İstenmeyen gelin adayı olmak.. Sizce ne yapmalıyım?

Sevgilimle cok iyi anlasiyoruz. Babasi iliskiyi ogrendiginde hep iyi davraniyordu fakat annesi beni kiskanmaya basladi ufaktan. Ben hep soyluyordum beni sevmiyo diye sevgilim israrla seviyor diyordu. Neyse iste sevgilim bana mesaj attikca bulustukca ailesi sorun cikarmaya basladi. Sevgilim ailesine karsi gelmeden ilgileniyordu durumla. Ben de alttan aliyordum sonucta ailesi. bir sabah uyandim ve annesi mesaj atmis ayrilin diye. Babasi babanla konusucak falan. Korktum bende. Ne diyecek babama? Kizin oglumu biraksin falan mi? Kadindan suclu olmadigim halde sorun varsa ozur dilerim dedim. Sevgilim ayrilmadi ve ailesiyle epey tartisti. Bende bu tartismalari sonlandirmak icin biraz az konusalim bulusalim dedim. Durumlar duzeldi derken sevgilim sinifta kaldi! Babasi 1 yil okuldan alicak ve ise vericekmis. Haftada 1 kez konusabiliriz ancak. Gizlice hat falan almazsak. Ailesini bir yandan hakli buluyorum sonucta sinifta kalmasi dogru degil ama benim sucum degil ben tesekkur aldim cunku. 1 yil onu bekleyebilirim, seviyorum. Ona guvenim sonsuz. Sonucta sarilip aglamis insanlariz birlikte. Fakat kafam yine karisik. Siz ne dersiniz?
İstenmeyen gelin adayı olmak.. Sizce ne yapmalıyım?