İki ilişki arasında kaldım

-ablam, Eniştemi aynı işyerinde çalıştığı evli erkekle aldatıyor, ablamın başka birinden küçük bir kızı var, eniştem işsiz evde kalıyor bende eşimden ayrıldım ablama yerleştim çalışmıyorum oğlumla onlarda kalıyorum, ablam eniştemin çocuk isteğine,cinsel isteklerine karşılık vermiyor,eniştem işsiz ve evde olduğundan, sürekli bornozla çıplak evde dolaşıyor, ara sıra giyinirken odama giriyordu, ablama söylediğimde paşa gönlün bilir ister kal ister kalma ev kocamın da evi dedi, ablam sürekli dostuyla vakit geçirip geç vakit de gelip, sabah erkenden işe gittiğinden bizde eniştemle karı koca ilişkisinde aşk yaşıyoruz ve 2 kez hamile kaldım, tanıştığım bekar genç bir erkeğin evine oğlumla gidiyoruz, bana çok fazla anlayış, oğluma ilgisi büyük oraya gidip formaliteden kaprisle nazla onunla ilişkiye giriyorum, çocuğun ondan olduğunu söyleyip çocuğu aldırttım, enişte bey çok kızdı, erkek arkadaşımı adeta öldürecekti , ilk defa baba olacağım diye heyecanlanmıştı, erkek arkadaşımı evliliğe ikna etme yolundayım, kafam karışık ne yapmalıyım.
Güncellemeler
+1 yıl
- sonunda Erkek arkadaşım çok saf, duygusal zahaflığını kullanarak onu kendime bağladım, en sonunda onun evine yerleştim,ilk eşimden ayrıldıktan düştüğüm yaşadığım bu durumlardan sonra bozulmuş psikolejimle bir sürü cinsel ilişkiye girdiğim erkek oldu,erkeklere karşı koyamıyordum, - erkek arkadaşım resmi olarak evliliğe yanaşmadı,cam kapı pencereyi aşağı indirince bazı şeylere mecbur kaldı.
Güncellemeler
+1 yıl
dini nikahlı yaşamaya başladık ,bir keresinde dar çevrede olmamıza rağmen, mahallenin bakkalı çok istekliydi hayır diyemiyordum sürekli ilişki yaşamaya başladık, oğlum ana okuluna gittiğinde , onun marketinde, arkadaşının evinde, arabada, hatta kendi evimin yatak odasında aşk yaşadım eşim anlamasın diye tesisatı kontrole geldi dedim.. bir şey diyemedi. Saf adam sonunda yaptıklarıma dayanamadı ayrılıp kendi hayatını kurması gerektiğini söyledi bizi babamın evine yerleştirdi ,
Güncellemeler
+1 yıl
resmiyetsiz dini nikahlı olarak ilişkimiz olmasına rağmen bize her ay nafaka veriyordu ,onun gsm faturalı hattını kullanıyordum, oğlumu hafta sonları alıp vakit geçiriyor, bende evli bir erkekle birlikte o otel senin, arabada, babamın evinde her yerde doyumsuz aşk ve ilişki yaşıyorduk. Oda bize erkeklik, oğluma babalık yaptığını düşünüyordu, - aynen o saf erkek arkadaşım şu anki eşim tarafından, Evli erkek arkadaşımla yakalandıktan sonra, eşimi yaptığım oyunla onu tekrar kendime bağladım
İki ilişki arasında kaldım