Onu nasıl uyarırsınız?
Sizi ne tür bir uyarı rahatsız etmez?
Sizi ne tür bir uyarı rahatsız etmez?
toplum içinde sarılabilir, yanacıklarımdan öpebilir, elimi tutabilir. bir problem yok. :) toplum içinde bir kadını dövebilir, hatta öldürebilirsiniz. hiç kimse müdahale etmez, bakmaz bile. uzaklaşırlar. fakat toplum içinde bir kadını öpemezsiniz. herkes ayıplar, kınar. Çünkü değerleri olan bir milletiz!
Bu soruya yakın bir soru sordum da insanların verdiği cevaplara bakarsan hiç yaklaşılmamalı benim düşüncem sevdiğini her yerde sevip içinden nasıl geliyorsa öyle davranmak en güzeli dışarıda ki kişilerin düşünceleri ile sevgime yön veremem kimse kusura bakmasın
sevgilim nasıl rahat ediyorsa ne kadar yakınlaşmak istiyorsa o kadar yakınlaşsın. hiçbir şekilde ben rahatsız olmam
Toplum içiinde Yakınlasma Söz Konusu olmamalı !
Bence de ama şöyle diyelim kimse yok açık alan 3-5 kişi var
Cevap
9Cevap
dısrda cok mıç mıç olmayı sevmıyorum bu ne boyle derim direk
üzülür ama
toplum içinde en fazla el ele tutusulabilir.. onun dısındaki hersey itici karsıdna bakınca iğrenc görünüyorlar.
İçimden geldiği gibi davranırım kim ne düşünürse düşünsün banane
Sarmas dolas olmak yeterli dudak dudaga yapismadan :)
hiç dinlemem...
eğer o an öpmek geliyorsa içimden metroda, otobüste caddede, küçük bir öpücük konudururum...
Bence el ele olabilir yani. Bakıyorsun adam durakta elli kişi var yok öpüşür cafeye gidersin bilmem ne. Böyle ahlaksızlık bence ya.
Opusme falan olmamalii bn rahatsz oluyrm
gözlerle anlatabilirsin bazı durumları
başkaları ne karışabilirki...
Cinsel iliskiye kadar asiriya kacmamali
Öpüşme falan olmamalı toplum içinde
Her zaman sakin , salaş bir şekilde olmalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar