kızı ıdare etmesıne , ve bunun yanlıs oldugunu dusunulmemesı benı panıklettı . bılemezdım bana da aynısını yapmayacagını . ve kardesının bu sırrını ıcımde tutamadım daha fazla . ısım vermeden sordum boyle bır sey yaptın mı dıye . evet yaptım dedı , ama ıkı kızın arkadas oldugunu bılmıyordum dedı . yalana bak yalana ! neyse konu orada kapandı . sonra bu gıtmıs kardesıne catmıs . kardesıde bana hakaretler savurdu . ben ses etmedım agzımı acmadım
Soran+1 yılofkesını anlayıp sessız kaldım , tum hakaretlerı yuttum . yınede kusluk olmasın aramızda dıye kardesıne ozur mesajı attım gonlunu almaya calıstım . bu kızda sevgılıme demıs kı ; xle evlenır mısın ne yaparsan yap ama ben sızın evınıze adım atmam " demıs . sonra sevgılımde ılıskıyı bu sozlerle bıtırdı ıste
Cevap sahibi+1 yılBence bu üç kişi olayı seni sevgilinden soğutmak için yapılan planlardan biri.. kızkardeşiyle ortak çalısmışlar resmen. Açıkcası bana pek gerçekçi gelmedi. yani eğer sevgilin arkadasına ''beni ona kötüle, soğut'' gibi şeyler dediyse, kendi kız kardeşine hayde hayde demiştir. inanmadım yani. ortada büyük bir dolap dönüyor, sevgili takip ettir ve facebookunu caldır. Bir hacker bul para karsılığı yaptır bunu. bu arada yaşlarınız kaç? sevgilinin senin ve kız kardeşin?
Soran+1 yılvalla ortalarda ne dönüyor ben de anlamadım . ama var bı işler . ama ne oldugunu hala ne sebepten dolayı ayrıldıgımızı kestiremedim . ona sorarsan , geçmiş ilişkileri didiklemem bizi bu hadde getirmiş . ama şu olanlar normal mi nasıl didiklemeyeım yaa . adam ayrıldıgı sevgılılerı faceden sılmıyor , benımle beraberken kızkardesının buldugu kızla gorusuyor. bunları bılıpte sakın nasıl olabılırım kı ben . bu arada sevgılım butun bu kavga gurultu kptuktan sonra yanı ayrıldıktan sonra arkadasıma
Soran+1 yılbenı kotule dedı . ayrılmadan once demedı . ayrıldıktan sonra ben delırmıs gıbı aglayınca arkadasıma oyle demıs . ama hala bende sırf kardesı oyle dedı dıye ılıskıyı bıtırmıs olmasına anlam veremıyorum . yanı allah askına ne olmus sankı kardesının soyledıgı seyı abısıne soyledım dıye kardesı bunu nıye u kadar olay yaptı anlamıyorum bıle ben . sonucta onu ıspıyonlamadıım kı ben , kendımle alakalı bır durum bu . yanı sen boyle bır sey duysan ıcıne atar mısın ? ıllakı soylersın dı mı
Soran+1 yılben bunu soyledım dıye kardesı telde bana bas bas bagırdı , sen bızım aramızı bozmaya calısan abımı kendıne cekıp benden uzaklastırmaya calısan kıskanc fesat kızın tekısın . goreceksın abım sana da aynısını yapacak , senden ıyısını buldugu an kıcına tekmeyı o da basacak dedı . ınan var yaa ofkesını anladım ve karsılık bıle vermedım . o sureklı azarladı hakaret ettı bana . sonra telı kapatık ben kızın gonlunu almak ıcın ozur mesajı attım . bu seferde attıgım ozur mesajı dert oldu sevgılıme .
Soran+1 yılben hala neden kızkardesıne mesaj atıyormusum . yahu ben kotu bır sey mı attım sankı , ozur dılemısım bunda ne var ? adama her seyım bır anda batmaya baladı . ben yapıcı olmak ıcın ugrasıyordum ama o yıkmak ıcın buyuk savas verdı . ayrıca hacker nasıl bulabılırım kı ?
Soran+1 yılyasımızı sormussun ; ben 23 sevgılım 33 kızkardesı 22 evlı bu arada kız .
Cevap sahibi+1 yılşimdi kendimi senin yerine koyup en bastan beri yapacaklarımı yazayım, benle beraberken baskalarıyla görüşen biriyle asla olmam, basta ben ayrılırım, hadi o önce davrandı ayrılmak istedi desek, ses etmem yolun acık olsun der ceker giderim asla ağlamam aşktan gebersem bile ki 4 ay önce bunu yaptım. ama sen belli ki duygularına dışa vuran birisin ben içime atar orda yasarım. senin olayda büyük bir belirsizlik var. sevgilini takip ettir, ve face hesabını hackle baska türlü öğrenmen imkansız.
Soran+1 yılyaa ben neden ayrıldıgımızı bılsem yoluma bakacam , ama neden ayrıldıgımızı bıle anlamadım ki . kızkardesınden dolayı mı , sevgılılerını dıdıklemem mı , sorun ne ınan anlamadım hıcbır sey . kardesınden dolayı olsa ; ben kardesıne bır kotuluk etmedım , kardesı hakaret ederken bıle tek kelıme etmedım yapıcı olmayı tercıh edıp yedıgım hakaretlere karsılık ozurler dıledım kızdan . yanı nasıl bu olay bızı bu hadde getırır ben ınan anlamıyorum . ortada baska seyler donuyor, ama kızkardesı buyuk etken
Soran+1 yılbundan eminim . bu ısın gercegını ogrenseydım rahatlıcam bır nebze . ve ayrca boyle bır adama degmeyecegını cok ıyı de bılıyorum . bana yasattıkları gordugun uzere hep hayal kırıklıgı malesef :/
Cevap sahibi+1 yılO zaman çık karsını '' yoluma bakmamı istiyorsun, seni unutmamı baska bir adama aşık olmamı istiyorsun madem her şeyi açıkla bana.. ne gizliyorsan ayrılma nedenin her neyse söyle bana de? her ne olursa olsun tek soru sormıcam ve bir daha da asla seni rahatsız etmicem, varlığımı bile hissetmiceksin yemin ederim, ama her şeyi anlat de.'' emin ol en iyi bu
Soran+1 yılbunu yaptım facede yazdım boyle , ama cevap bıle vermedı . mesajlarımı okumadan sılıyor . ama engellemıyor . dıger her yerden engelledı ama . nomu bıle engelledı . faceden engellemıyor nedense .ben de gurur yaptım ebgelledım bugun onu . facesını hackelemeyı ısterdıma ama , keske yapan bırını bulabılsem .
Cevap sahibi+1 yılbilgisayar programcısına git, belli bir miktar para teklif et yapar diye düşünüyorum. yani illaki biri yapar arastır bulursun. facesini hacklersen her şey çözüme kavusur eminim buna.. hemen yarın sabah bilgisayar programcısına felan git şu format atanlara. anlat derdini para teklif et ne kadar yaparsınız bunu de.
Soran+1 yılbenım agbımde aslında bılgısayar programcısı ama bunu abımden ısteyemem tabı :D ınsallah bulabılırım hackeleyecek bırını , ama buldugumda da facesınde cok ıc acıcı seyler gorecegımı de pek sanmıyorum zaten :(
Cevap sahibi+1 yılolsun iç açıcı olsun olmasın en azından gerçekleri öğrenmiş olursun buda yoluna devam etmeni sağlar
Soran+1 yılıns . bıran once ogrenırım . ve bıran once unuturum :(
Cevap sahibi+1 yılinsallah canım bol şans
En İyi Cevaplar
sevmiyosa neden cıkıyo ya gerizekalı seni üzeceğini biliyo madem her seyin farknda neden kndine asık edip cekip gidiyo
14 Yorumla
Soran+1 yılhay agzını opeyım arkadasım . sankı benı tanıdıgında ben asktan uzak bır kadın mıydım ? hayır ! en basından beri biliyordu hassas, kırılgan , naif ve aşka cok deger veren bırı olduğumu . bunu şimdi mi öğrendin de kendine aşık edip hayatıma sıçıp gidiyorsun ?! o kadar zoruma gittiki anlatamam . yaa ben sana oynamadım ki ben en başından beri böyle bir kadındım . madem aşk adamı değilsin ne işin var benimle , ne diye benim hayatıma giriyorsun di mi .
Soran+1 yılAllah hepsinin belasını versin canım amin . dönecek adam bunları söylemezdi canım , dönecek adam kavganın esiriyle kin kusar agzına sıcar . bu adam kavga etmişiz o kadar sakin ki mantıklı mantıklı cumleler kullanıp çekip gitti .
Adam acıdan zevk alan tiplerden. Ayrılıp zevkini çıkarcak. Psikolojik bir rahatsızlık. Ya da seni sevmiyordu ve bu bahanelere başvurdu. Öğrenmek istiyorsan üzerine git. Eğer sorunluysa seni tekrar sever değilse hiç senin olmamıştır. Aslında her ikisi de kötü.
167 Yorumla
Soran+1 yılhıc sevmemıs bence .
Soran+1 yılişte benı yıkanda bu zaten . ben kimin için savasmısım , kimin için gecelerce uykusuz kalmısım diyorum . kimin için cabaladım diye sordugumda o kisiyi bulamıyorum . ne umdum ne buldum . o kadar cok sabrettım ki her olumsuzluklara ragmen o kadar cok ezdırdım ki kendimi , sonuc kocaman bır hıc baska bır sey degıl .
- +1 yıl
Bak gerçekten herkese yaptığım öneri şu : eğer birisinden hoşlanıyrsanız kendinizi kaptırmayın, ona kul köle olmayın. En son evlenene kadar mesafeyi koruyun. Yoksa o sizden sıkılır ya da siz ondan. Bu olmazsa o seninle oynuyor olabilir. Ama hala onu seviyorsan deneyebilrisin. Gidip onunla konulabilirsin.
Soran+1 yılevet mantıklı olan budur zaten . ve ınanın ben ilk defa bırıne kendımı bu kadar kaptırdım . her zaman benım de felsefem budur . asla bır adama duygularımı acmadım , asla hıcbır erkegın onunde egılmedım . sadece bunun karsısında kuculdum sadece bunun karsısında egıldım ezdırdım kendımı . ama yanlıs bır adama yaptım . ne yaparsam yapayım olmaz artık gerı donmez bunu hıssedıyorum . olayların gelısmesını asagıda kı gızlı kullanıcalardan olan bayan uyeye acıkladım . orada okuyabılırsın gelısmelerı
- +1 yıl
Kız kardeş, üç kızı idare etme ve evlenilcek kız meselesi çok derin. Ailesi senden hoşlanmıyor olabilir, ya da şimdilik kız kardeşi, bunun dışında üç kız meseesi de psikolojik bir sorun. yani bir yandan evlenilcek kız arıyor bir yandan üç kız idare ediyor vs. Başka işler var altında. Kız kardeşinin bulduğu kız, kız kardeşin arkadaşı olabilir, kız kardeş bu yüzden yalan uyduruyor olabilir y ada dah farklı birşeyler. Altında bişeyler yatıyor ama şunu hissediyorum ki bu adam seni sevmiyor
Soran+1 yılevet bır seyler kesınlıkle var ben de bunu hıssedıyorum . yalnız aynı and uc kızı ıdare etme olayı bundan 5 yıl once olmus - yanı ben yokken . ıdare amacı zaman kaybetmemekmıs evlılık ıcın . bunu kardesınden ogrendım ben . bu yenı kızıda kardesı abısıyle gorusturmus . bız kısın ayrılmıstık , yazın yenıden basladık . kardesı bılmıyordu yenıden sevgılı oldugumuzu . abısının sevgılısı yok sanıyordu . o da abısıne kız bulmus gorusturmus bunları . ama benımkı guyya elektırık alamamıs .
Soran+1 yılevet beni hıc sevmemıs , ben bosa kurek cekmısım . en cok zoruma gıden de ; adamın acayıp seylerını ogrenıyorum , facede eskı sevgılılerını sılmemesı , ben hayatındayken kardesının buldugu kızla gorusmesı , kızdan elektırık alamayıp olumsuz cevap verıp hala kızı facesınde tutup kıza umut asılamasına sahıt olup ben terketmıyorum da , o terkedıyor yaa benı ıste oyle zoruma gıdıyor ki anlatamam . hakkımı asla helal etmıyorum , ne kardesıne ne de abısıne
Soran+1 yılcanım şimdi bu adamda ki özgüven patlaması daha hiçkimse de yoktur . kendini bulunmaz hint kumaşı gibi görüyor . mühendisti . master filan yapmış buyuk sırketlerde karıyer yapmıs bırı . tipide yerınde olunca kendini dunyada tek ılan etmiş . kimseyı yanına layık gormuyor , kardeside oyle . kardesı zaten abısını asla paylasamıyor . kabullenebılmesı ıcın kardesının o ılıskının ıcınde olmasına ses etmemen gerekıyor . kardesı bana emır verırdı ; aranızda ne gecerse bılecem dıye .
Soran+1 yılben de ne yasarsak anlatırdım . anlatmazsam kendını dıslanmıs hıssederdı . abısınden onu ayırmaya calıstıgımı dusunurdu . boyle degısık bır kız . ama ben yınede gonlu hos olsun dıye emırlerıne karsılık vermezdım . ama ne yaparsam yapayım yaranamıorum emırlerıde bıtmıyordu . sevgılım gıbıydı kız , her sanıye mesaj atar arardı . sevgılımden cok onunla yasardım bu ılıskıyı .abısının hayatında olacak kız , once kızkardesı hayatına alacak , askı taktırde mumkun degıl o adamın hayatında olmazsn
Soran+1 yıladam 34 yasında . hayatına kımler gırdı cıktı . en kalıtelısınden en pacozuna kadar sayısız kızlar gırdı . en son ayrıldıklarından bırı bır psıkologdu . o kız ıcın bıe ruh hastası dıyorlardı :) dusun yanı psıkologa dıyorlar bunu :) bunlar hasta degılde o kız hasta :) kımseyı begenmıyorlar . bu yuksekten bakmalarıyla kalacak o adam evde yaa hadı hayırlısı artık . 34 yasına geldı , hala evlenılecek kızı bulamadı ,- ama demıyor hıc sorun ben olabılır mıyım dıye :)
Soran+1 yıl:D kesinlikle evlenene geçmiş olsun diyorum ben de :D ama pek evleneceğini samıyorum acıkcası . ona kup buluyor buna kup buluyor , hayatına her gıren kız mı kotuydu yaa , hıc mı bırı duzgun degıldı , hepsı mı hastaydı dı mı , yok acıkcası ben evlenecegını hıc sanmıyrum bu adamın . bu 40a merdıven dayar , hala evlenecek kız ararlar abı kardes:D
Soran+1 yılevet çok inceliyor , ama sence abartmıyor mu ? yanı bu kadar cok ınceleme sonucu sence bırını bulabılır mı ? bulamaz cunku hatasız kusursuz bır tane ınsan yok . adamın zaten butun buldukları gorucu usulu . bır tane kendı buldugu yok . annesı de buldu olmadı , kardesıde buluyor bır suru olmuyor , benı de kardesı bulmustu .
Soran+1 yılaynen öyle . milletin kızının vebalınede gırıyor . hayır bı de soyle durum oluyor ; arada aıle buyuklerı olunca ınsan bu adamı cıddıye alıp umutlanıyor . ama adam tırt . benım basıma ılk defa boyle bır sey geldı .sonucta arada aıle buyuklerı varsa ılıskı daha bır resmıyetlesır dı mı . ama bız kıstan 3 ay yazdan 4 ay olmusuz , adam hala zaman zaman zaman dıyordu baska bır sey demıyordu . zaman kavramı da bır takım duyguların gelısımı ıcın dıyordu . yanı adamda duygu gelısecekte evlılık olacak
Soran+1 yılevet dengesız bır adamdı , mılletın vebalıne gırıyor umutlndırıyor mılletı sonra bırakıp gıdıyor . ama su konuda hakkına gıremem , hıcbır kıza zarar vemıslıgı yoktur , bızım kıstan uc ay yazdan 4 aylık ılıskımız olmasına ragmen hıc opusmedık . sadece bır kere dudaktan kucuk bır buse oldu o kadar . o da bır kere .
- +1 yıl
Adam zaman kazanmaya çalışıyor işte. Gerçekten de ben ailemin bulduğu kızlara bu yüzden yaklaşmıyorum. EĞer ailem işin içine girerse ben o yoldan dönmem gibi geliyor. Ailesinde de sorun olmalı ben babası olsam "oğlum napıyon sen derim" ya da ailesi diyosa da bu adam hayatını yaşamayı düündüğünden ailseini dinlemiyordr.
Soran+1 yılne açıdan zaman kazanmaya çalısıyor ? onu anlamadım ? evet ben de bu işten bır sey anlamadım . yanı aılesı hıc mı bır sey demıyor ; oglum hepsı mı kotu , bır tanesı mı ıyı degıl , her buldugumuza bır kup buluyorsun kimseye tahammul edemıyorsun sen ne yapmaya calısıyorsun dıye bırıde mı bır sey demıyor anlamıyorum . yaa karsısına cıkanlarda oyle affedılmeyecek hatalar olsa anlarım onu da bır yerde . ama adam cok gereksız seylere takılıyor , ıncır cekırdegını doldurmayacak sebeplerden ayrılıyor .
Soran+1 yılevet mantıklı olabılır bu . adamın kız kaygısı yok dedıgın gıbı . her yerden kız fıskırıyor mubarek . ama ınsallah evlenemez kafasını vurur duyvarlara sonra . ama acıkcası pek evlenecegınıde sanmıyorum ben artık . adamın cunku kımseye tahammulu yok . evlılık sorumlulugu alacak bırı degıl .
Soran+1 yılpeki sen ne düşünüyorsun bu adam için ? yani tahminince bunun sonu ne olabılır ?
- +1 yıl
Bunun sonu ya kızlardan birinin başını yakar ya da kız çok dişli çıkar adam ev geçindirmenin altından kalkamaz ve ayrılırlar. Ben daha çok ikincisini uygun gördüm. bu kadar kızla gezen ev geçindirmeden pek anlamaz bence. Daha önce örneğini kendim gördüm. bir ayda ayrıldılar.
Soran+1 yılben de böyle düşünüyorum biliyor musun . yani ben de hiç hayırlı göremiyorum bunun sonunu . yaa ona buna bulduğu kuptan dolayı evlenemez , evlenmesı 40ı bulur . evlendıgı kızda dedıgın gıbı dıslı bırı cıkar - ne kardesıne tahammul eder ne buna . sonra hoooop bosanmaya dogru yol alırlar . hıc hayırlı gormuyorum bunun sonunu ben . senın gordugun olay nasıldı
Soran+1 yılbunların sonu boyle olur zaten . boyle tıplerden hayırlı evlılık cıkmaz .
- +1 yıl
Yani böyle olmalıdır zaten. Çünkü arkalarında çok ah vardır. Çok kıza acı çektirmişlerdir. Ben bundan çok korkuyorum. İnanır mısın bir kız vardı benle ilgilenen, ama ben ona arkadaşça yaklaşıyordum. Daha sonra ben de ona ilgi duydum ama sonra bişeyler oldu ve uzun süre görüşmedik. Ben hala bu kızın acaba bana duyduğu bir kin veya üzüntü var mıdır diye korkarım. Çünkü bunun üzerinde kurulck bir yuva pek sağlam olmaz.
Soran+1 yılevet kesinlikle . yani bır kızı kullanmak sadece bedenen olmaz . duygularıda kullanmak buyuk vebaldır .
Soran+1 yılilahı adalete de pek inancım kalmadı ama bakalım artık yasayarak görecez . senin basına ne geldı
Soran+1 yılhangi kız ? foto mu koydun göremedim ben
Soran+1 yılanlamadım ki . hangi kızdan bahsediyordun ben gormedım . ne oldu da ayrıldınız ? sen mı terkettın pısmansın sanırım
Soran+1 yılne kadar oldu ayrılalı ? neyden dolayı yanlı anladı
Soran+1 yıl1-2 yıl bayagı olmuş yaa . bence de artık unutman gerekıyr zaten .
Soran+1 yılhala seviyorsan ara bence. sen kac yasındasın kız kac yasında
Soran+1 yılo zaman yapacak bir şey de yok . yani bir hatan olmadıysa buna rağmen çekip gittiyse unutmaktan başka bir çaren yok . ben de aynı duurmdayım işte . çok seviyorum ama adam gitti , ne yapabilirim ki bu durumda ? hani bana dese ki ; şunu yaparsan belki bunu yapmazsan belki bir şans veririm dese yapacam , ki ondan öyle şans istedim ki ben yalvardım resmen . dedim ki ; sadece bir şans başka bir şey istemiyorum , beni sevme , ilgide gösterme . sadece izle beni her şeyi düzelticem söz dememe rağmen
Soran+1 yılo şansı vermedi . hem de defalarca dedim bunu . nuh dedi peygamber demedi . yani insanın içinde birazcık sana karşı bir kıpırtı olsa verılırdı o sans o kadar yalarmaya karsılık . ama o vermedı . anladım ki gram bir sey yokmus onda . bırak askı sevgıyı , gram hoslantı bıle yokmus . sans verılmeyecek bır sey yapmadım sonucta ahlaksızlık yapmadım di mi . neyın kını bu ? anladım ki bosa kurek cekıyorum ve yapacak bır sey yok
Soran+1 yılkendini ispat etseydin eğer emin ol inanırdı . ama demek ki ispat edememişsin . durduk yere niye yanlış anlasın kı ? demek ki bır seyler var kı kız kesin olarak bitirmiş . ama kıza helal olsun yaa , aldatıldığını düşünerek terketmiş güçlü bir kızmıs . bir de bana bak , salak gibi yalvardım :D kız kaç yaşında bu arada ?
Soran+1 yılsen onun güvenin sarsmışsın . o da arkasına bakmadan gitmiş
- +1 yıl
Evet aynen dediğin gibi oldu ama insan bir sormaz mı ne oluyor diye? Evet pişmanım o gün onu görmedim. Şimdi o güne gitsek çok şey değişir. Nasıl unutcağıma hala bir çare bulamadım. Başkaları onu unutturmaya yetmiyor, bundan eminim. twitter hesabını gizlice takip ettim o zaman: o da üzgündü ama bana sebep göstermeden ilişkiyi koparttı. Benden arkasından koşmamı bekledi ama ben yapmadım.
Soran+1 yılama bak o sana mesaj göndermiş bana bir şeyler söyle demiş , ama sen gitmemişsin arkasından . o kızda mecbur arkasında bırakmış senı . aradan 2 yıl geçmiş , çoktan hayatına birini almıştır diye düşünüyorum . eğer almadığından eminsen bence net bir adım at , en azından keşken olmaz . yani lafı eveleme geveleme net adım olsun bu . baktın hayır cevabı alıyorsun , o zaman önüne bakarsın . bu tür adımları kızlardan beklemeyin , böyle adımlar erkeklere yakışıyor bence .
dünyada ceşit cesit insan var huylu huysuz o sahıs öyle yetişmiş sen böyle yetişmişsin ilkse unutamazsın daha doğrusu unutkan birisiysen unutırsun fazla sürmez gerisi sanakalmıs daha kimi göreceksin ooooooo cile bülbülüm cile :)
04 Yorumla
Soran+1 yılyaa ama keşke böyle konuşmasaydı , elbette unuturum ama çok ağırıma gitti bu sözleri . sanki arkadaşımla babamla konuşuyormuşum gibi hissettim :( nasıl bu kadar duygusuz olabilidi anlayamıyorum
- +1 yıl
o onun karakteri bişey diyemem ben onun gibi konusamam .mesela kendi yolunu cizmeye devam edeceksin yapacak bişiyok biz sadece basımızdan gecen seylri söylüyoruz sana kalmıs artık :) gerek yok böyle seylere herkesin kaderi farklı 8 sene cıkıyorar 2 sene nişanlı 2 ay sonra bosanıyorlar var mıböyle duydunmu hiç yaaa
Soran+1 yılzor bu ısler yaa . gunumuzun ılıskılerı bı garıp artık , kimsenın kımseye tahammulu kalmamıs . herkes mukemmel kusursuz mubarek . kımse kımseyı cekemıyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- https://www.youtube.com/watch?v=iae4j_WfmAY
:) bu tavsiyeleri ben çok duydum genellikle :)
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru demıs :D
koyver gitsin en azından arkandan konuşmamış yüzüne demiş hayat onsuzda devam eder hergün sigaranın dumanıyla boığarsın alkolün sarhoşluğuyla unutursun biter
00 Yorumla
+1 yılbu yorgunluğun değeri var
aşkın,kalbin ve gözün gönlü dar
bu evin, bu gönlün, bu derdin acısı varsa
üzülme gözüm elbet işe yarar bir sihri var ..00 Yorumla
+1 yılALLAH belasını versin onun emiiii
16 Yorumla
Soran+1 yılamin inşallah :(
- +1 yıl
demin eksi atmıştın diğer yorumuma şimdi artı koymuşsun algıda seçicilik buna derler :)
Soran+1 yılbende algıda secıcılık yok da , sende bence ruh hastalık olduğu kesin . ben yapılan yorumların profillerine bakmıyorum , yorumlara göre eksi artı veriyorum , sen umrumda bile olmadıgından hangı yorumu sen yapmıssın diye bakacak değilim , ama ben senin epey umrundayım o belli ;) ruh hastası gibi sarmış vaziyettesın cunku ;)
- +1 yıl
:):):) işte onu diyorum işine gelen cevabı duyunca hoşuna gidiyo aynı kişi bile olsa kız milleti değilmisiniz hep haklısınız anasını satim:)
Soran+1 yılişime gelen cevap değil , konuyla alakalı cevaplarla ılgılenıyorum . zira biraz daha uzun yazsaydın seklinde geyik ıcerıklı cumlenın konumla hıc alakası yoktu , ben de seni geyık sorularına yonlendırdım . yine aynı tavsiyeyi veriyorum , geyik sorularına doğru yol al . muhabbet edecek değilim seninle bye .
- +1 yıl
muhabbet aramıyorum zaten merak etme ama bak orta yolu bulalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmediğini düşünüyorum çünkü kelimeler bunu gösteriyor..
00 Yorumla
+1 yılSanirim hic sevmemis sevgilin seni
03 Yorumla
Soran+1 yılevet bu konuşmadan başka bir şey çıkmıyor bei kahreden de bu zaten :( şoktayım resmen .
- +1 yıl
Yapilacak bisey yok. Umarin hayatina seni gercekten seven birisi girer
Soran+1 yılumarım :(
+1 yılbiraz daha yazsaydın be keşke
04 Yorumla
Soran+1 yılsanane ?! zorla oku diye bir diretmem yok - okumaya yoruluyorsan okuma arkadaşım .
- +1 yıl
işte bu yüzden ayrıldı o çocuk senden şuna bak nası sinirli asabi ıyyyy:)
Soran+1 yılmümkünse geyik sorularına yönel , zira çekecek durumda değilim bye .
- +1 yıl
bizim verdiğimiz akıllamı iş yapcan koy gitsin bea
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem