Beni seviyor mu? nasıl beni sevdiğini anlarım?

Aramızdaki tek şey $eks ara sıra yazıyor çağrıyor ve tek yaptığımız şey bu bir zaman sonra kendimi kullandırtıyormuş gibi hissettim ve artık çok yoruldum ne yapıcağımı bilmiyorum ona karşı ben aslında asosyal narsist biriyim ama o hayatımı mahvetti ve ne yapıcağımı bilmiyorum peşimden koşsun istiyorum gözü benden başkasını görmesin istiyorum benim hissettiklerimi hissetsin istiyorum ama olmuyor ağladım tek dediği yalandan şov yapma dedi sevgime inanmıyo herşeyi yapıyorum fiziksel olarak canımı yakıcak şeylere bile izin veriyorum beni sevsin diye dün bana söz verdi sana zaman ayırıcam arıyıcam dedi saat verdi ben de süslendim sabahtan akşama kadar en sevdiği renkleri kullandım ama aramadı o gün içtim sabaha kadar ona da ses attım sabahın dördünde yazmış telefonum kapalıydı demiş ki bana yanlış yaptın yanında erkekler varken bana ses attın bak ben hala çalışıyorum korkuyorum ben sana aşık olmaktan korkuyorum ben sana aşık olurum dedi yanımda erkek falan yoktu tek başımaydım sabah kalktım beşte ona sesli mesaj attım ve tek yaptığı görüldü atmak hala beni sevsin istiyorum ama o sadece kendi kendine kuruyor ondan çekiniyorum korkuyorum ne yapıcam ben
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten elimde değil yapamıyorum bırakamıyorum olmuyo
Beni seviyor mu? nasıl beni sevdiğini anlarım?