Buda bir yöntem tabi 👍 ama rahat kolay yolu ortamdır Arkadaş ortamına dahilmisin orada yerin var mı bi araya gelip konuşabiliyormusunuz öyle olsa konuya dahil olup lafı açardın aslında
Soran
5 gü
Hayir hic arkadas ortamimiz yok ben kasiyerim o kuryeci siparis hazir olunca gelip alior ben genelde o gelince hemen veriyorum kolay gelsin filan bu kadar ama soguk degil yabi cok hoslaniyorum ;( napcam bilmjom
NEYY! Kurye ve Sende Kasiyermisin Ahahaha ulan işe bak Bende Kuryeyim ve Sürekli markette çalışan bir kasiyere kargo veriyorum burada tesaduf ettiysek oha derim kurye hangi firmadan?
Tüh Değilmiş benimki farklı bir firma ama denk gelse varya accaip bişi olacaktı şuan🤣🤣 ama iyi aslında burdanda mevzuya yürüyebilirsin işi üzerinden konuşursun konu konuyu açar ordan yurusun
Soran
5 gü
Konusamioruz pek cok utaniom hem o da siparis alip gidior bekleyemior is icin
Merhaba ben ,,,,,,,,, Bir süredir sizi düşünmekteyim Sizinle tanışmak isterim cevabınız evetse şurda bulaşabilirmiyiz? Hayırsa unutun gitsin rahatsızlık vermek istemem , böylece aynı zamanda muhtac değilim olmasada olur demiş olursun İlgilendiğini bilmeli ama gonul eglendirmeye gelmeyeceginide bilmeli o yuzden tavrın ikisi arasında olmalı
Gizli Üye
5 gü
knk yanına gıtcen merhaba nasılsın tanısma ıstıyorum senle dıycen bu kadar gerısı gelcek ah bı baslatsan tm oldu bu kdar yanı
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
5 gü
Onun gozude basit olur muyum
Görüş sahibi
5 gü
hayır bunu kafana kım soktu arkadasların falanmı bak o arkadasların evlenır gıder mutlu olur senı dusunmezler ılerde ınanma onlara şaka demıyorum kım dedıyse
Soran
5 gü
Cok utaniorum ama nasil yapcam
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
5 gü
ya bu kadar evlenen ınsanlar var turu turlu utanırsan yalnız kalırsın bu daha kötü sevmedıgın bırıyle hıc deneme bıle
Soran
5 gü
Kagida yazsam versem
Görüş sahibi
5 gü
bak buda ıyı taktık :D
Soran
5 gü
Olur mu sencr
Görüş sahibi
5 gü
bnce ıyı taktık sevdıgınımı yazıcan :)
Soran
5 gü
Hayir Merhabalar umarim rahatsiz etmiyorumdur ediyorsam şimdiden özür dilerim. Ben sizinle tanışmak istiyorum sakıncası yoksa konuşabilir miyiz? Teşekkür ederim. Utandığım için kağıda yazmak istedim ) boyle misal nasil
Görüş sahibi
5 gü
oo guzel valla begendım e sevdıgınıde soylesene yazsana barı knk nıye yazmıyon :D
Soran
5 gü
Olmaz oylr yazim iyi mi sence peko
Görüş sahibi
5 gü
bence yaz guzel olur sevdıgını sonra mı soylıycen pekı knk
Soran
5 gü
Evet sonra
Soran
5 gü
Bir kiz sana boylr yazsa ne tepli verirsij
Görüş sahibi
5 gü
anladım bu taktıgı yap ıse yarar boyle kagıtla yapan cok kısı var hemcınsın yani
Görüş sahibi
5 gü
hsuma gıder aşırı hemde
Soran
5 gü
Tam denicem
Görüş sahibi
5 gü
tm knk bol şans mutllulugu hak edıyorsun :)
Soran
5 gü
Insallah tesekkurler
FakDıSistım | Aşk İlişkileri konusunda 3b görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
07Basit görünüm korkusu yaşama bu tavır ve usluba bağlı bir şey ya dolaylı yoldan konuş veya bi şekilde muhabbete dahil olacağın bir şey bul
Mesela kagida yazip versem olir mu
Buda bir yöntem tabi 👍 ama rahat kolay yolu ortamdır Arkadaş ortamına dahilmisin orada yerin var mı bi araya gelip konuşabiliyormusunuz öyle olsa konuya dahil olup lafı açardın aslında
Hayir hic arkadas ortamimiz yok ben kasiyerim o kuryeci siparis hazir olunca gelip alior ben genelde o gelince hemen veriyorum kolay gelsin filan bu kadar ama soguk degil yabi cok hoslaniyorum ;( napcam bilmjom
NEYY! Kurye ve Sende Kasiyermisin Ahahaha ulan işe bak Bende Kuryeyim ve Sürekli markette çalışan bir kasiyere kargo veriyorum burada tesaduf ettiysek oha derim kurye hangi firmadan?
Yemeksepetii
Tüh Değilmiş benimki farklı bir firma ama denk gelse varya accaip bişi olacaktı şuan🤣🤣 ama iyi aslında burdanda mevzuya yürüyebilirsin işi üzerinden konuşursun konu konuyu açar ordan yurusun
Konusamioruz pek cok utaniom hem o da siparis alip gidior bekleyemior is icin
O zaman adrese gidince bunu okursun de kağıdı ver
Oyle yapayim mesela
Merhabalar umarim rahatsiz etmiyorumdur ediyorsam şimdiden özür dilerim. Ben sizinle tanışmak istiyorum sakıncası yoksa konuşabilir miyiz? Teşekkür ederim. Utandığım için kağıda yazmak istedim ) boyle misal nasil
Çok özür dileme rahatsız etmiyorumdur felan bunlar seni biraz özgüvensiz geri plana iter biraz daha net hafif ciddi yaz
Mesela nasil
Merhaba ben ,,,,,,,,, Bir süredir sizi düşünmekteyim Sizinle tanışmak isterim cevabınız evetse şurda bulaşabilirmiyiz? Hayırsa unutun gitsin rahatsızlık vermek istemem , böylece aynı zamanda muhtac değilim olmasada olur demiş olursun İlgilendiğini bilmeli ama gonul eglendirmeye gelmeyeceginide bilmeli o yuzden tavrın ikisi arasında olmalı
knk yanına gıtcen merhaba nasılsın tanısma ıstıyorum senle dıycen bu kadar gerısı gelcek ah bı baslatsan tm oldu bu kdar yanı
Onun gozude basit olur muyum
hayır bunu kafana kım soktu arkadasların falanmı bak o arkadasların evlenır gıder mutlu olur senı dusunmezler ılerde ınanma onlara şaka demıyorum kım dedıyse
Cok utaniorum ama nasil yapcam
ya bu kadar evlenen ınsanlar var turu turlu utanırsan yalnız kalırsın bu daha kötü sevmedıgın bırıyle hıc deneme bıle
Kagida yazsam versem
bak buda ıyı taktık :D
Olur mu sencr
bnce ıyı taktık sevdıgınımı yazıcan :)
Hayir
Merhabalar umarim rahatsiz etmiyorumdur ediyorsam şimdiden özür dilerim. Ben sizinle tanışmak istiyorum sakıncası yoksa konuşabilir miyiz? Teşekkür ederim. Utandığım için kağıda yazmak istedim ) boyle misal nasil
oo guzel valla begendım e sevdıgınıde soylesene yazsana barı knk nıye yazmıyon :D
Olmaz oylr yazim iyi mi sence peko
bence yaz guzel olur sevdıgını sonra mı soylıycen pekı knk
Evet sonra
Bir kiz sana boylr yazsa ne tepli verirsij
anladım bu taktıgı yap ıse yarar boyle kagıtla yapan cok kısı var hemcınsın yani
hsuma gıder aşırı hemde
Tam denicem
tm knk bol şans mutllulugu hak edıyorsun :)
Insallah tesekkurler
merhaba de
Selam naber nasılsın de
Onun gozundr dusrr miyim
Ya saçmalama ne alakası var konuş yani korkma dene kaybedicek bir şeyin yok
Nasil konusayimmm ki
Merhaba hayatıma sıçmama nedersin
dal gitsin
Normal şekilde e
Gozden duser miyim
Yok
Ne dicem mesela taktik ver