Soğumuş bir erkeği eskı haline nasıl getirebilirim ?

Erkekler özellikle sorum sizlere . Lütfen yardımınıza çok ihtiyacım var . Erkek arkadaşım olgun , iyi bir kariyeri olan yoğun tempoda calişan oldukça disiplin sahibi oteriter birisi . Haliyle ne baskıya ne sorguya ne de tartışmaya gelemiyor . Anında bunalıp kafa dinlemeye ihtiyacım var deyip kaçıyor . Onun artık kafa dinlemelerinden bıktım . Hiçbir şey soramaz hale geldim , sorunlarımızı çözemiyoruz çünkü bunalıyor . Konumama izin vermiyor bile hemen başlıyor ;' biraz kafa dinlemeye ihitiyacım var' demeye . Son bir hafta da ciddi tartışmalarımız oldu ve bayağı üzerine gittim , ağladım zırladım ve bu bayağı bunaldı . Böyle durumlarda soğumaya uzaklaşmaya müsait bir yapısı var . Bana karşı şimdi çok soğuk ve ilişkiye karşı çok inançsız . Soğuksun dediğimde bunu asla kabullenmiyor ama hissediyorum soğuk tanıyorum onu çünkü . Benden soğuduğunu hissedebiliyorum . Nasıl eskisi gibi bu ilişkiye inancını sağlarım ? nasıl eskisi gibi bana ilgi duymasını sağlarım ? şu soğukluğunu nasıl geçirebiliirm . Arkadaşlar zor durumdayım lütfen yardım .
Güncellemeler
+1 yıl
geyik yapacak arkadaşlar başka sorulara lütfen , geyik kaldıracak kafada değilim zor durumdayım . Adam akılı yardımcı olabilecek yorumlara ihitiyacım var
Soğumuş bir erkeği eskı haline nasıl getirebilirim ?