Bu yakınlaşma nedir?

Merhaba, size şu an olan bir durumdan bahsetmek istiyorum.Açıkçası rahatsız oldum.Ama anlamı farklı olabilir. en azından size sormak istedim.

Ben öğrenciyim.Dershaneye gidiyorum.Yoğun bir çalışma tempom var.Bu anlatacağım konudan dolayı arkadaşlarım laf etmeye başladılar.Sınıfta derse giren 28 yaşında bir hocamız var Nişanl kendisi iyi birisi.Şen şakrak.Ben öyle bakıyodum.Seszce saçma dedim birşey düşünüyordum ama.Durmuş bu.Ona demediğm halde.Ki o kalabalıkta tenefste beni nasıl gördüyse.Sen bana ne diyosun? diye sordu.Saçma dedim dedim.Durdu seni o burnundan tavana asarım.Tutup dedi.Kaldım öyle.Ama yanımdan geçerken.Kolumu tutmalar.Hatta bugün.Gelmiş.Kolumu cimdikliyor. Adam.Böyle tutuyor, dokunuyor bildğin. Çektim kolumu.Adam dolaştı tekrar başıma geldi aynı şeyi yapıyor.Allahım.. Sürekli ağzında benim ismim.Dışarı çıkıyorum molada.Gördü beni.Gizeem! bağırdı iki kez.Döndüm baktım.Durmuş bana nereye gidiyorsun? diye ciddi ciddi soruyor.Dışarı dedim elimde telefon.Baktı.Gir içeri! diye sokak ortasında bağırmaya başladı.Sonra durdu böyle baktı.Hani öyle derler ya diyerek sırıttı.Bastım gittim.Derste yanıma gelip.Çirkin gizem.Tip siz gizem.Sessizce diyo bide.Adam azcık zeki.Bir iki kişiye de dedi.Öyle geldi yine başıma.Bir kaç saçma şey dedikten sonra bende ona hep tehdit ediyosunz hocam dedim.O da bundan sonra tehditkar olucam diyo bna.Sınıf arkadaşlarım tuhaf tuhaf bakıp bunların lafını etmeye başladılar.Anlam veremiyorum.Nedir bu.?
Bu yakınlaşma nedir?