Beni seviyor mudur nasıl anlarım?

ben patronuma aşık oldum sanırım ya da ona büyük hayranlık duyuyorum bilmiyorum ama bana birşeyler olduğu kesin çok tatlı karizmatik sevecen espirili ilk başlarda sınır oluyordum havalı bir tipti herşeyi ben bilirim havasında öldüresim geldi desem hak yani yanında muhasebeciyim o 30 yasında bende 25 yasındayım bazen bana abla diyor sınır oluyorum genelikle ismimle hitap ediyor bazende bir şey sorduğumda efendim canım diyor bazen manalı bakıyor arkadaşı geldiğinde espiriler yapıyor benide ara ara içene katıyor onun yanında gülüyorum huzurluyum kız arkadaşı yok iş yerinde bir abi var çok gıcık hep beni ezmeye çalışıyor geçen sesini yükseltti bana oda vardı yanımda hemen oda aynı şekilde birşey diyeceksen bana de diye sesini yükseltti sonra bana sen ona aldırma cahil insan dedi mesela çayı çok seviyor bana dün kalk kiz çay demle dedi hoşuma gitti ona hizmet etmek güzel çayını ben doldurduğumda şekerini atıp karıştırır öyle götürüyorum mesela yaaa offf ne yapmalıyım o beni seviyormudur acaba yurt dışında okumuş daha yeni gelmiş türkiyey yardım edin lütfen bana yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
ne olur bana yardım edin iyi veya kötü yorum yazın sizce ne yapmaya çalışıyor bazen bana o kadar içten davranıyorki bazende buz kadar soğuk oluyor bazen öldüresim bazende içime katasım geliyor ben ona bişey demeye çekiniyorum aynı odada çalışıyoruz odamkı ayrmadı ayrı odam var normalde bu iş yerine yeni girdim 3 ay oldu başta işi anla seni odana atacam ddedi şimdi işi biliyorum güveniyor bana ama oda ayırma lafını bile etmiyor bende sormuyorum bile bir öyle bir böyle ne yapmaya çalışıyor
Güncellemeler
+1 yıl
ben onun beni sevip sevmediğini nasıl anlarım nasıl belli eder
Güncellemeler
+1 yıl
şuanada karşımda o kadar karizmatikki ve okadar yakışıklı allahım ne olur bana yardım et bir erkek bu kadar olamaz ya hareketleri konuşmaları davranışları elini kaldırsa hayranlıkla bakıyorum izlemeye doyamıyorum allahım aşkı ne güzel yaratmışsın her nerden bakarsam bakayım yaşadığıma ve onun yanında nefes aldığıma şükrediyorum bide şuanada karşımda olan beni iş yapıyorum zaneden ama onu nasıl sevdiğimi yazdığımdan haberi ble olmayan o bilse ya ve beni sevse ya nolur
Beni seviyor mudur nasıl anlarım?