Sevgilisi var ama aşık oldum. Olmaması gereken aşk.

Merhaba arkadaşlar. Size derdimi nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Büyük ihtimalle bana küfrededebilirsiniz ama ne olur kızmayın, inanın ki insan aşık olunca gözü hiçbir şey görmüyor.

Ben bir çocuga aşık oldum, ilk görüşte hem de. Ama daha sonra gördüm ki onun sevgilisi var. Benim sevgim gene de geçmedi.

En sonunda ayrılırken (üniversite bitiyordu onu bir daha göremeyecektim başka şehirde okuyorum) ben de ona bir hediye ve mektup eşliğinde duygularımı açıkladım. Bana çok etkilendiğini hediyemi okula giderken üstüne giydiğini söyledi. Ve bu akşam dışarı çıkacak mısın diye sordu. Ben de bunu bir çıkma teklifi olarak algılamadım o yüzden hayır dedim. (bu akşam benimle çıkar mısın dese evet derdim) Her neyse iki gün sonra o da bana hediye ve mektup gönderdi. Ben de onu çağırdım gel konuşalım diye.

Geldi işte. Öpüştük gayet de mutlu görünüyordu çakal. sizce ben onu elde edebilir miyim, yani ne yapsam sevgilisine dönmez acep.

ayyy çok mutsuzum acaba dünyada benden daha çok aşık olan biri var mıdır? Hep ağlıyorum ne olur yardım edin :(
Güncellemeler
+1 yıl
Bana senin yanına gelcem dedi ( başka illerdeyiz) sen gittiğin için kendimi bomboş hissediyorum dedi . ama o karşı taraf ile ortak arkadaşları çok aynı ortamlarda takılıyorlar ya ben de korkuyorum beni unutmasından o yüzden diyorum ne yapsam unutmaz. Benim daha öncede erkek arkadaşım oldu ama hiç böyle hissetmemiştim yani onu görünce bayılacak gibi oluyorum. ondan vazgeçmem imkansız anlasa ne kadar sevdiğimi o da belki beni bırakmaz
Güncellemeler
+1 yıl
özür dilerim galiba kendimi iyi ifade edemiyorum. işin içini daha iyi anlatmalıydım.

1. Tanışmamızdan sonra beni gittiği her partiye davet etti sende gel diye ben hiç birine gitmedim.

2.bir gün beni görünce seninle konuşabilirmiyiz diye sordu. erkek arkadaşın varmı dedi. hiç bir şey dememdim sevgilisi var diye.

3. sarhoştu bi kere bende neden bu kadar içiyorsun dedim bana çünkü sen gidiyorsun dedi. geldi defalarca sarıldı bana belki 30 kere dedi seni çok özleyeceğim dedi :(
Güncellemeler
+1 yıl
ben de artık içimdekileri saklayamadım yani o da normal davranmıyordu sarılıp tekrar bırakıp daha da sıkı sarılıyordu ama hiç sarılmadım ben o an hiç te birşey demedim. Ama bende çok acı çekiyordum bilsin istedim. birşey beklemedim ayrılsın diye sadece bilsin istedim ...
Güncellemeler
+1 yıl
4. gitmeden (mektubumdan)öncede bana seninle bir kahve içelimmi dedi ben gene bir şey demedim o zaman bir yemek yiyelimmi dedi gene sustum tamam o zaman bir mangal yaparız dedi yani bu son güncellemem çok uzun oldu ama beni de anlamaya çalışın lütfen
Sevgilisi var ama aşık oldum. Olmaması gereken aşk.