• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Tip yok, para yok, özgüven yok, ne olacak böyle?

Gizli Üye
Gizli Üye
(45 üstü)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Böyle hayat nasıl yaşanır?
Para Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    1 yıl

Tam olarak

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

1

Cevap

• HmmBebisko
    HmmBebisko Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

para cozulebilir tip genetik ozguven de cozulebilir ama onda da genetik faktorler ya da secemedigin etkiler vardir

1
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Özgüven için biri şart. Ya çevren, ailen vs. olacak, ya para olacak, ya tipin olacak, bunlar olacak ki kendine güvenesin. Bir hiçliğin içinde ne kendine inanırsın, ne tanrıya, ne de maddenin varlığına.

Yorumla
    • HmmBebisko
      HmmBebisko
      1 yıl

ozguven icin basarili olman isinde ilerlemen veya sevilmen yeterli bu da cozulmeyecek is degil tip de erkeklerde o kadar etkilj degil basarili erkeklerin yakisiklj olmayan kismi da vardir. takim elbiseyle ise giden adamlar efsane yakisikli mi yok ama basarili oldugu izlenimi olunca yakisikli geliyor. yani 1 2 konuyla cogu seyj cozebilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bende hiçbiri yok hanımefendi. Ben tamamiyle bir hayâl kırıklığıyım. Bebekken beni hoplatırlarken yere düşürmüşler galiba. Beynim iyi kaynamamış ve tüm hücreler oluşmamış. Algıla yollarımda tıkanıklık mevcut. Alta pilav, üste kurufasülye yemekten başka bir katkım da olmadı bu vücuda. Böyle bir vasat bir durumda psikoloğun çare olacağını düşünmüyorum. Büyük olasılık bana özgüvensizlik ve depresyon diyecek. Tedavisi ise para. O para işte bende yok.

Yorumla
    • HmmBebisko
      HmmBebisko
      1 yıl

dedigim cogu sey olabilecek seyler ve evet boyle kendinde kusur ararsan en sonunda siddetli huzursuzluk vs intihara kadar gider. basarili olmak sevilmek imkansiz isler degil. ulkemizde katilin bile seveni var bi kadini adam gibi seversen karsilik verebilir belki hic olmadigi kadar iyi hissedersin ve takmazsin. para yok diyorsun ama calisip kazanabilirsin kendi kendini asagi cekiyorsun sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Birini seveyim, sevgili falan olmasak da olur ama böyle birini seveyim, çok iyi biri olsun, sevilmeyi hak etsin, ona hayran olayım ya, öyle biri olsun, seveyim, o beni sevmese de olur diyorum ama öyle biri de çıkmıyor karşıma. Hiç sevgilim olmadı. Sevgilim olmasını da geçtim yani, ilk önce ben birinden hoşlanayım yeter diyorum. Olmayınca olmuyor. Çok sosyal biri de değilim. Hani diyorlar ya, çık dışarı, sosyal ol, insan içine gir, kaynaş. Ben sosyal bir ortama girince enerjim çok düşüyor. İnsanlarla kafalarım hiç ama hiç uyuşmuyor. Apayrı dünyaların insanlarıyız sanki. Çoğu insan bana itici, cringe geliyor. İyi anlaşsam bile bir süre sonra artık yeter, kendi alanıma çekilmem lazım diyorum. İçedönük bir insan olmamdan kaynaklı ya da bu sosyal fobiye giriyor da olabilir ama sosyal fobi varsa, kaç senedir bu çözülememiş olması ilginç. Ben insan sevemiyorum, uyuz oluyorum hatta. Farklı bir psikolojik sıkıntı da olabilir. Bir şeyler başarma konusunda başarısızım maalesef. 😂😂 Ne istediğini bilmeyen, her şeyden sıkılan, bıkmış, bunalmış biriyim. Sürekli böyle kafalar yaşayan bir insanın bir şeyler başarabilme ihtimali var mı? Çalışarak para kazanıldığını bilmiyordum. Hemen bir işe girip para kazanayım o zaman 😂😂 Önce patronumu, 100 sene sonra da kendimi zengin eder parayı bulurum inşallah.

Yorumla
    • HmmBebisko
      HmmBebisko
      1 yıl

jxeiuegssiugshgs bak cogu anlattigin sey biz ilk tanistigimizda sevgilimde vardi sosyal bir mecradan tanidtik asik oldum o da asiri asosyaldi disari sapkayla falan cikiyormus yani kendinj gostrrmemek icin. parasi ds yoktu borctaydi ise girdi, Şu an duygusal olarak iyi oldugunu hissediyorum. birbirimizi seviyoruz ve o da bana iyi geliyor ben kendimi guzek bulmuyorum ama onun beni begenmesi bana yetiyor iyi geliyor iyi hisettiriyor bence sosyal olmasan bile bura gibi pkatformlarla az cok kendine iyi geleni bulabilirsin pat diye cikmaz ama olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben insan içine girebiliyorum. Topluluk önünde de konuşma yapabilirim sorunsuz, birkaç kez tecrübe edindikten sonra tabii. Uzun süredir çalışıyordum, şu an işsizim sadece. Hiçbir zaman borcum olmadı, kredi kartı, borç gibi şeylerden pek hoşlanmıyorum. Tutumlu bir insanım. 10 senedir bu sitedeyim. Buluştuğum bir kız olmuştu, sadece arkadaştık. Başka bir kızla konuşuyodum, hoşlanmıştım vs. ama inanç farklılığı yüzünden olmadı. Farklı kafalar yaşamamdan ötürü kafa dengi biriyle karşılaşmam da zor o yüzden. İyiliğe olan inancımı da kaybediyorum bazen. Hayat gerçekten çok acımasız bir yer. Hayvan olduğumuz her yanıyla belli. Zihniyetlerimiz bozuk. Günün sonunda ben iyi bir insanım diyemiyorsun tam anlamıyla. Haluk Leventin dediği gibi, "Ben bu iyilikleri millet için yapmıyorum, kendim için yapıyorum. İyilik yaptıkça mutlu oluyorum." İnsan ne yapıyorsa hep kendine yapıyor, kendini düşünüyor.

Yorumla
    • HmmBebisko
      HmmBebisko
      1 yıl

bir sey diyeyim mi bence sen gercekten efsane birisin. sadece mukemmeliyetcisin hepsi bu. konusma seklin kendini ifade edisin toplumun yuzde 2 3 unde anca boyledir. bence kendine haksizlik ettigin ve elestirdigin konular sadece. psikologun da cok asiri iyi gelecegini ya da okaganustu bir sey vadetmeyecegini biliyorsundur. o yuzden bence ilk ozguvenden baslayarak kendine bir seyler asilamaya calis. yoksa ozguvensiz oldugun surece daha bircok alanda mutsuz olacaksin ben oyleyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok mükemmel, efsane vs. bir insan olduğumu düşünmüyorum ama çoğu insana göre daha iyi niyetliyim, daha güzel şeyler düşündüğümü düşünüyorum. Topluluklara uyum sağlayamadığım için kendimi yalnız hissediyorum. Kendimde bir sorun olduğunu, özgüvensizlik, sosyal fobi, depresyon, kişilik bozuklukları gibi şeyler olduğunu düşünüyorum. Belki pek de böyle şeyler yok, ben kendi psikolojimi bozuyorum, bilmiyorum. Bir psikoloğa görünmekte fayda var ama tabii. Müsait olduğum bir zaman gitmeyi düşünüyorum. Sağlıkçi mısın. Bir şey sorabilir miyim? Belki şu an nöbettesindir falan 😃😃

Yorumla
    • HmmBebisko
      HmmBebisko
      1 yıl

sadece saglikci adayiyim hbjfcbhdfbhcf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gece oturarak ön hazırlık yapıyosun yani 😂😂 Yine sorayım, belki bilirsin, bilmiyorsan da öğreniriz. Devlet hastanesinden heyet raporum var benim. Psikiyatriye, kulak burun boğaza, ortopediye vs. tüm doktorlara göründüm ve bu kişi sağlamdır raporu aldım yani. Bu belgenin 2 sene geçerliliği var. Ben bu saatten sonra psikiyatriye ya da psikoloğa gitsem, depresyon vs. dese, ilaç yazsa içsem ya da oldu da ayağımda, bacağımda sıkıntı çıksa ortopediye gitsem bu heyet raporunu yakar mı?

Yorumla
    • HmmBebisko
      HmmBebisko
      1 yıl

biz bu konuya gelmedik ben 1. sinifim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hocana sorarsın o zaman. 😂😂 Her türlü bilgiyi her an öğrenmek lazım.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ne diyeyim kral? Hayırlısı kelin kendine ilacı olsa kafasına sürer hesabı bizim iş.

0
    0 Yorumla
  • -Lili-
    -Lili- Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Böyle olmaz

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Tip yok, para yok, özgüven yok, ne olacak böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Tip yok arkadaş yok sevgili yok aile yok para yok ne olacak böyle? 18 cevap verildi
Okulum yok İşim Yok Param Yok Arabam Yok Arkadaşım Yok Boyum Yok Karakterim Özgüvenim Yok Ne... 3 cevap verildi
Güzellik yok, sağlık yok, meslek yok, baba parası yok, sevgili yok. Hayat bu mu? 82 cevap verildi
Tip yok, manita yok, para yok, iş yok.. hayal bile kuramıyorum artık ne yapayım? 7 cevap verildi
Güzellik yok iş yok para yok zeka yok? 12 cevap verildi
Para yok, heves yok, dünya berbat? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨