Bu çocuk beni seviyor mu sevmiyor mu?

Öncelikle benim okulumdan üst sınıflardan hoşlandığımi bı çocuk vardi ben bu çocuğa fakeden yazdım red yedim kalktım ikinci fake açtım burdan yaklaşık bir buçuk ay konustuk ama fakede attım kız resmi bana ait değildi hatta konuşan kişi bile ben değildim ben saddece onunla mesajlasiyordum evet şimdi diceksiniz ki sen haksizsin bende bunun farkındayım evet kandırdım onu ama gerçekten sevdiğim için yaptım bunu beni tanışın sonra görsün istedim daha önce red yiyince beni beğenmedi herhalde ama benimde elimde değil seviyordum neyse işte geçen gün fakede onların bana ait olmadığını söyledim sana attığım kız ben değilim dedim telefonla konuştuğun kişi ben değil arkadaşım di dedim bu bana hakkını helal etmedi bende çok kötü oldum beni anlasin istedim ama anlamadı hakkını helal etmesi için sürekli yazıyordum en sonunda 1 hafta falan konuşmadık sonra yazdım tekrardan bana dediği şey ben kötü biri değilim hakimda helal olsun dedi benim gerçekten kim olduğumu bilmiyordu bu arada neyse okul açıldı okula gelince tekrar yazdım ben buna diyorum ya sevmesem bu kadar düşmem pekine ama seviyorum işte neyse ben yazdım oda cevap verdi konuştuk ama bana sürekli kim olduğumu sorup duruyordu bizim okulda bı konser olacaktı bende ona dedim ki konsere gelince yanına gelicem tanışalım artık bı baktım bu yan dönüyor yok efendim gelme yanıma falan filan bende anlamadım tabi takki o gece gördüğüm şeyden sonra sanki hayatımda bu kadar kırılmamış kalbim resmen yerinden söktü kalbimi ne yaptı ki diceksiniz şimdi onu bı kızla gördüm resmen ayaklarım ellerimi hissedemedim o an kaynar su döküldü sanki üzerime ama bu beni görünce kızı ittirmeye basladi anlamadım bende merak ettim kızlarla ilerledik biz ben arabanın arkasına geçip izlemeye devam ettim bunları baktım bu benim sevdiğim çocuk etrafına bakıyor biz gittik mı gitmedik mı diye anlicaginiz arkadaşlar cepteymisim haberim yok beni gorunce de eli ayağı birbirine girdi zaten anladı tabi benim artık ona yazmicagiimi bu arada ben fakeden açıldım ona
Bu çocuk beni seviyor mu sevmiyor mu?