Bugüne kadar hep seni seviyorum''lar havadaydı şimdi görelim bakalım sevmemekte ne kadar iyisiniz ?
Seni sevmiyorum çünkü.. buyrun uzun yazıları tercih ederim :) saygılar
Seni sevmiyorum çünkü.. buyrun uzun yazıları tercih ederim :) saygılar
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Senden gidebilmek için başka bir yalan uyduramazdım kendime. İnandığım en masum şeyin bir tek gözlerin olmadığına alışmalıyım.
Söylediğim onca nağmeden sonra ‘sevmediğime’ ne kadar inanırsın bilmiyorum.
Ama hiç önemi yok.
Seni değil, kendimi kandırmaya çalışıyorum…
Seni sevmiyorum, çünkü;
Kuşlar artık çok daha yüksekten uçuyor. Bindiğim hiçbir vapurda, acemi hiçbir martı elimden simit yemiyor artık.
Ve ben, sen her neredeysen oraya kanat çırpacak kadar güçlü değilim…
Seni sevmiyorum, çünkü;
İki kişilik yatağımı bodruma indireli hayli oldu. Soluma uzandığımda, elim üzeri boş olan ikinci yastığa gitmiyor; çünkü başımın altındaki yastıktan başka bir omuz yok, ilerisi tamamen boşluk…
Seni sevmiyorum, çünkü;
Uzun zamandır görüşemediğim arkadaşım senden bahsetti.
Eski sevgilim ‘onunla daha mı mutlusun?’ dedi.
Annemle son konuşmamızda ‘ona iyi bak, çünkü sen onunla çok mutlusun’ diye veda etti.
Ve oturduğum masaya gelip ‘bir şey ister misiniz?’ diye soran garson kızın yakasında senin adın yazıyordu.
Acıyordu dokunamadığım bir yerlerim.
Tarifi yoktu.
Acıtıyordu…
Seni sevmiyorum, çünkü;
İlk kez birileri beni anlamadığını söyledi. Aklıma geldin, ‘kimse anlamasa da ben hep anlayacağım seni.’ dediğini hatırladım.
Hatırlandın yine.
Yaram azdı.
Ve kanadı sonra…
Çok saçma geldi önceleri,
Çok manasız,
Çok yalnız…
Ve sonra ne kadar ben sakladıklarını gördüm içlerinde. Ne kadar bana ait olduklarını ve ne kadar beni öldürmek istediklerini anladım.
Sıradaki şarkı bana geliyordu.
“Ne zaman geldin Ruhum, görmedim…”
Seni sevmiyorum, çünkü;
Uzun uzun anlatmak istemedim her şeyi…
Seni sevmiyorum, çünkü;
Artık buna hakkım yok.
Seni sevmiyorum, çünkü;
Çok özlettin kendini.
Seni sevmiyorum, çünkü;
Hala bu yalana inanmak zorunda olduğumu biliyorum…
Seni sevmiyorum.
Çünkü…
Buna mecburum…
Alıntıdır
çok güzelmiş
seni sevmiyorum çünkü;Mülkiyetinde, ortaklığında veya kirası altındaki atları yarışlarda koşturan at sahipleri ile bunların vekilleri, antrenör, at sahibi antrenör ve atın jokey, jokey yamağı, centilmen binici, seyisbaşı, seyis ve sair hizmetlileri gibi ilgilileri ve koşularda ve yarışlarda görevlendirilenlerden yarış usul ve nizamlarına ve yarış dürüstlüğüne aykırı hareket eden, yarışların ve yarış yerlerinin ve yarışlarla ilgili yer ve tesislerin düzen ve disiplinini bozanlar hakkında disiplin cezası uygulanır.senin bunlarla alakan yok ama sevgilimmm uzun yaz demiş.seni sevmiyorum bukadarını bil yeter.
what dedin ?
idare et beni,geç beni geç...
geçtim seni saçmalama birdha cidden at yarışı falan mı oynuyon sen :D
bana bunu bir arkadaşım yazdı.hacı ne diyorsun dedim yanlış oldu dedi.yarış hakemi eleman.üstüne senin sorun denk gelince yazmak istedim birden.gerçekten sadece geyik amaçlı yanlış anlama.kızmak yok,özür de dilerim.
ok
seni sevmiyorum çünkü rakı masasında kimse bi başına bırakılmaz. adap bilirsin sanmıştım oysa.
seni sevmiyorum çünkü gözlerin çok yeşil. saçlarının siyahıyla birleşince karanlık ormanlar getiriyorsun rüyalarıma, korkuyorum. karlı kayın ormanlarını severdim ben.
seni sevmiyorum çünkü, hayatıma inşa ettiğin her kale sen gidince yıkıldı. enkaz yığının ortasındaki çocuk gibiyim, ağlayamıyorum da üstelik, kimse farkımda değil.
seni sevmiyorum çünkü sigaramı yakacak çakmağım yok. sigara içemezsem migrenim tutar aslında bilirsin, çakmak bıraksaydın keşke.
seni sevmiyorum çünkü, bu ev sensiz çok soğuk. çünkü bu evde ışık bile yok. yine faturaları yatırmayı unuttum. ve yine ay sonuna geldik. sensizken bütçemi planlayamıyorum.
seni sevmiyorum çünkü, yağmur yağıyor. gök gürültüsünden korkarım ben ve uykularım kaçıyor.
seni sevmiyorum çünkü, film izlerken kahkahama kimse eşlik etmiyor. ve ben mısırı hala iki kişilik alıyorum. mısır ziyan oluyor.
seni sevmiyorum çünkü, beni özgür bıraktın. ben özgür bir ağaç değilim henüz. ben özgür bir yapraktım ve bunu en iyi sen bilirsin. özgürken çok savruluyorum. savrulmayı sevmediğimden seni de sevmiyorum.
seni sevmiyorum çünkü, pazar kahvaltılarımı elimden aldın. tek başımayken ne gazeteler, ne çay, ne menemen ne de kekikli zeytinyağlı domates eski tadında.
seni sevmiyorum çünkü, sen gittikten sonra bu evdeki her şey çok fazla. çok tabak var, çok bardak, çok yastık, çok oda. çok sessiz bu ev artık ve bana çok fazla.
link at hangi siteden çaldın :D
telifi bende:)
sevindim:) teşekkürler reese.
sonuna kadar okutabildiysem ne mutlu bana:) ayrıca ne derler bilirsin. rakı candır<3 :)
bu çok spontane. daha özenli yazdıklarımdan birini paylaşırım.
Ağlayacam lan :(((
ben dhaa güzelini yazarım .:D
işte bir boğa kadını hassasiyeti.durdum bakıyorum öyle:(
Nerden geldim buraya. Bastım artıyı :((
Bir ''fake'' olarak ayakta alkışlıyorum :)
seni sevmiyorum çünkü; güzel bir aşk hikayesi ile başladın sonra inanılmaz acılar yaşattın.beni kıskanmadın,beni sapıkça fantazilerine alet etmek istedin.benim başkalarıyla sevişmemi ve sende izlemek istedin.çünkü; saygı duymadın,sıkıldın benden,ancak başka erkeklerle buluşunca heyecanlandın,benim üzerime düştün.başka zamanlarda adam yerine koymadın.seni sevmiyorum çünkü; kişiliğini,benliğini gururunu yitirmiş bir ben bıraktın senin keyfin yerindeyken...(lütfen kötü sözler yazmayın,içime dökmek istedim) bu hayatta nasıl şerefsizler ar görün istedim :((
Cevap
16Cevap
"... nedensiz de sevilir" denebileceği gibi "nedensiz de sevilmez" diyorum
Seni sevmiyorum çünkü sana değil kardeşine hastayım ...
Karşındakinin cevabıda aynen şöyle olur herhalde '' bende seni sevmiyordum zaten kaşar sevmem beyaz peynir severim. '' diye bir cevp ağır ama öyle k.bkma :D
sana dendi galiba biliyorsun .. tecrübelisin bu konuda ..
hayır ama yazdığından bunu çıkarmak çokta zor değil. yinede yaratıcısında bunu dersen birine öyle bir cevap alırsın k.bkma
Hakaret edenin ilk sen olduğunu hatırlatırım ... :))) epey bi zoruna gitmiş dediklerim ...
hakaret etmedim. sadece şakana şakayla cevap verdim böyle bir cevp alırsın gibisinden. sonuçta senin kardeşini seviyorum dersen bir erkeğe sana öyle bir kız gözüyle bakar yani . haksız mıyım demezsinde deseydin falan...anlamışsındır umarım.
lafı çok uzatıyorsun .. okumuyorum bile :)) iyi geceler çocuk
tamam beyinsel ablacık ii gecelr :D
Beni hak etmiyorsun.
Ayri dünyaların insanlariyiz.
Seni sevmek kendime yaptıgım bır haksızlık olur.
Sensiz bır dünyada yasamak cok daha guzel, cok daha anlamlı.
bu ayrılık nedenleri oldu sanki :)
çok konuşuyorsun..
not:bugünkü soru kotanı doldurmadın mı sen... :D:D
ben kızlarsoruyordan torpilliyim çaktırma :D
eyvallah :)
Seni seviyorum. Bundan kesinlikle emin ol. çünkü ilk defa bu kelimeyi kullanıyorum. Ömrüm olursa da başka kimse için kullanmayacağım...
güzl.
yo güzel dedimde en iyisi'i eksik :D
Seni sevmiyorum çünkü, özgüven sahibi değilsin, kültürlü değilsin, zeki değilsin, ayriyetten yeter artık çek şu parmağını burnundan coo!
aferim sen iyi ayrılma nedeni bulursun sevgilinden :D
bu soruda bence en iyi cevap " mortuzluk" tarafından yapılan yorum idi ...
seni sevmiyorum, çünkü her türk kızı gibi kendini bi b.k sanıyorsun, ya da Adriana Lima sanıyorsun.
SENİ SEVMİYORUM ÇÜNKÜ SEVİLECEK BİŞE DEĞİLSİN EVLAT OLSAN SEVİLMEZSİN.
yok yaa.. kimseye boyle bir sozu soylemek istemem...
bana söyle nolurrr
hadi zorla
eşsiz bir güzelliğin.
şaşırtan kişiliğin.
tarifsiz güzelliğin
ve kalbimde mağbedin var..
yani kızmayın sevmediğim kimse yok
soruyu yanlış okudun sanırım böyle birine bulsan sevilmez mi hiç :D
Bu kadarcık mı sevmeme sebeplerinn pehh :))
eet
Beni bırakıp gittin. Ve benim sevgimi haketmiyorsun.
sende seni sevmiyorsun.
peki .
Seni sevmiyorum, çünkü sevimsizim
seni sevmiyorum çünki şımarıksın.
sensin o
seni sevmiyorum çünkü çok çıkarcısın.
Bencilsin.
yani bencil olmasa sevecektin öylemi... yalanını yesinler 40 tan aşağı kusur bulmazsın
vay anasını
bencilse bende sevmem katlıyorum sana kızım. :D
ben bencil insanı sevin demedimki rozanın bencilliğin yanında 40 tane daha sebebi vardır dedim
Sevmiyorum iste okadar.
ayaklarin kars peyniri gibi kokuyo :s
tamam bu cidden iğrençti. poşet geçirsen olmamı ?
poşet tak ayağına onu sev ha ne dersin ? :D
seni sevmiyorum çünkü çook küçük :)
Ney küçük :)
Ne ama :)))
Peki peki sustum :)))
beni tatmin edemiyorsun
hemen cinsele bağla ya :D
ah açıklasaydın o zman ergen.
seni seviyorum çünkü canımı yakıyorsun..
çünkü gülüşün yeter :)
Seni seviyorum çünkü sen benim herşeyimsin.
soruyu yanlış okudun.
seni sevmiyorum çünkü acısın
sevmiyorum kimseyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar