Cahillik başa bela
bir erkek ile nasıl muhabbet kurulur ? bu çocuktan gerçekten hoşlanıyorum ama bir türlü cesaret bulamıyorum.
bir erkek ile nasıl muhabbet kurulur ? bu çocuktan gerçekten hoşlanıyorum ama bir türlü cesaret bulamıyorum.
sosyal ilişkilerin iyi değilmi arkadaşlarınla nasıl sohbet ediyorsan o şekilde sohbet et ve tüm cesaretini toplayıp duygularını aç o kabul eder ya da etmez en azından duygularını dile getirmiş olursun sonucuna göre de devam edersin ya da etmezsin
en sevdiği muhabbetlere dikkat et birde diğer kızlarda sevmediği şeylere dikkat et sonra anlamıyom kızların şu huyları falan de konu açıkldı bileeeeeee
Çocuğun ilgilendiklerini boşver, senin konuşmayı sevdiğin ve konuşurken rahat olduğun konular hakkında konuşmaya çalış ilk başlarda.Zaten bir süre sonra o çocuğa alışırsın ve daha rahat konuşaiblirsin bütün konular hakkında :)
Ona dik bak beğendiğini istediğini belirterek eğer hala gelmiyorsa sana koy ver gitsin :))
Cevap
11Cevap
burada nasıl muhabbet ediyorsan onada sanaldan yaklaş :)) oda olmadı kafeye davet et bu kdar basit :)
önce onun senden yana ilgisi olup olmadıgını anlamalısıın onu gördüğünde ona yakınlıgını hoşlandıgını hissettircek bazı şeyler yap anlarsın
belirttiğiniz yaşa göre bu soru çok toy işi kaldı. Siz sohbette olumlu tavır gösterin. Gerisi gelecektir.
Benim bildigim kadın sinyal verir erkekte ona göre hamlesini yapar
Bakar daha uzun bakar vs vs.
Erkek zaten yanına gitmiyosa*et.
kendinde o özgüveni topla cahillikle hiç bir alakası yok
İlgilendiğiniz şeyler neyse onlar hakkında konuşun
göz kırp o zaten konuşur
Cesaretin olmazsa boşuna uğraşma .
bu nasıl sorudur.sorudan soğudum
muhabbeti erkek kurar sen kafanı yorma
onu sık görüyosan iş kolay
Kaç yaşındasın ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?