Kaynana adayımdan dertliyim. Ne yapabilirim?

sözlümün annesiyle tanışalı 1 sene oldu ara sıra giderdim bana hep iyi davranmıştır yemek yapmışızdır beraber sohbetler falan hatta bayramlarda tatlı götürmüşümdür kendim yaparak severdi beni yada ben öyle sanıyordum en son kurban bayramında gittim sonra araya neredeyse 1 ay geçtikten sonra gittim sanki bişi yapmışım gibi bi surat bi surat neyse az önce aradım kandilini kutlamak için yine aynı isteksiz konuştu sinirden ağlıcam şimdi ne yaptım ben bu kadına saygıda kusur etmedim benden sıkılmasın diye sık sık gitmedim neden böyle davranıyo olabilir ?
Güncellemeler
+1 yıl
dün konuşmuş annesi ile yazın aramızda ufak bi yalnış anlaşılma olmuştu suçum olmadığı halde özür dileyip elini öpmüştüm kapanmıştı konu bi dahada açılmamıştı sonra aramız hep iyiydi ama şimdi oğlununn gidiceğinden mi korktu bilmem bana bi sürü kusur bulmuş yok kıpır kıpır çok soru soruyo siz anlaşamazsınız falan fistan ben anladım ki kaynana dmarı tuttu tek kızdığım üzüldüm nokta iki yüzlü ve yalancı davranılması
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bu süreçte yani evlilik sürecinde ve devamında nasıl bir yol izlemeliyim ? ailelerin bizi etkilememesi için
Kaynana adayımdan dertliyim. Ne yapabilirim?