İlk defa birine bu kadar yalvardım , ilk defa bu kadar küçüldüm :'(

İlk defa birine bu kadar yalvardım , Beni terketmemesi için ona öyle yalvardım ki , ne gurur ne onur hiçbir şey düşünemedim . Karşısında o kadar küçüldüm ki kendisi bile dedi ki bana ; " sen ne onursuz gurursuz bir kızmıssın ki seni istemeyen adama yalvarıyorsun hala " dedi :'( Evet yalvarmamalıydım ama elimde değildi ki , duygularıma engel olamadım :'( Hayatımda ilk defa yapmıştım bunu zaten , ama o da öyle ağır konuştu ki , söylediği sözler benim geri kalan hayatımı tamamen etkileyecek sözlerdi . Duygularımı ona anlatamadım ben . Duygularımı resmen küçümsedi . Evet belki de bu kadar kısa sürede aşık olmam bağlanmam normal olmayabilir , ama elimde değildi ki ... ben duygularımı kontrol edemedim , kendiliğinden gelişti ve farketmedim bile ona aşık olduğumu . Bana dedi ki ; " ne yaşadık , ne yaşadıkta benden vazgeçemiyorsun , kendine gel Allah aşkına yaa ! iyice soğuttun kendinden bu halinle . ben sana ne verdim , ne verdim ne yaşattımda benden vazgeçemiyorsun , birbirimizi tanıyamadık bile yaa , sen napıyorsun kendine gel " dedi :'( Arkadaşlar o kadar ağırıma gitti ki bu sözleri . Keşke kime aşık olacağımı seçme imkanım olsaydı elbette ona aşık olmazdım :'( Evet biz birbirimizi tanıyamadık bile o kadar kısaydı her şey , ama ben aşık olmuştum ona . o bilmiyor ayrıyken bile ona hayranlık duyuyordum ben :'( ayrıyken bile ona aşıktım ve hep onunla olacağımız günleri hayal ederdim :'( biz aslında geçtiğimiz kış tanışmıştık 3 ay çıktık ayrıldık . o ayrılık çok medenice olmuştu , çok güçlü ayrılmıştım ondan . hiç umrumda değilmiş gibi... ama o bilmiyor ki o ayrılık sürecinde ben ona hep aşıktım :'( Sonra yaz başı oldu ,tesadüfen konuşma imkanımız oldu , her şey mucize gibiydi sanki , aşık olduğum hayran olduğum adamla yeniden karşılaşmıştm ve yeniden sevgiliydik, her şey rüya gibiydi . yaz başı yeniden sevgili olduk ve bu eylülün 16sında bitti :'( terketti beni hem de çok adice .yalvardım , ağladım ama dinlemedi aksine iyice tiksindi benden . işte yukarıda söylediği sözleri söyledi bana . "birbirimizi bile tanımadık , ne aşkından bahsediyorsun ?! ben sana ne verdimde vagzeçemiyorsun , sen ne gurursuz kızmışsın ki seni istemeyen adama yalvarıyorsun " dedi :'( Arkadaşlar çok kötüyüm yıkıldım resmen :'( Arkadaşıma da demiş ki ; " X çok duygusal , hassas bir kız . onun sevilmeye ihtiyacı var çünkü o bir aşk kadını , ilgiye ihtiyacı var , ben onu mutlu edemem , ben mantık adamıyım biliyorsun ben ona onun gibi aşk sunamam , biz birbirimizi mutlu edemeyiz " demiş :'( Arkadaşlar hayatımda bu kadar aşağlanmadım bu kadar üzülmedim kırılmadım :'( Tüm özgüvenim zedelendi kendimden tiksiniyorum ve hala onu seviyorum :'( toparlanamıyorum .
İlk defa birine bu kadar yalvardım , ilk defa bu kadar küçüldüm :'(