çok sıkıcı ya..insan ne yapsam diye düşünmeye bile sıkılıyor..var mı yanlışlıklar yapıp sonrada kendini hapseden..dostu düşmanı bir eden..herkesten uzak durup kendini sıkıntıyla sınayan..?
Cevabın nedir?
aşk:insan isteyerek olamaz.tesadüfen olunabilir.bu yüzden şansın yok gibi.
para:koca yaz boyunca fabrikaya girip çalışaydın ya ben çalıştım 2 milyar param oldu.
iş:öğrenci değil misin yoksa sen pardon ya :D
dost:bu zamanda kolay kolay bulamıyorsun zaten çok da takma.
nasıl tavsiyeler ama :DD35 Yorumla- +1 yıl
süper..aşka inanmam zaten..para az çok kazanıyorum..iş öğrencilerim var..öğrencilik bir üniv yetmedi ikinciyi deneyeceğim..dost insanlarla yaşaya yaşaya onlardan uzak durmam gerektiğini öğrendim..
- +1 yıl
teşekkürler..açık bir yola hepimizin ihtiyacı var galiba..:)
- +1 yıl
:)
En İyi Cevaplar
+1 yılin"fazlasıyla"yalnız"bile kalıyor.paranişin gücün yoksa arkadaş da yooook eş de(bekarım)3 yıldır böyle.Yalnızlık...?hmmmm...seneler oldu onu ne sen sooor ne de ben cevaplayayayım.napacaz yaaa?eklesene 1 kişi ekli bende,o da sıkıntılı.(tüm sıkıntılıları toplicam anlaşıldı:))))
12 Yorumla- +1 yıl
yok prensip olarak eklemiyorum kimseyi var olan arkadaşlarda çok ısrarcı olup dert yanan tipler kız hariç..kız eski bir dost..
- +1 yıl
:))))))
- Aşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı.
+1 yılbu soruya vereceğim cevabı sen biliyorsundur :D hayatımı biliyorsun sonuçta :D
11 Yorumla- +1 yıl
ama canım benim..ben benim için istemiştim..:)
+1 yılOlmaz mi? Insan boyle yerlerde yalniz olmadigini anliyor iste.
21 Yorumla- +1 yıl
aynen aynen..:)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
46Cevap
Valla şu aralar bende öyle durum vardı.Neyse ki Aşkı salladım 2ci yola,İş kısmını kpss yazılıp part time la dengeliycem parada şükür idare eder.Ama en büyük yanlışlık dersen bence birşeylere karar verememek bunu çok çektim bazen gözün kara olmalı bunu uygulamasın.
11 Yorumla- +1 yıl
ya benim sorunum mesleğimi yapmamak..yeniden okumayı düşünmek..ama ne okuyacağımı kestirememek..gerisi zaten hikaye..aşk falan inanmam ben ona..
+1 yılBen varım hemde en salağından ben varım. İşte bu nedenle ... ( link e tıkla )
https://www.youtube.com/watch?v=LsM2uO-Utnk
isyaannnnnn110 Yorumla- +1 yıl
isyannnnnnnnnnnn..:)
- +1 yıl
kendine geldin mi? boşver aşkı , işi gücü, parayı pulu önce kendine gel kendine.
yaşamanın tadına var, var olmanın zevkini yaşa, içindeki hayallerinin peşinde ol
gizli yanın varsa onları çıkar, korkularınla yüzleş, yapmak isteyipte yapamadıklarını yap.
çok şey var çoookkkk - +1 yıl
benim hiç hayalim olmadı ki..
- +1 yıl
herşeyin var çünkü değil mi? hayal kurman gerekmiyor
- +1 yıl
tabiki hayır..belki hiç birşeyim olmadığındandır..vasfımda yoktur bir hayale yetecek kadar..
- +1 yıl
hayal için vasıf gerekmez, para gerekmez, belli yaşta olmak gerekmez ki?
Hayal kuramadığına göre bence eksiklik iç dünyanda - +1 yıl
muhtemelen psikiyatristimde aynısını diyor..içinde bişiler ölmüş diyor..
- +1 yıl
içinde bişeyi canlandırmak gerek? Yaşın kaç senin ?
- +1 yıl
23 bitti..
- +1 yıl
tam çıtır çerezmişsin valla... Canlandırcak bir sevgilimiz olsa keşke
iş yok mu her taraf iş dolu yeterki sen çalışmak iste... zaten iş olduktan sonra parada arkasından gelir belli mi olur yanında sürpriz olarak aşk da ...
111 Yorumla- +1 yıl
pollyannayla bir akrabalık var mı..:)
- +1 yıl
:) süpermiş..vayy be hayat sana güzel..:)
- +1 yıl
:) en azından hayatı çekilir diye düşündürüyor baksana sana..
- +1 yıl
o da iyiymiş..motivasyona bak..süpersin..
- +1 yıl
şekerim falan..acil frene bas çakma pollyanna..saygılar..
- +1 yıl
sessizlik geliyor..iyi bir karşılama sun ona..
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. benimde sevgilim yok hatta çevremde fazla dostumda yok dostlarımda lada aynı şehirlerde değliz zaten yani yanlızım ama nedense hayatımdan memnunum sıkıntı yok yani hayatla barışık olmak önemli olan
119 Yorumla- +1 yıl
ben fena küsmüşüm o zaman..acayip sıkıntı var çünkü..:)
- +1 yıl
fazla bir şey yaşamamışsın demek ki..umarımda yaşamazsın..
- +1 yıl
yani kötü..seni yoracak..can yakıcı olaylar..
- +1 yıl
canımı yakan çok şey oldu ama sevgili babında değil daha farklı şeyler oldu ama insan gördükçe olgunlaşıyor ve zamanla dahada güçlü hale geliyor ve bazı problemleri önemsemiyor bile ben o durumdayım ve bu yaşıma kadar çoğu şeyi gördüm ve yaşıma göre çok olgunlaştım,. sevgili falan konusuna gelince istesem zibil vallahi ama kalitesiz kızlar çok ve ben bir kızın ilki olmak istediğimi için şimdilik kızlara fazla yanaşmıyorum
- +1 yıl
ilki olurken sonu olmayı da dene..anlıyorum..herkes yaşıyor zaten birşeyler..ondan bu kadar mutsuz ya insanlar..
- +1 yıl
ben bir kişini sonu olmak istemiyorum her şeyi görüp sonra benim gibi eline kız eli değmemiş birisine düşmesini istemiyorum eğer ben nasıl isem karşımdakide öyle olmalı ve ben eline erkek eli bile değmemiş kız istiyorum,ben herşeyi gördüğüm halde mutsuz değlim ama çokta mutlu değilim normal bir havadayım ve Allahın verdiği bu günlere şükürler olsun diyerek yaşıyorum ve hiçbirimiz halimizden şikayet edecek hadde sahip değiliz bundan aşağı düşmeyelim yeter
- +1 yıl
çok ilginç..bu sitede çok fazla inançlı insan var..yani kuvvetli inançlı demek istedim..
- +1 yıl
bilmem ben genelde siz gibilerle karşılatım da..
- +1 yıl
niyeki onlarda insan ayrıca ben her insanın düşüncesine önem veririm..
- +1 yıl
yoo değilim..olsaydım söylerdim..ama ben kendini bilen bir kişinin başkalarının yönlendirmesiyle farklı yollara sapacağını düşünmüyorum..
- +1 yıl
şimdi daha iyi oldu evet..
- +1 yıl
+1 yılÇok oldu ve şuan ceremesini çekiyorum ama çok şükür psikolojik olarak çok rahatladım geçmişe göre dönem dönem olur öyle şeyler...
15 Yorumla- +1 yıl
geçmişte kalması sizin açınızdan iyi..
- +1 yıl
Hiç unutmayacak olmak ve etkisinin tam anlamıyla geçmeyecek olması da ayrı bir sıkıntı.
- +1 yıl
unutmamak iyidir..tekrar aynı hataları yapmazsınız..
- +1 yıl
Hata benim değil tam olarak havadan da bahsedilemez hayatın acı yanları çevre şartları vs...
- +1 yıl
doğrudur..
+1 yılArkadaşım öncelikle yolun açık olsun diyorum. çünkü hepimiz böyle şeyler zaman zaman yaşıyoruz. ama sen dua et ve azimle sebat et.Allah muhakkak yardım eder. sıkma canını.
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler iyi niyet için..
+1 yılparan işin yok diye yok çalış paran olsun paran olunca ortamın oluyor ve ortamın olunca biraz ağzın laf yapıyosa istediğin biriyle takılabilirsin ama şunu aklından çıkar aşk falan yok öyle bişey yok yani.
15 Yorumla- +1 yıl
olmadığını bende biliyorum zaten..olmayan bir şeyide yaşayamam mantığıyla ilişkimde olmuyor..:) para iş olayın gırgırı ya..
- +1 yıl
git bir iş bul kendine içine kapanık olma asosyal biriysen sosyalleş sana en fazla bu kadar yardım edebilirim.
- +1 yıl
sağolasınn..öğrencilerim var taekwon-do ya gidiyorum..kick boks da düşünüyorum..ve ikinci üniversite için tekrar sınavları düşünüyorum..sence asosyal miyim..
- +1 yıl
asosyal değilsin ama eğlenmeyi bilmiyorsun hayat boş eğlen coş boşver git barlarda takıl git cafelere öğrencilerinle geziler falan düzenle sıkıl sıkıl nereye kadar sıkılıp üzülerek kendine zarar verirsin eğlenmene bak boşver bugün varız yarın yokuz şu dünyada.
- +1 yıl
o da güzel..
+1 yılparan varsa dostun olur dostundan cok duamanin olur sevgilin guzelse doatun cok olur kiz kardesin varsa dostun cok olur paran olursa kiz cok olur para yoksa fiss olur.
15 Yorumla- +1 yıl
her şey birbirine bağlı da..bu kız kardeş olayı fenaymış ya..ne tür tiplerle takılıyorsun öyle..
- +1 yıl
yok ben takilmiyorum hayatin felsefesi boyle basima geldi
- +1 yıl
hımm hayatı felsefeye koyup sonrada öyle yaşamakta ilginç..doğrudur..
- +1 yıl
yasamiyoruz yasatiyorlar bayan elimizde olan biraey degil
- +1 yıl
anlıyorum..
+1 yılPembelinin biri iyi özetlemiş aynen kopyalıyorum ; '' iş ve para olmadan aşk da olmuyor canım. erkekler de artık çalışan kızlara bakıyorlar. '' Kahrolası ekonomi
113 Yorumla- +1 yıl
o da güzel..de ben zaten aşka inanmam..iş olmayıncada canım sıkılıyor biliyor musun..:)
- +1 yıl
Canın sıkılmasın yat keyfine bak. Kitap oku. Araştır merak ettiğin şeyleri. Yabancı dizilere takıl. Vaktin nasıl geçtiğini bile anlamazsın.
- +1 yıl
bol bol kitap okuyorum..öğrencilerimle ilgileniyorum..teakwon-do ya gidiyorum..kick boks düşünüyorum..arada supernaturalin eski bölümlerini izliyorum..ama yine de sıkılıyorum..:)
- +1 yıl
Sam ci misin Dean ci mi? Ayrıca öğrenciler derken ? Son soru nedir bu dövüş merakının kaynağı? :)
- +1 yıl
stres atıyorum..kırıklıklarımı dövüşte kusuyorum..tabiki Dean çok tatlı ya..karakter olarakta süper..matematik dersi veriyorum öğrencilerim var..:)
- +1 yıl
O kadar mı çok kırıklıkların ikinci dövüş sanatına yönelecek kadar? Dean demeni ummuştum. Hangi bölüm mezunusun?
- +1 yıl
evet o kadar çok..aslında hemşirelik mezunuyum..ama o işi yapmıyorum..şimdilik matematik dersi veriyorum..seneye tekrar üniv mi okusam diyede düşünüyorum..
- +1 yıl
Hakikaten renkli bir karaktersin bu aşikar. Hemşirelik neden yapmıyorsun? Ne okumayı düşünüyorsun ki? Bende ne kadar çok soru sordum böyle yahu
- +1 yıl
hemşireliği bünyem kaldırmadı..:) bilmem belki matematik öğretmenliği okurum..
- +1 yıl
Matematiğe merakı olan bir hemşire o da iyi. Seni ne mutlu ve de tatmin ediyorsa o yöne yönelmen mantıklı elbette
- +1 yıl
mutlunun kelime anlamını bilmememinde bu konu üzerinde çok etkisi var elbet..
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılolup olmaması senın elinde, belkide beklentılerını biraz daha düşük tutman gerekir.
Konu gene sende biter, bence bunları düşünmek yerine biraz hava almalısın.14 Yorumla- +1 yıl
bol bol deniz havası alıyorum..yetmez mi..:)
- +1 yıl
Demekki biraz da yeşillik lazım :)
- +1 yıl
hımm ormana mı çıkayım..yada dim çayı iyidir ya..
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesleğin olsaydı şimdiye erkekler peşinden koşardı sende paralarını çıtır çıtırr yerdin güzelim inş.iyi biri çıkar zengin biri olursa iyi olur yoksa iyice çıldırırsın
11 Yorumla- +1 yıl
mesleğim var zaten..ama yapmıyorum..
+1 yılAŞK VAR PARA VAR İŞ VAR HEPSİNDE EMEK HARCARSAN ÖZENİRSİN HERKESLE İYİ GEÇİNİRSEn olur
212 Yorumla- +1 yıl
ohh ne ala memleket..daimi olur umarım..
- +1 yıl
Bir şeyleri başarmak için emek harcaman lazım emek yoksa hiç bişey olmaz
- +1 yıl
o da doğru emeksiz yemek olmaz..
- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
- +1 yıl
He bu arada sıkıntıya girme salla gitsin dünyayı boşverrrrrr
- +1 yıl
olurr..kendi haline bırakayım mı dünyayı..:)
- +1 yıl
Akışına :D bırak :D:D dönsün dünya sen sadece takıntılı olma ilerde hatırladıkça sadece güleceksin zaten :D:D
- +1 yıl
o güleceğim günler ne zaman gelecek merakla bekliyorum..:)
- +1 yıl
Gülmek için neden arama sadece gül ben öyle yapıyorum sadece gül :D:D
- +1 yıl
o da güzel..sinirliyken ve üzgünken gülüyorum..devrelerim yanlış bağlanmış bence..doğru tepkiler vermiyorum..neyse iyi geceler..uyku hapları etkisini gösteriyor..uyumak üzereyim..
- +1 yıl
:D sanada gece gece güldürdün :D
+1 yılben öyle ydim hep.. sonra baktım bu şekilde ne faydası var?
sıkıntıya gerek yok, relax ol, akışına bırak...14 Yorumla- +1 yıl
wuww sakin..iyi bakalım..
- +1 yıl
kesinlikle..
- +1 yıl
- +1 yıl
;)
Aşk yok para yok iş yok bu yol intihar a çıkıyor geceler i cinler i topla ayin yapın ;)
15 Yorumla- +1 yıl
peki..:)
- +1 yıl
onada peki..:)
- +1 yıl
+1 yılne güzel iştee huzur vardırrr sende dee... zannediyor musun kiiii aşk iş ve para olunca insan huzurlu veya mutlu oluyor ? aşk, para, iş = dert, sıkıntı, stres :D
124 Yorumla- +1 yıl
hımm keşke..zaten huzur olsa biride umrumda olmaz ya..:)
- +1 yıl
o da yoksa durumlar vahim o zaman :))) napsak acabaa ?
- +1 yıl
bilmem..aramaya mı çıksam ki huzuru..:)
- +1 yıl
ohoooo kim bilir nerde bulacaksın o huzuruuu :P senin tam olarak sorunun nedir kii ? ona göre yardımcı olayım ben sana
- +1 yıl
çok iyilik seversin ya..:) o da güzel..
- +1 yıl
huyum kurusunnnn :)))
- +1 yıl
ya yaa..öyle..ben iyi insanlara inanmam ki..çünkü iyi diye bir şey yoktur..sadece çıkarları olanlar vardır..:)
- +1 yıl
yuhh artıkkk ne çıkarım olacak kiii ? şöyle bir çıkarım olabilir bu sayede sohbet etmiş oluyoruz yaa keyifli geçiyorrr iyi vakit geçiyorr :D bunu inkar edememm :D
- +1 yıl
hımm zaman öldüreceksin yani..o da güzel..
- +1 yıl
hayır zaman öldürcem demedim zamanımı iyiye kullanıcam diyorumm :)
- +1 yıl
vayy kelime oyunları güzel..:) bu nicki çok aradın mı..merak ettimde bir an..
- +1 yıl
yooo çok aramadım kullandığım bir nick... fakat rakamsız kullanıyordummm geneldeee. hesabımı kapatmıştım geri dönünce tekrar hesap almak zorunda kaldım bende istanbulun plaka kodunu ekledimm :))) hem kelime oyunlarını hiç beceremem :P
- +1 yıl
hımm o da iyiymiş yani hep ego yüksekti..:)
- +1 yıl
aşk olsunnn :((( bunlar benim suçum mu? :P
- +1 yıl
aşk olmasın ya eğreti durur..:) ya tabi sonuçta karizmasın..:p
- +1 yıl
aşk olmazsa olmaz olsunn :P :D iltifatların karşısında mahçup kalıyorummm bakk yapmaaa :D:D:D bir prensesten böyle iltifat duymak benim için onurdur :D
- +1 yıl
tiye aldığımın farkındasındır umarım..
- +1 yıl
hadi yaaa ? ben ciddi sanıyordumm :( :D
- +1 yıl
- +1 yıl
neyse sen birazdan beni çiğ çiğ yemeden ben kaçayım en iyisiii :))
- +1 yıl
by..by..
- +1 yıl
kendine iyi bak bayan huzursuzz :)
- +1 yıl
sende iyi davran kendine bay geveze..
- +1 yıl
pekii :) teşekkür ederimm bayan huysuzz :))
+1 yılpara var iş var aşk yok :D benimki daha vahim durum
13 Yorumla- +1 yıl
güneşe aşıkmışsın işte ya..:)
- +1 yıl
tek taraflı olmuyor be insan usanıyor :D eridim bittim artık
- +1 yıl
aşk ta var para da var iş te var Allaha şükür , oturduğun yerden isyan edersen olmaz tabi
21 Yorumla- +1 yıl
isyankar değilim ya..sadece sınanmaktan yoruldum..sınayanda kendim olunca çözüm yok burada..
Gizli Üye(36-45)+1 yıliş ve para olmadan aşk da olmuyor canım. erkekler de artık çalışan kızlara bakıyorlar
319 Yorumla- +1 yıl
:) ben aşka inanmam ki o en gırgırı yazdıklarımın..ama teşekkürler..:)
Cevap sahibi+1 yılben de aynı durumdayım seni çok iyi anlıyorum. hayattan çok sıkıldım ve tutunacak bir yerden başlayacak bir sebep lazım. rica ederim:)
- +1 yıl
işte o doğru nokta..hayata tutunamıyorum..:)
Cevap sahibi+1 yılhiç bir zaman ümitsiz olma. iş seçmemek lazım aslında. küçük de olsa bir işe girmek gerek. en azından para kazanırız çevremiz olur evde oturmaktan kurtuluruz
- +1 yıl
ahh tam adamına söylüyorsun ben kendi mesleğimi yapmıyorum ki..:(
Cevap sahibi+1 yılmesleğin ne ? ne yapıyosun ya da yapmıyosun
- +1 yıl
hemşireyim..ve yapmıyorum geçen sen mezun oldum atandım..ama bıraktım..:)
Cevap sahibi+1 yılneden bıraktın peki. atanmak kolay mı ya ben de atansam keşke
- +1 yıl
90 nın üzerinde puanım vardı..o nedenle bana kolaydı..ama yapamadım ya..sağlık sektörünü herkes yapamıyor..
Cevap sahibi+1 yılneden hemşirelik okudun o zaman çok yazık olmuş emeğine zamanına. peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun
- +1 yıl
ailem istemişti yazdım..cahillik işte..okulda öyle böyle bitti..ama daha fazla kaldıramam o işi..belki matematik öğretmeni olurum diyorum..şimdide bir kaç öğrencim var hatta vakit geçiriyorum..
Cevap sahibi+1 yılöze ders mi veriyorsun hayat özel dersle geçer mi yaa :( dershanelere falan basvuru yapsan
- +1 yıl
hayatı değil bu seneyi geçirmeyi planlıyorum seneye inş. yeni bir üniv planım var..
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı olsun
- +1 yıl
bu defa bende öyle umuyorum..:)
Cevap sahibi+1 yıl:) herşey gönlünce olsun
- +1 yıl
teşekkürler..sizinde herşey gönlünüzce olsun..
- +1 yıl
Katılıyorum çaldım
Cevap sahibi+1 yılhayırlı olsun tepe tepe kullan:)
İş var ,para var,ev var ,alkol var ve içimde koskocaman bir boşluk var.
Yok yok yani.17 Yorumla- +1 yıl
boşluğu da doldur bari..
- +1 yıl
insanın kendini bilmesi böyle bir şey olsa gerek..ehh haketmişsin biraz da ceza çekmelisin tabi..
- +1 yıl
Çektiğim acıların demindeyim bu akşam
Pişman desem değilim
Bir harmanım bu akşam
.
Yıllarca çekerim cezamı,bedeli belirlenmedi.
Sonsuza kadar desinleryine tamam diyeceğim ama bu belirsilik en kötüsü.
Attığım her adım uğursuzlaşıyor ve bu yüzden artık adım dahi atmıyorum.
Neyse gece gece kendi sıkıntılarımla senin ve ks üyelerinin canını sıkmayayım
İyi geceler
Herkese armağanım olsun.
link - +1 yıl
:) evet kesinlikle alkol var..
- +1 yıl
Herkesin bunalıma girdiği bir dönem vardır merak etme.
Ne kadar dibe vurursan o kadar yukarıya yükselirsin.13 Yorumla- +1 yıl
ahh en dibe inmeden yüzeye çıkamazsın yasası..daha ne kadar inerim bilemiyorum..:)
- +1 yıl
bunun daha kötüsü olamaz be arkadaşım..en azından bence..
Bol bol dinleyin
https://www.youtube.com/watch?v=5A_svD3BCPM
11 Yorumla- +1 yıl
en az senin kadar bende aynı durumdayım tek bildiğim para beni sevmiyor.. işin garibi varlık içinde yokluk yaşıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
ahh o bende de var..:)
+1 yılAşk yok..para yok..iş yok..! diye düşünmüştüm bir keresinde, sırt çantamı takıp şehir değiştirdim. aklıma bile gelmeyecek kadar güzel şu an durum :)
14 Yorumla- +1 yıl
ben üç defa şehir değiştirdim..:)
- +1 yıl
sırt çantan da var mıydı :)
- +1 yıl
olmaz mı..:)
- +1 yıl
o zaman şehir yanlıs :) hangi şehirler?
evet sadece biri için herkesi kaybetmiştim ama yavaş yavaş toparlanıyo insan böyle olmak zorunda yaşadığın süre boyunca
16 Yorumla- +1 yıl
toparlanmak..o işte çok hassas bir dönem..
- +1 yıl
ahh mümkünse kimseden yardım alma..çıkarı olmayan yardım etmez..
- +1 yıl
evet ama ya diğerleri..
+1 yıliş olunca para olur zaten ve aşkı salla gitsin :D iş bulunca rahata eresin ama çok soğuksun :)))
11 Yorumla- +1 yıl
donmadığın sürece sorun yok..:)
öyle bir inziva yok hayatım da pişmanlık ta hatalar gibi geçici bir kazanımdır
11 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkesten uzak durup bir köşede ideallerin için çabalamak en iyisi
11 Yorumla- +1 yıl
belki..
+1 yılBöyle sitelerde işte içlerimizi döküp huzur bulmaya çalışıyoruz, bizi anlayanlarla.
20 Yorumlaböle bunalımların en iyi ilacı poliana cılık oynamak etrafındaki saçma sapan herşeye gülmek... bende işe yarıyo :)
04 Yorumlabazen böyle günler yaşayabilir herkes önemli olan hayata bağlanmak
00 Yorumlaİş bul hepsi çözülür :D
11 Yorumla- +1 yıl
iş için erken ya..
al eline bir enstrüman ...
113 Yorumla- +1 yıl
ağustos böcüğümüyüm ben..aslında neden olmasın dimi..
- +1 yıl
çok espirktüelsin..ancak bana böcük dedin..yazdım bunu bir kenara..
- +1 yıl
ya ya..ben sana karınca desem iyi mi olur yani..:)
- +1 yıl
aha haa :) doğru ya unutmuşum resmini falanda koymuştun hatta..iyiymiş..
- +1 yıl
kadınlar çiçektir olm bu yaşta öğrenemedin mi daha..böcük diye erkeğe derle..aa..
- +1 yıl
ne hayır..artık biliyorsun hiç değilse..:)
- +1 yıl
nasıl bir tipsin sen ya..
+1 yılsağlık iş..para olsunda aşk olmasada olur...
23 Yorumla- +1 yıl
o da güzel..ona da razıyım diyorsunuz yani..zaten aşk diye bir gerçeklik yok..rahat olun..:)
- +1 yıl
aynen şuan sağlığım işim ve param var bunlardan biri eksik olsa hayatınız zorlaşıyor ama bir kadın kendi açımdan bir sorun yaşamıyorum olmadığı zaman...aşkın gerçekliğ..yokluğu..rasyonelliği...kimyası..biyolojisi...vs önemli değil...rahatım zaten...
- +1 yıl
iyiymiş..
- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılbunların hiçbiride sende yoksa sorun sende bence
17 Yorumla- +1 yıl
sağolasın ya..onu bende biliyorum..:)
- +1 yıl
peki nasıl yapalımda yardımcı olalım sana :)
- +1 yıl
teşekkürler..ama yardımsız da halledebilirim sayın felaket..
- +1 yıl
senden iyisi yok o zaman yinede her şeyin başı para önce bir iş bulursan diğerleri yavaş yavaş yoluna girer
- +1 yıl
iş bulunur ya..gerekirse kurulur..önce ideallerime bakmalıyım..
- +1 yıl
çok karışıksın seni ideallerinle yalnız bırakıyım o zaman :)
- +1 yıl
sağolasın..
+1 yılAma hepsinin çözümü var önemli olan savaşabilmek .
111 Yorumla- +1 yıl
yoruldum ya..savaşmıyorum artık..kendi halinde herşey..
- +1 yıl
Hmm. Bence tekrar savaşmak için ruhunu nadasa bıraktın :)
- +1 yıl
vayy güzel yaklaşım..yok ya..şu saatten sonra savaşmam artık..yetti bana bu kadarı..
- +1 yıl
Kolay pes eden birine benzemiyorsun bence.
- +1 yıl
ahh çok fena yanılıyorsun..site engel koymazsa bir sorum daha olacak onada bakarsan anlarsın..
- +1 yıl
Hmm soru hakkın olduğunda bakıcam canım o zaman merak ettim.
- +1 yıl
malessef 3 soru hakkım varmış ben bilmiyordum zaten bir tane sanıyordum diğer ikisi piyangodan çıktı..:)
- +1 yıl
Sormak istediğin zaman dinlerim yanıtlamaya çalışırım canım o zaman :) Gerçi en iyi cevabı vericeğimi sanmıyorum ama en azından iyi dinleyiciyimdir.
- +1 yıl
canım derken..orada fren yapalım da yanlış anlaşılmasın..okey..
- +1 yıl
Sana bir yakınlaşma içerisinde bulunmadım ki zaten ? Konuşma tarzım bu kız arkadaşlarıma karşı.
- +1 yıl
hımm olsun beni saf dışı bırak ne zaman biri canım dese sonu pek hayra alamet gitmiyorda..
bende hepsi war aşk yok gel :D
113 Yorumla- +1 yıl
ne diye geleyim..iş mi vereceksin..
- +1 yıl
hımm anladım ben seni..
- +1 yıl
yoo öyle bir şey demiyorum..hayalperestlik zor olsa gerek diyorum..
- +1 yıl
:) olsun bakalım onuda duymuş olalım..kalırım ne yapalım..
- +1 yıl
tuzliyimda kokma emi..:) sağol avukat bir arkadaşım var aynı şeyi diyor..ilk sıradaymışım..:) ona göre..
- +1 yıl
asıl buna hoobbaaaa..sen kimsin arkadaşım..hadi bakalım inş. 1. sıradaki olur..:) iyi niyette son nokta..
- +1 yıl
sana anlatsam kendimi neti kapatırsın
14 Yorumla- +1 yıl
anlatsam roman olur diyorsunuz yani..
- +1 yıl
hayır teşekkürler..
+1 yılAşk yok para çok... biz ne yapalım
12 Yorumla- +1 yıl
para varsa aşk nasıl yok..para olunca o da var diyorlar..
- +1 yıl
Aşkın gerçeği olmadıktan sonra olsa ne olur..
+1 yıliş yerinde çalışanlardan hariç hiç arkadaşım yok..
15 Yorumla- +1 yıl
boşverin..çok insan çok sorun..o köpek sizin mi..
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
çok tatlı ya bende istiyorum bir tane ama bakımı zor mu diye de sürekli düşünüyorum..yani bir can sonuçta..
- +1 yıl
insanlığını kaybetmemişsen bakması kolay.bu golden kırması.bunun tüyleri kısaydı.goldenler gibi çok uzun değildi.o yüzden tüy sorunu olmadı hiçbi zaman.ama tek kusuru gezegendeki iki ayaklı hayvanlardan daha akıllı olmasaydı..komşumuz dediğimiz bir hayvan zehirledi onu.hakkın rahmetine kavuştu..tabii bende onun arabasını yaktım.sana tavsiyem ya golden al ya da beagle al..çok akıllılar..eğerki yavruyken alıp büyütürsen bunu sende fark edersin..
- +1 yıl
zaten alırsam yavru istiyorum..şeref özürlüye bak ya..hayvanın ne zararı vardı ki..yazık..bir de onlara insan diyorlar işte..golden bende düşündüm daha insancıl geliyorlar banada..saldırgan durmuyorlar..
bende iş var ama aşk yok maselef
11 Yorumla- +1 yıl
o da bir şey..bir tesadüfe kalmış işin..
dayak var :D
313 Yorumla- +1 yıl
dayak buldun kaç demişler kaçmalı..
- +1 yıl
yok sen döversin beni ya..
- +1 yıl
şiir kabiliyetin buysa..yazık oldu harflere..
- +1 yıl
sonu bağlayamamışsın..ama ışık var..:)
- +1 yıl
- +1 yıl
ya yaa..
- +1 yıl
:) :)
+1 yıleee biz ne yapalım bizene o kimse .
13 Yorumla- +1 yıl
aman sakın bir şey yapma zaten..:) sıkıntıdan yazdım ben..
- +1 yıl
sorma bende aynen :) bayılacam gibi havada sıcak üffs.
- +1 yıl
+1 yılyap olsun kazan olsun
128 Yorumla- +1 yıl
vay sağolasın ya..:)
- +1 yıl
niye yea... :)
- +1 yıl
- +1 yıl
o kadar yardım ettim karşılığı bu mu? :D:D:D:d
- +1 yıl
bir de çıkar dünyası deyince millet beni tefe koyuyor..
- +1 yıl
tabi koyar :D:D:D:d
- +1 yıl
niye..
- +1 yıl
doğru söyleyeni köyden kovuyolarmış ondan :D:D:D:D:d
- +1 yıl
hımm o da güzel..
- +1 yıl
bu saatten sonra köy dışısın :D:D:Dd
- +1 yıl
bende köysüz olurum sorun yok..
- +1 yıl
yersiz yurtsuz aşksız parasız işsiz :D:D:D:D:d
- +1 yıl
ahh o benim şarkım işte..:)
- +1 yıl
öyle bir şarkı mı var? :D:D:D:D:d
- +1 yıl
yok ama yazarım ne olacak..
- +1 yıl
yazda dinleyek :D:D:D:Dd
- +1 yıl
oldu bir ara karalarım onu da..
- +1 yıl
Şimdi istiyorum 2 katı ödücem :D:D:d
- +1 yıl
yuhh..insan olalım..ne ödüyorsun neye ödüyorsun..deli damarımı bulmayalım bence..aaa..iki dakika sohbet ettik diye..bu ne canım..
- +1 yıl
sen şarkı yapıcaksın bende o şarkının telif hakkını alıcam işte onun parasını ödücem? :D:D:d
- +1 yıl
hımm sesin güzel mi..
- +1 yıl
hayır :D:D:d
- +1 yıl
o zaman şarkımı satmam sana..telef olur sonra..
- +1 yıl
sesimle ne ilgisi var? :D:D:d
- +1 yıl
söylemeyecek misin..
- +1 yıl
ya sen söyleyeceksin bende plak şirketi gibi senin şarkılarını satıcam işte.. ben niye söyleyim ki? :D:D
- +1 yıl
ayhh tam buldun..sesim iğrençtir..şarkı söyleyemem ama mükemmel şiir okurum..:)
- +1 yıl
biz sizi ararız :D:D:D:D:d
Olur ya zamanla her şey hemen pes etme
00 Yorumla
+1 yılBenn şu an böyleyim:(
00 Yorumla
+1 yıl'' Hayat dertli bir günüm olamayacak kadar kısa ''
11 Yorumla- +1 yıl
vayy..o da güzel..bana nedense uzun gelir oysa..
+1 yılben ben ben
17 Yorumla- +1 yıl
soruda kendini buldun yani o da güzel..
- +1 yıl
evet..ama yaptığım yanlışlar etik olarak yanlış değil..değer verme gibi konularda hata yapıyorum..
- +1 yıl
ahh o hatayı zamanında hepimiz yaptık..malum insandık..
- +1 yıl
ben de bir zamanlar yaptık demek istiyorum artık :)
- +1 yıl
o zaman bugünü milad yap..;) ve insanları kendi haline bırak..
- +1 yıl
keşke..
- +1 yıl
keşkelerle yürümüyor hayat..kaç yaşında insansın..kendine gel..
Onlardan Birisiyim
13 Yorumla- +1 yıl
hadi ya..fena..
- +1 yıl
ben varım. ödül ne?
11 Yorumla- +1 yıl
:) kendime güvenirim ama hiç biri yok işte..belki güvenle ilgili değildir..
hiç denemedim
11 Yorumla- +1 yıl
bir ara dene..herşeyi tecrübe etmek lazım hayatta..
intihar edelim17 Yorumla- +1 yıl
yok ya ölmeyip sürünürsen ne olacak..
- +1 yıl
olaya bak..amca yaş kaç..:) şaka şaka büyüklere her zaman saygım vardır..en azından daha tecrübeliler de..ben hep mi sürüneceğim ya..
- +1 yıl
iyi de zaten sürünüyorum..:(
- +1 yıl
ayy iğrenç..siyasi mesaj içerikli..
+1 yılaşk var iş var ama yanlızım :)
00 Yorumlasıkıntıya iyi gelen bir çok şey var.
04 Yorumla- +1 yıl
fotograf çekmek gibimi..aslında severim..iyi bir hobi olabilir..
- +1 yıl
yok severim fotograf çekmeyi fotoyuda öyle görünce onldan atladım..:)
sen nediyon hacı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsabır sabır sabır
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?