Tüm arkadaşlarım çok zengin

arkadaşlar merhaba

benim başlıkta da yazdığım üzere tüm arkadaşlarım çok zengin. güzel evlerde oturuyorlar altlarında arabaları cüzdanlarında bol paraları... 3 günlük bir tatilde bile yurtdışındalar. hep okuldan arkadaşlarım, mahallemizde hiç yaşıtım yok hep yaşlılar oturuyor burda. yanlış anlamayın, kimsenin malında gözüm yok. Allah daha çok versin, bereketlerini arttırsın. ama ben doğal olarak uyum sağlayamıyorum. çıkışta yemek yiyelim diyolar, kitchenette veya cookshop'a gidiyorlar, sonra kahve içmeye starbucksa... veya ders aralarında 2 saatlik boşluklarda falan hep starbuckstalar, çokta cici insanlar, asla beni küçük görmezler ısrarla çağrırlar. iyi de anlaşıyoruz. ama gittikleri mekanlarda en ucuz yemek 25 tl, kahve 7-8 tl. bana çok pahalı geliyor haftalık sadece 50 tl param var. derdim onlar gibi çok gezememek çok para harcayamamak değil, halime şükrediyorum. ama arkadaşlarım çıkıp gezememek, onlar beraber eglenirken yanlarında olamamak beni üzüyor. sonra sınıfta muhabbet dönüyor ben fransız kalıyorum. ''dün böyle böyle olmuştu da...'' diye bana açıklıyorlar, ve yavaş yavaş ben onlardan kopuyorum. çünkü artık konuştuklarını bile anlamayacak haldeyim. çok üzülüyorum :(( okulumuz da minicik, sınıfta 15 kişiyiz :( hep beraber takılıyor herkes, bir ben yokum :((
Tüm arkadaşlarım çok zengin