MEDYUM DEMİRHAN
SAMSUNLU SALİH HOCA
MEDYUM İSPİR
MEDYUM SERVET
MEDYUM RAHİME ( ÇOK TEHLİKELİ)
MEDYUM SELİM
MEDYUM NİYAZİ
MEDYUM SÜLEYMAN HOCA
MEDYUM CANDAN
MEDYUM MÜNEVVER
MEDYUM MUHABBET
MEDYUM REHŞAN
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu konu ile ilgili görüş paylaşmak istiyorum. Daha önce böyle bir yerde yorum yapmamıştım. yapacağım bile hiç aklıma gelmemişti. Eşimin kötü alışkanlıkları sebebiyle bir ayrılık yaşadık. Çocuğumuz olmasa da içimdeki sevgi bitmedi, eşimle tekrar eski günlerdeki gibi olmayı istiyordum. Allah nasip etmemiş diyerek yapabileceğim bir şey yok diye düşünüyordum.
Bir arkadaşım vesilesi ile vefk diye bir çalışmanın varlığından haberdar oldum. Normalde hiç bilmediğim bir işti. Açıkcası vefk nedir, nasıl yapılır bilmiyordum bile. Araştırmam neticesinde Ali Gürses hocayı buldum. Bu işte uzman olduğu yazıyordu her yerde, gerçekten haklılarmış. İlk defa yaptırıyor olmama rağmen kolayca vefki yapabildim, her şeyi detaylıca anlattı, hiç sorun yaşamadım.
Vefkin etkisi de 10-15 gün gibi bir sürede resmen mucize gibi hayatıma etki etti. Normalde hiç ilgilenmeyen, attığım mesajlara aramalara bile cevap vermeyen eski eşim bana mesaj atarak görüşmek istediğini söyledi. Başta normal arkadaş gibi buluşmaya başladık, 10-12 gün sonra da tekrar evlenmeye karar verdik. Bana kötü alışkanlıklarını bıraktığına dair söz verdi, üzerinden uzun süre geçti ve sözünde duruyor. Bu tür sorunu olan arkadaşlar varsa Ali beyin sayfası medyumali. com ve numarası 05355906275 bir bilgi alın derim.
Bir reklam okumuş oldunuz
İslamda Vekf diye bir şey yoktur. Bu tılsım ve burçlarla ilgili sapkınlığın türlerindendir.. Harflere ve Allahın isimlerine rakam vermek (ebced) yahudi kabalasının işidir. Rasulullah (s. a. v.) ashabına böyle bir şey yapmazdı! sahıh sunnette boyle bırsey yok. asrı saadette yok..
Islamda vekf yoktur nasıl dersin neye dayanarak söylüyorsun bunu belgeli bir şekilde gösterirmisin? Belirli bir amacı elde etmek için yapılan vefk, kurallarına uygun yazıldıktan sonra, derecelerinin hizmetlilerinin isimleri bulunur. Bu hizmetliler Dua ve yemin vasıtasıyla istenen işlerde Allah’ın (C. C.) izniyle görevlendirilir, böylece etkili olur.
uluhıyyet tevhidi ve bılımum tevhid ayetlerı gayet delıldır. vekfi alıp tasımak mı zorundasınız? bu ancak onu putlastırmak olur.
@Murad-34 Bende öyle düşünüyorum kanıtıda var Hz. Süleyman hüddamlarına vefk ler yoluyla hükmediyormuş biryerde okumustum
bız haşa Hz suleyman mıyız? degılız ee ozaman? kardesım vefkın ıcıne ebced hesabı ve tılsım gırer şia bidatıdır. ben soylıcegımı soyledım.. sız batıla dalmaya devam edıp helal goruyorsanız ben haramı helal sayamam. asrı saadette ebced hesabı tılsım muska bunların hıcbırısı yapılmamıstır. muska vefk bılmemne bunlara umıt baglamak anca bu nesnelerı putlastırmaktır. sadece ve sadece Allahtan ıstıceksınız araya cın min huddam tılsım yok nazarboncugu obje bılmemne karıstırmadan. bukadar basıt yani.
Hamza (Rahmetullahi Aleyh) şöyle dedi:
Ben, Abdullah bin Ukeym (Radiyallahu Anh)’ın yanına girdiğimde yüzünde bir kızıllık vardı.
Bunun üzerine kendisine:
−Temime (muska) takmaz mısın? dedim.
Bunun üzerine Abdullah bin Ukeym (Radiyallahu Anh) bana:
−Temimeden (muskadan) Allah’a sığınırız! dedi.
Çünkü Nebi (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:
−“Kim, (kendisine fayda verdiğine veya kendisinden zararı giderdiğine inanarak muska, nazarlık ve buna benzer) bir şey takarsa, Allah onu o taktığı şeyle başbaşa bırakır!”
Ahmed bin Hanbel Müsned, Tirmizi 2152, Hakim
Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:
“Kim, nazar boncuğu veya muska takarsa Allah’a şirk koşmuştur!”
Ebu Davud 3910, Tirmizi 1614, İbni Mace 3538, Ahmed bin Hanbel Müsned 4/156, Albânî Silsiletu’l-Ehadisi’s- Sahiha 430, 492
وَاتَّبَعُواْ مَا تَتْلُواْ الشَّيَاطِينُ عَلَى مُلْكِ سُلَيْمَانَ وَمَا كَفَرَ سُلَيْمَانُ وَلَكِنَّ الشَّيْاطِينَ كَفَرُواْ يُعَلِّمُونَ النَّاسَ السِّحْرَ وَمَا أُنزِلَ عَلَى الْمَلَكَيْنِ بِبَابِلَ هَارُوتَ وَمَارُوتَ وَمَا يُعَلِّمَانِ مِنْ أَحَدٍ حَتَّى يَقُولاَ إِنَّمَا نَحْنُ فِتْنَةٌ فَلاَ تَكْفُرْ فَيَتَعَلَّمُونَ مِنْهُمَا مَا يُفَرِّقُونَ بِهِ بَيْنَ الْمَرْءِ وَزَوْجِهِ وَمَا هُم بِضَآرِّينَ بِهِ مِنْ أَحَدٍ إِلاَّ بِإِذْنِ اللّهِ وَيَتَعَلَّمُونَ مَا يَضُرُّهُمْ وَلاَ يَنفَعُهُمْ وَلَقَدْ عَلِمُواْ لَمَنِ اشْتَرَاهُ مَا لَهُ فِي الآخِرَةِ مِنْ خَلاَقٍ وَلَبِئْسَ مَا شَرَوْاْ بِهِ أَنفُسَهُمْ لَوْ كَانُواْ يَعْلَمُونَ ﴿١٠٢﴾
Allahın aracısız ıs yapmaktan haşa acız degıldır. aracıya gerek yoktur. Allahın bırseyı gerceklestırmesı muska ya da vefke bakmaz. bu Allaha haşa eksıklık atfetmektır, yaratıcı eksıksızdır boyle seylerden munezzehtir.
şu islamda vefk yoktur demen çok saçma ve günaha giriyorsun bir araştır istersen cinlerden korunmak için vefk hazırlanır asılır burçlarla bir alakası olduğunu nerden çıkardın bunun havas ilmi farkli vefk farkli
ısteyen ıstedıgıne ınanır. ben soyleyecegımı soyledım. sunnette boyle bırsey yok. herkes hesabını Allaha verır.
Büyücülük falcılık medyumculuk gelecekten haber vermek günahtır hemde helak edici günahlardandır eig verdiğin vatandaşın dediği gibide bir durum söz konusu olamaz hiç bir şekilde caiz değildir.
Bu düşünce yalnış küfre götürür
Kardeşim hayırlı iş için yapılıyorsa değildir mesela erkek evine bağlı değil çocukları var ama ilgilenmiyor önemsemiyor karısı bağlama büyüsü yaptırabilir bu caiz dir çünkü ortada yuva yıkılması söz konusu buna benzer ise caiz ama sevgili falan durumları değil... Bu doğru bir düşünce değil kesinlikle caiz değildir kul hakkıdır iradeye müdahale söz konusu
Büyü yapanında yaptıranında ahireti kötüdür.
Kardeşim hayırlı iş için yapılıyorsa değildir mesela erkek evine bağlı değil çocukları var ama ilgilenmiyor önemsemiyor karısı bağlama büyüsü yaptırabilir bu caiz dir çünkü ortada yuva yıkılması söz konusu buna benzer ise caiz ama sevgili falan durumları değil
Başımıza gelmiş biri olarak büyülere tılsımlara vefklere inanan bir insanım. Köy evimizin tarlasında papaz büyüsü bulunmuştu. Zaten inanmamak, reddetmek te büyük bir günah. Sonuçta Kuran-ı Kerim de yazıyor
Fikrinizi paylaştığınız için teşekkürler
buyunun hıcbır turlusu caız degıl. ak buyu kara buyu olayı yok. buyu buyudur. hayırlı ıs ıstıyorsanız Kuranı Kerım okursunuz bukadar basit. hangi ayette yazıyor buyu hayırlı ıs ıcın caızdır dıye?
@illalazımmıki Bu konuyu doğru teşhis etmek için yapılması gereken ilk şey büyülerin amaçlarını iyi anlamaktır. Bazı sihirler vardır bunlar direk olarak kötülük için yaptırılmış büyü ve sihirlerdir. Ama yine bazı sihirler vardır ki bu sihirlerin amacı sadece iyi bir gelecek, mutluluk, başarı gibi niyetler için yaptırılır. Örneğin kısmeti kapalı olan birisi kısmetinin açılması için bazı vefkler yaptırabilir. Bunda hiç bir günah yoktur.
Yine eşiyle sorunlar yaşayan bir kadın ya da aynı durumdaki bir erkek eşinin kendisine sevgiyle bağlanması için bağlılık vefkleri ya da muhabbet vefkleri yaptırabilirler. Bunda hiç bir günah yoktur. Fakat bunun yanında herhangi bir ailenin birliğini bozmak ve onları ayırmak için yapılan büyüler elbette günah olan büyülerdir. Bu iki durumu çok iyi analiz etmek gerekir.
kaderı etkılemek mı caız olan.. ruhanılerı kullanarak.. bu olay sırktır. ıyı amacla sıhır kullanılabılır demek hasa ıdrarla abdest almaya benzer. yok boyle bırsey.. ayette sıhır yapanın kafir oldugu acıkca belırtılmıstır. Süleyman'ın hükümranlığı hakkında onlar, şeytanların uydurup söylediklerine tâbi oldular. Halbuki Süleyman büyü yapıp kâfir olmadı. Lâkin şeytanlar kâfir oldular. Bakara 102.. Allah herkesın kalbıne hidayet versın.
Fakat kader iki kısımdır:
Bir kısmına “ızdırarî kader” denilir. Kaderin bu kısmında, insan iradesinin müdahalesi yoktur. Mesela, vücudumuzdaki kan dolaşımı ve hücrelerin çoğalıp ölmeleri gibi biyolojik faaliyetler ya da insanın ne zaman ve nerede doğacağı, cinsiyeti , anne-babasının kim olacağı bu kısma girer. Izdırarî kaderde Allah’ın küllî iradesi esastır. İnsanın cüz’î iradesinin rolü yoktur.
Diğer kısmına “ihtiyarî kader” denilir ki; bunda insan iradesinin de rolü vardır. Yani kul iradesiyle ister, Allah da küllî irade ve kudretiyle kulun istediğini verir. İnsanın mesleğini, çevresini, eş ve arkadaşlarını seçmesi bu kısma girer. Fakat bu dahi, levh-i mahfuzda yazılı olandan farklı değildir. Kaderini belirliyrbilirsin bunu biliyorsun değil mi her internette okuduğunu gerçek sanma
kardesım ırade fıllını etkılıyorsun ınsan ıradesınde serbest ama Allah onceden bılıp takdır eder hepsını. sen ruhanılerı kullandıgında o kısının ıradesını ıstegı dısında etkılıyorsun bu kul hakkıdır. ınternetten okudugumu gercek sanmıyorum zaten. ınsan vucuduna cın sokmak haramdır. Hz Suleymanın sozlesmesını bılmıyormusun. cahılle tartısıyorum ya. Allah ıslah etsın.
yazıda belirttim zaten internette okumadım bizzat şahit oldum çocuktan nefret eden kız 25 30 gün sonra buluşmak istediğini söyleyip eski günleri unutalim birlikle olalım dedi
@illalazımmıki birde şunu eklemek istiyorum @Murad-34 doğru söyledi elbetki bir günahı var ama vefk bir büyü değil korunmak içinde kullanılan birşey yani kul hakkı yemediğin sürece haram değil günahtır araştırdım soruşturdum bunu öğrendim.
eski sevgilini geri getirmek için kullanırsan kul hakkı haramdır
kumar oynayan eşini kurtarmak için kullanırsan günahtır. çünkü Allahtan başka birinden medet umuyorsun böyle yani
Cevap
4Cevap
Ben aşk büyüsü yaptırdım, m-e-d-y-u-m ali hoca ile çalıştım. 535 590 62 75 numarasından aramıştım. Geçen sene yaptırdım ama hala aynı numarayı kullanıyor arkadaşım aradı geçen gün bir iş için :D
Valla doğru hocayla çalışırsan her türlü istediğin etkiyi alırsın hiç moralini bozma sonuçta bu çalışmalar işlemler büyüler vs. de bize yardımı olsun diye gönderilmiş ilimlerle yapılıyor
Son derece yanlış bişey kardeşim çok büyük günah biraz kuranı kerim açıp baksaydı yapmazdı böyle bişey.
Evet bence de. Ama şaşırtıcıda. Kağıtta yazan harfler, rakamlar o kızın duygularını değiştirdi.
Dostum ifritleri kullanarak yapılan şeyler dinimizce hoş değildir büyük günahı vardır ve ileride terse dönme ihtimali olabiliyor böyle şeylerde ya o kıza ifritler musallat olursa ne olucak?
Bu bildiğin cinleri kullanarak yapılan büyüdür. Büyü yapanında yaptıranında...
Kime yaptırmış öğrenir misin
daha neler
Biliyorum inanması zor bu işe bende inanmıyordum ufak bir araştırmayla anladım nasıl olduğunu. Bir ilim. Hz. Süleyman bu şekilde hükmetmiş onlara ama yine de büyü yani sonuçta istemsiz oluyor bu olay öyle düşünüyorum
Saçma sapan işler.
Rahmanı islemdir büyü degildir büyü farkli bişey
Medyum sli gürses sahtekar
Herhangi bir işlem mi yaptirdiniz nereden biliyorsunuz yani bunu gerçek anlamda soruyorum çünkü gerçekten ihtiyacı olanlara destek olmak için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?