Bu çocuk beni seviyor mu, yoksa artık gözden çıkarmış mı?

Herkese merhabalar öncelikle.benim acil bir yardıma ihtiyacım var.Yoksa kafayı yiyeceğim.Gözüme uyku girmiyor.

Erkek arkadaşımla yaklaşık 2,5 yıldır beraberiz.Ben onu çok seviyorum.Ama artık o beni sevmiyor galiba:( Bu duruma çok üzülüyorum.İlk başlarda benim bir başkasıyla olan 2 aylık ilişkim bitmişti.7ay sonra çıkmaya başladık.Erkek arkadaşım bana çok ilgili üzerime titreyen beni kırmayan biriydi.

İlk zamanlar sadece hoşlansam da zamanla bu yerini aşka dönüştürdü.Üzerine titrer oldum.Ama beni terkedeceğini düşünüyordum hep.Düşüncelerimi de açıkça söylüyordum.Hala öyle.Son bir aydır ise hep kavgalıyız.Bir günümüz iyi geçse diğer günümüz kavga gürültü tartışma.Haklı yada haksız hep beni suçluyor.Bense ilgisizsin umursamazsın beni sevmiyorsun eskisi gibi diyerek şikayet ediyorum.Hatta beni aldattığını düşünüyorum.

Herşeyini kontrol ediyorum e posta facebook hatta telefon faturasının dökümü.Hayatında beni en sona koyduğunu falan söylüyorum.Bana yoğunum diyor hep.Kendisi polislik okuyor.Erkek arkadaşımsa her tartışmada telefonu suratıma kapatıyor sonra da tamamen kapatıp çekip gidiyor. Açsa da aramıyor.

Birde bazen kullandığı kelimeler çok ağır kaçıyor.Beni aşağılıyor.Bense onu çok sevdiğim için hep telefonu açtığında arıyorum mesaj atıyorum bir şekilde ulaşmaya çalışıyorum.Yani peşinden gidiyorum.Trip atıp naz yapıyor bildiğiniz.Son iki gündür bende naza çekiyim dedim kendimi ama yine birşeyler ters gitti ve telefon faturasından girdi başka şeylerden çıktı.

İşin koyan tarafı telefondaki rahat sesi ve her defasında bana bak telefonu kapatırım hatttı parçalarım gibi cümleler kurması.Oysa daha geçen hafta bana beni çok sevdiğini ne yeminler ederek söylemişti.Seni sevmesem bu güvensiz depresif hallerini neden çekeyim diyor bana.

Ben de aynı zamanda sınava hazırlanıyorum.Vicdan yaptığını düşündüğümü falan söylüyorum.O ise bunlardan nefret ediyor ve ben ısrar ettikçe bunalttığımı dile getiriyor.Benim istediğimse sadece ilgi.Eskisi gibi.Şuan küsüz hatta ayrı gibi birşeyiz.Bilmiyorum.

Telefonu işte tamam ben noktayı koyuyorum diyerek kapatmıştı.Telefonu açtı mesaj attım arkadaş gibi konuştuk.Kendisini merak ettiğimi söyledim sadece.Erkek arkadaşım ayrıca çok iyi bir dost ve arkadaştır.Bu yüzden öyle söyledim.Mutlu mutsuz olduğunu sordum bende kalsın diyerek renk vermedi.5dk bu şekilde mesajlaştıktan sonra bişey diyor musun ben yatıcam dedi.

Kendine iyi bak.İyi geceler by. yazdım.oda aynı bu şekilde bir cevap yazmış.Ben de bu sefer gurur yaptım ne yalan söyleyim.Çünkü çok seviyorum ama o sanki beni sevmiyor ve hep benim dediğim olsun der gibi davranıyor bana.Ona olan zaafımı kullandığını düşünüyorum artık.Beni bırakmasından korktuğumu bildiği için böyle davranıyor ama bendede sabır bitti.Ben ondan da birşeyler istiyorum.

Bu arada keçi gibi inatçıdır.Ne yapacağımı bilmiyorum.Kendimi odaya kapattım.Nolur bir akıl verin.Yol gösterin...Bu çocuk beni seviyor mu yoksa artık gözden çıkarmışmı?
Güncellemeler
+1 yıl
fikirleriniz bana yol gösterdi ve gösteriyor.artık daha dikkatli olucam.erkek arkadaşıma mesaj attım.bugün.çok düşündüm.aynen yazıyorum.''canım müsait misin .? yazdım kendisi şuan müsait olmadığını söyledi.bnde peki o zmn müsait olunca bir ara beni arayabilir misin bitanem.seni çok seviyorum bunu unutma yazdım.'' cevap gecikmedi.tamam hayatım ararım tabiki.fakat akşama doğru müsait olurum.bu arada sensiz olmuyor be aşkım seni çok seviyorum dikkat et kndine öptüm'' yazdı.aradı konuştuk.
Güncellemeler
+1 yıl
sesi kırgın geliyordu ama içtendi.yarın buluşmak istedi.buluşacağız.kndisinden özür diledim.bana sınavına odaklan bn yanndayım gereksiz yere kuruntular yapıyorsun hayatımın anlamı dedi.artık kendimi toparlamam lazım.bundan eminim.hepinize çok teşekkür ederim:) bana önerilerinizi benden esirgemeyin:)tekrar teşekkürler:)
Bu çocuk beni seviyor mu, yoksa artık gözden çıkarmış mı?